не знам какво ще я правим. Последното - като й казах хайде да ядем си хвана пластмасовия стол и почна да блъска по печката
и преди това сме си играли и всичко е било на 6

Сега беснее там с брат си докато малко се отчета и аз. 

. Всъщност това си ме влече, но се отказах от магистратурата, защото е 4 семестъра по 700лв на семестър, а и не ми се занимава с учение вече
. Сега си ми е като хоби, все чета и гледам разни tutorials 

Сега спи след като потича навън и се поизмори. 

,супер съм щастлива.Можеше и имах разбира се желанието и по рано да го направя ,но ме беше страх от отрицателен резултат и поредно разочарование, исках да съм си бременна до доказване на противното
,а и все пак сме в криза ,за която сега не ми се мисли.А и колко си мечтаех и надявах да има нещо ,че да му подаря такъв подарък(ще опаковам тестовете) как ли ще реагира,сигурно ще е на седмото небе-толкова иска още едно милия.Но как ли ще остискам още 10 дни без да ме усети незнам,засега мажа добре ,но да видим ,все ме пита кога ще ти идва кога трябва,аз се поизмъкнах малко ,казах то май ми дойде зацапа нещо(наистина имаше малко) и мисля че се върза ,защото знае че все нещо има с цикъла,но всеки ден ме пита ,измъквам се с това ,че сега съм на диета ,а като съм на диета винаги закъснява, но дано устискам, че да се получи изненадата за рождения му ден,защото все ми разваля всички изненади или ме усеща защото се издавам.Оф ,много се вълнувам дано всичко е наред с момченцето
(както все каква моя да правим момченце),а в интерес на истината почти не сме били редовни, ама Божа работа. 
Някои заподозряха ама не смеех да си го и помислям та камо ли за тест.
само затова, инъче не ми пречи от приятели и роднини поне да мине 08.03.Благодяря!
, голяма беля е . После едвам я накарах да се прибере, че започна да духа доста студен вятър тук. Сега хрупаме ябълки и кротуваме, но докога ли
Връщам се назад да ви изчета , много е хубаво така , когато има повече активност в темичката
Препоръчани теми