За пролет МАЙчето копнее - навън да тича, скача и беснее!

• 39 749
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • София / Сливен
madelix не знам за разсрочено плащане едва ли има време до тогава ще видя.
Да за Канада искат език който знае лесно но такива като мен  Laughing

# 121
Вени  Praynig
О Хубавелка - ще ми ставаш колежка и аз това съм учила цели 4 години, но ако няма да практикуваш защо ти е точно това
За четирите дни вкъщи моята мома ми взе и тока и жиците и направо..... ooooh! не знам какво ще я правим. Последното - като й казах хайде да ядем си хвана пластмасовия стол и почна да блъска по печката  #Crazy и преди това сме си играли и всичко е било на 6
Заспиването вечер ни е повече от трагично и продължително, та днес отидох на работа да си почина  Mr. Green баща й да се оправя с нея.

# 122
О,Вени стига всичко ще е наред.Сигурна съм че си чела много ,не се съмнявам ,но и аз съм чела много за какво ли не свързано и водещо до бременност.Повече от 5 години съм чакала Рали и през какви ли не процедури минах и какви ли не случай четох ,слушах и видях.Повярвай има случай когато сърчицето се чува в по късна седмица,а ти си едва 6 г.с.и мисля че е рано,а и щом си е там ембриончето  и е добри размери  смятам че ще чуете  Praynig Praynig Praynig

# 123
  • Под кленовите дървета
Да, реших да пускам ЧХГ, но после говорих с приятелка лекарка, която ми каза, че са грешни пари, защото то може да нараства независимо от всичко, заради жълтото тяло.
И каза да изчакам до 8 г.с. най-много. Ако в 8 г.с.+1, 2 дни няма пулсации, ще го мислим.

Маделикс,аз съм ползвала Отипакс и нямаше никаква полза. Ако не ти вършат работа, нека доки ти изпише нещо по-силно, че всичко по главата е сериозна работа.
Съвсем сериозно и отговорно заявявам, че мен вадене на зъб при некомпетентна зъболекарка ме боля в пъти повече, от раждането...

# 124
Привет.
Тъкмо седнах да ви изчета и чевето се събуди. CrazyСега беснее там с брат си докато малко се отчета и аз. ooooh!
Вени при 2-рата ми бременност имах такъв случай.Аз обаче кървях.И всъщност към 8седм.се оказа че няма сърд.дейност.Но прородата си знае работата(всяко зло за добро).Но после всичко се нареди и ето имаме още една прекрасна дъщеря.Това го казвам не да те притесня.....Просто от опит споделям.Стискам палци да се радвате на едно прекрасно бебе и да бъдете много щастливи.!!!! Hug
Маделикс надявам се да отминат болките в ухото. Hug Peace
ООО явно не ммога да пиша повече малката се разбесня.Отивам да правя закуска.Ще пиша пак по-късно. Hug

# 125
Нели, колежки ли ще ставаме? Не се отказвай толкова бързо. Втора магистратура звучи чудесно Simple Smile
Ради, да, може би, ама аз докато се самообуча още доста време ще мине  hahaha. Всъщност това си ме влече, но се отказах от магистратурата, защото е 4 семестъра по 700лв на семестър, а и не ми се занимава с учение вече  Blush. Сега си ми е като хоби, все чета и гледам разни tutorials  Mr. Green. Ти как си с ухото днес?

Крис, да я нацелуваш тази Йоанка-Калпазанка  Heart Eyes

# 126
Вени, стискам ти палци  Hug
Аз съм с матка, обърната наобратно и трудно хванаха пулса. Даже ми твърдяха, че не съм бременна

# 127
Ради, точно същите капки са и след 4-5 дни капване при мен имаше ефект. Praynig

Боби тази нощ много плака и не знам от какво беше зъб ли, нещо друго ли и накрая сутринта стана в 6.30 ч. Sad Сега спи след като потича навън и се поизмори. Wink

