Волейболните ни национали (тема 10) - Олимпийски надежди - юбилейна!

• 20 401
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Да, отгоре са продадени. Симпли е права, че ще е много тъпо балконите да са пълни с истинските фенове, а около игрището празно или със лаици зяпачи.
Тинки,
ако идвам на някой мач от предварителните, ще се чуем една снимка да си направим. Аз ще съм с червена фанелка 11-ти номер Joy и с капитанския знак даже!
Случайно да си чула дали ще продават екипи, че искам да пратя зад океана една с 3-ти номер?

# 646
Ъм, не се губим, как ще се губим? Поръчала съм билетите аз, но след празниците ще ми ги донесат. Сега отивам на площадката, че отдавна ен съм ходила.  Laughing Пък следобяд тренирам и чак вечер мога да си приказвам с вас.

С пълнотата на залата положението е трагично. Надолу е откровено празно. Гледката ще е срамна, просто.  Confused

# 647
Симпли подкрепям те. Дано измислят неща, макар че ме съмнява при оставащите едва 2 седмици.
Много тренират ти нещо да не загубиш тези заветни 48 кгма Mr. Green
Дедо винаги съм готова аз за снимки Blush Laughing Разчитай.
Иначе за екипи не съм чула, знам само че волейболния фенклуб продават тениски изглеждащи така:

Поръчка се осъществява от сайта им, а ще се продават и на място, мисля цялата е  10 лв и 7 за членове.

# 648
# 649
Нищо не ми отваря, но ако е пак Императорът, не съм пропуснала значи.  Whistling

# 650
И при мен не отваря, но аз знам, че е гайдата.
Спортал най-сетне се бъгна Laughing

# 651
 Joy Отвори ми сега. Пак, както си и знаех, кой е.  Whistling

# 652
Kaжи поне кой е, да не го напъвам спортала Laughing

# 653
Дедо не го напъвай Wink

# 654
O, Лозева, мерси Laughing
Точно Матейко искам да се напъне най-сетне таз година.
Да има повод след време спокойно да кажа - Да, той спечели онзи мач. Медалите са ни зарад него.

# 655
Sportal имам много фенски посещения и затова Flutter
http://www.sportline.bg/news/90782/surbite-padat-ot-iran-trugvat-na-psiholog А ние още си нямаме психолог,а?

# 656
Ние няма и да имаме скоро.

Дедо, айде, не си честен. Една птичка пролет не прави, независимо колко се напъва. Най-много да снесе някое птиченце.  Laughing

# 657
Симпли,
от най-талантливия искам най-много. От другите не очаквам чудеса. Те и без това дават, колкото могат. Че някой и повече.
Чудото може да го стори избран. Това го видях в някакъв филм Mr. Green

# 658
# 659
Симпли,
от най-талантливия искам най-много. От другите не очаквам чудеса. Те и без това дават, колкото могат. Че някой и повече.
Чудото може да го стори избран. Това го видях в някакъв филм Mr. Green

Оле, оле. Нещо за свръхочакванията?  Laughing Сега щом и свръх хората се явиха, аз ще се оттегля.  Laughing

Отивам да чета на lozeva линка, въпреки че такива сексистки заглавия ми докарват пъпки.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт