Волейболните ни национали (тема 10) - Олимпийски надежди - юбилейна!

• 20 404
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Mаркетинг - като нямат специалисти поне доброволци да бяха повикали, а bowuu

# 631
Смятай се за уредена Wink Аз съм отговорен човек, а с малкия сладур ще се разберем чудничко Wink Даже и режим ще му вкарам Party
А за мачовете аз се надявам да има хора, които ще си купят билети в оставащото време, а дори и преди самите мачове. много ще е грозно балкона да е препълнен а иначе залата празна.....

# 632
Ми ей го, един щаб от доброволци е вече налице. От имиджа и цвета на ризките за пред камера до продажбата.  Sunglasses

Тинки, с режима грижи нямаш. Отдавна съм се погрижила. Той е в режим "лагер" от раждането си.  Laughing Става, ляга, яде, тренира - всичко под час.  Mr. Green

# 633
Ee браво тогава какво се притесняваш. Само да знаеш моя брат какво диване беше ooooh! учителките в училище направо ги съжалявам.
Трябва спешно да звъннем на данчо и да им кажем да не търсят волейболна мис имат си бял отбор обучени хора. Матей ще види че слънцето не изгрява само от япония Joy

# 634
Ма не се притеснявам! Просто съм аз в такъв режим от четири години, че...  hahaha Аз обичам диванета, иначе щях да се усъмня, че са ми го сменили, ако се беше изявил като някакъв кротушко. Не може да е мое и да е кротко.  Laughing Аз обаче съм сериозна. Почна ли работа пак, бавачка. Или поне от време на време. Така че, имай го предвид.  Grinning

Хм... Какъв беше оня лаф за откъде изгрява слънцето? Или виц ли беше?  Laughing

# 635
Хм то и аз съм сериозно Simple Smile Диванетата с ами в кръвта Party или поне и аз на такива се навирам Mr. Green
Някой ден ако имам деца не знам Laughing
Иначе не е виц, ама покрай мотането и "социалната дейсност на мис" може да удряш по едно ухо и око към матей дали тренира добре и да го скастряш hahaha

# 636
Бе стига ми го натрисахте! Егати. Че и погрозня междувременно, айде моля ви се.  Joy Какво да му хвърлям? Един бой? От две години се каня, да вземем да спретнем кеча най-накрая и да приключваме. Аман.  Joy

Както сме го подкарали пак с лиготии, белким приключим тази тема преди 8ми.  Mr. Green

# 637
Темата до 8 е готова, че и другата ще сме почнали ще видиш. почвай да мислиш новата и ако може радостин да не е истипосан най - отпреде hahaha
Иначе какво лошо има един бой да му се хвърли, ако е необходимо. Трябва всички средства и и ресурси да се мобилизират за тази победа Crossing Arms
п.с. Симпли вярвам, че само ти можеш да се справиш с него Joy

# 638
Темата до 8 е готова, че и другата ще сме почнали ще видиш. почвай да мислиш новата и ако може радостин да не е истипосан най - отпреде hahaha

Е, айде сега, тренерът не мож го отсвири.  Laughing

Иначе какво лошо има един бой да му се хвърли, ако е необходимо. Трябва всички средства и и ресурси да се мобилизират за тази победа Crossing Arms

Точно така! Аз от две години го повтарям!  Crossing Arms

п.с. Симпли вярвам, че само ти можеш да се справиш с него Joy

Тръпки ме побиха.  Laughing Но за доброто на националния и Олимпиадата... ще вложа всичко от себе си. Моята мотивация е на 110%, даже и пари не взимам за което.  Laughing

# 639

Тръпки ме побиха.  Laughing Но за доброто на националния и Олимпиадата... ще вложа всичко от себе си. Моята мотивация е на 110%, даже и пари не взимам за което.  Laughing
Ей този коментар очаквах. Надявам се твоите поне 10% да се прехвърлят на Матей и компания и те също да се нахъсат както трябва. Не сами ние тук да не спим от вълнение.
Иначе да без Радостин не може. Харесавам/х го като треньор, но искам още, за да си затвърдя позициите. Няколко победи ще свършат перфектно тази работа.
http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=362034 айде пак

# 640
# 641
Е, Иран ще откача ако и ние не ги отсвирим!  Crazy

# 642
Губите ми се нещо. В залата ли сте, а?
Всеки ден поглеждам евентим - билетите са непродадени. Ще ми е болно, ако не се пълни за всеки мач. Толкова я чакахме таз квалификация! Но и на мен ми звънят фенове, приятели, роднини даже - викат айде да ходим. Айде ама май в последния момент ще се юрнат за билети.
Тинки,
ти купи ли? Симплито ми е ясна, с изтребителя не е лесно Laughing

# 643
Добро утро. как сте?Аз вече наистина искам да идват по- бъзро мачовете. Нямам търпение  и очаквам пълни зали Rolling Eyes
Цитат
Georgi Hristov
Ники Варадинов съобщи, че Теди Джорджо ще е аниматор по време на олимпийската квалификация в София. Стореното - сторено и нищо сега не може да се направи. Мисля, да помолим Федрацията да ни уреди една 15 минутна среща с аниматора може би непосредсвено преди състезанието и да му предложим каво трябва да промени във воденето на подгряването. Даже да го направим писмено. Аз нямам голям опит с него. Май само на един мач с него съм бил. Давайте идеи - от какво да се откаже и какво да вкара в програмата?
 newsm78
http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=362187 Браво на нашия капитан Simple Smile
http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=362158 спортал понякога имам чувството, че само за този пишат Naughty
http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=361886 Дано знае какво иска и каква е целта! Crossing Arms

# 644
Дедо купих билети. Ще ходя на предварителния кръг с няколко колеги. По отгоре са ни местата, но нямаше как просто. Ако стигнеш живот и здраве на финал или полуфинал пак ще гледам.
Иначе наистина ще е много жалко да са празни залите Confused

Общи условия

Активация на акаунт