Приятен ден на всички! Hug
Аз отивам да полегна при Боби. Blush

# 128
Оф,незнам къде се намирам ,цялата треперя от вълнение.

Ето ще разкрия и ще ви споделя истината как открих Вени в октомрийки 2012.
С последен цикъл който дойде на 13.01 и закъснението от няколко дни не помня (2-3) от любопитсво и надежда изчислих евентуален термин на бременност  18.10. надникнах във въпросната тема ,с желанието и надеждата да съм една от тях.Но от толкова закъснения преди да забременея с Рали нямах желание да си правя ни тест и въобще не съм се надявала.Въпреки че след като родих ми е закъснявало само веднъж с 10 дни направих тест и разочароващо  "-" ,а толкова се надявахме,но......... вече след това закъснение от 15 дни  реших да направя тест и видях EFP,супер съм щастлива.Можеше и имах разбира се желанието и по рано да го направя ,но ме беше страх от отрицателен резултат и поредно разочарование, исках да съм си бременна до доказване на противното  Mr. Green.Та преди част се сдобих с още един тест с две чертички.Имам два такива от Рали -един обикновен тест и един шуър .Сега взех обикновен ,но утре ще взема един шуър за да видя и той какво ще покаже ,че да е по предствителен за подарък за РД на моя - 08.03 тъкмо няма да прахосвам пари за подарък   Wink ,а и все пак сме в криза ,за която сега не ми се мисли.А и колко си мечтаех и надявах  да има нещо ,че да му подаря такъв подарък(ще опаковам тестовете) как ли ще реагира,сигурно ще е на седмото небе-толкова иска още едно милия.Но как ли ще остискам още 10 дни без да ме усети незнам,засега мажа добре ,но да видим ,все ме пита кога ще ти идва кога трябва,аз се поизмъкнах малко ,казах то май ми дойде зацапа нещо(наистина имаше малко) и мисля че се върза ,защото знае че все нещо има с цикъла,но всеки ден ме пита ,измъквам се с това ,че сега съм на диета ,а като съм на диета винаги закъснява, но дано устискам, че да се получи изненадата за рождения му ден,защото все ми разваля всички изненади или ме усеща защото се издавам.Оф ,много се вълнувам дано всичко е наред с момченцето   Praynig (както все каква моя да правим момченце),а в интерес на истината почти не сме били редовни, ама Божа работа.  Hug

Ще сме заедно с Вени и в октомврийки 2012 живот и здраве. Hug Някои заподозряха ама не смеех да си го и помислям та камо ли за тест.

Щях да  забравя моля ви и аз не пишете нищо по въпроса във фейса,че изненадата ми ще отиде на кино   Sad само затова, инъче не ми пречи от приятели и роднини поне да мине 08.03.Благодяря!

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 14:43 от лилка

# 129
Хаххах, Лилка, правилно те заподозрях аз, ама ти избегна темата.....  Mr. Green

Айде честити  EFP и дано всичко е наред!  Hug

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 14:50 от desex

# 130
ЛилкаааHug Praynig Дано всичко е наред!

ВениPraynig и за теб!

# 131
Да desex точно ти беше,ама пусто шубе от разочарование......Благодяря!Да дано всичко е ок само това мисля вече.

Счупи ми се зъб и утре ще ходя да го оправя та затова реших да направя днес теста инъче щеше да го отложа я няколко дни,но поне да знам положението си да не рискувам ако има евентуално упойка, лекарства и т.н.

# 132
  • Под кленовите дървета
ахаххааа, Лилкаааа, честито миличкаааа!
Моят термин е на 18.10 също! Хайде записвай се в нашата тема и заедно да раждаме - аз момиче, ти момче!
Стискам ти палци за изненадата и да имате здраво бебе на финал!
Тъкмо писах в октомврийската тема за зъбите Laughing
П.С. Гледах си записките и видях, че с Ники сме видели ПУЛСАЦИИ, но не и сърце в 7 г.с.+2 дни. Сърце сме видели седмица по-късно, тоест в 8 г.с.+2 дни!

# 133
Лилка, тихичко честито!!!
Стискам палци всичко де е ок до края!!! Лека и безпроблемна бременност! Hug
И успех в пазенето на тайната. Grinning

jasmin_veni , и на теб стискам всички палци за точицата! Дано на следващя преглед се види, че всичко е наред! Praynig Praynig Praynig

# 134
Лилка, честито за хубавата новина!! Дано всичко да е наред и с Вени и двете заедно да раждате октомврийски бебчета, стискам ви палци!! Ние преди малко се прибрахме , бяхме вън на двора и малката  пощуря - то не беше гонене на котките,  искаше да ходи да гушка кучето, влезе в градината да бере кокичета и се окаля цялата  ooooh!, голяма беля е . После едвам я накарах да се прибере, че започна да духа доста студен вятър тук. Сега хрупаме ябълки и кротуваме, но докога ли  Wink Връщам се назад да ви изчета , много е хубаво  така  , когато има повече активност в темичката Hug

Общи условия

Активация на акаунт