За пролет МАЙчето копнее - навън да тича, скача и беснее!

• 39 762
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Лилка, много хубава новина, честито лека и безпроблемна бременност и едно момченце на финала! Hug Heart Eyes

Вени, всичко ще е наред. Hug Heart Eyes

# 136
  • София
но Dilqnski знам, че пак ще е с майче очакващо го с термин който е било и майчето й  2010г.-25.05.Тя е след milkinis,която е края на март  newsm78.

Страхотно съвпадение е, и двете ти дечица с един термин. Имах колега, който беше роден на един ден с брат си, разлика няколко години  Mr. Green на това му се вика планиране  hahaha

Да, добре го изчислихме с мъжа ми хи-хи, че и пола уцелихме - този път ще имаме момиченце. За рожденната дата аз силно се надявам да не са на един ден, но каквото дойде. И без това мъжът ми е роден на 11 Май, Никола е на 15 Май, бебка трябва да си избере свободна дата. Горката аз, с трима телци във вкъщи..... мъка  Laughing

Вени стискам палци всичко да е наред при теб. И при двете бременности сърце видяхме в 8г.с
Лилка каква хубава новина, дано да успееш да изненадаш таткото и всичко да върви по мед и масло.
Краси аз съм толкова завеена, чак сега разбрах че вашите живеят в Ямбол. И аз съм родом от Ямбол. Виждала съм твои снимки и ми се струваше позната, ама откъде да се досетя. Аз съм завършила математическата гимназия випуск 99година. Дали там не сме се засичали?

Аз не пиша често тук, но ви прочитам когато имам повечко време. Малкия дивее, руши къщата, понякога ме изкарва от нерви, но когато реши може да е най-доброто дете. Продължава да не говори, бърбори си нещо, но нищо целенасочено не казва и аз започвам да се притеснявам. Много успешно имитира как бръмчи автомобила, полицейска кола, какво казва котката, магарето и други животни, но нито се обръща към мен с мама, нито към баща си, когато иска нещо сочи с пръст и казва ъъъъъъъъ. Понякога е много изнервящо, защото не го разбирам какво иска и той започва да се тръшка. Иначе команди изпълнява, брои до три, прибира си играчките на верните им места когато го помоля, "помага" ми в домакинството. Знае, че бебето е в корема на мама и идва да го милва, гушка и целува.
Миналия месец окончателно скъсахме с бибата. За два, три дни я забрави и не я е търсил.
Сега обмислям варианта да го запиша на частна ясла, защото не се виждам как ще се справям с бебе и малко дете във вкъщи. Обаждах се на няколко места, но цените са направо астрономически. Последно харесах един детски център, ориентиран към целодневно отглеждане на деца в яслена възраст. Имат възможност да го приемат от март и тези дни съм решила да ходя за да видя обстановката, да говоря с директорката и да го записвам.

Лилка като спомена за фейсбук, от доста време се каня да попитам - освен групата МАЙски бебчета 2010 има ли друга група, че в тази няма никаква активност?

# 137
Привет отново.
Лилка страхотна новина.Аз също имах съмнения но тайничко... Mr. GreenДа сте живи и здрави и едно страхотно бебче желая накрая. Peace Hug
Дилянски и на теб не съм пожелавала на малката принцеса която чакате нека бъде здрава и се роди едно страхотно и послушно бебче Hug Peace  bouquet
Ние днес бяхме малко на Витоша да се попързалят децата.Беше страхотно.Правихме снежни "чувуцИ" - Mr. Greenв превод от Ивиния език човеци  Crazyи много се забавлявахме във все още неразтопения сняг.
Хубава вечер от мен.Отивам да полегна. ooooh! Hug

# 138
Лилка  stork-boy айде живо и здраво бебче да ти пожелая
Леле мами, вие ме изумявате - евала, аз едва се оправям с едно и хем съм на работа по цял ден, та само вечер и уикендите  #Crazy ама свят ми се завива
Мира - много се смях на "чувуци" замалко да събудя Йото ама много сладка думичка
Забравих да пиша - тотално не иска вече шишета с биберони, ако не е от чаша или нормална бутилка, от която много се олива, може цял ден да не пие нищо ако само нейните шишета са на масата. И аз се чудя тука от една-две седмици какви са тия истерии вечер - хем виждам, че иска млякото, хем бута шишето  ooooh! ама албански реотан, колко мляко се хвърли докато усетя

# 139
 Laughing Ехаааа, супер новини, ЛИЛКА лека и безпроблемна бременност!

Отивам да ви изчета, има шанс до Великден да я изпишем и тази темичка с това темпо  Mr. Green.

Ние и днес бяхме малко на разходка, което ни се отразява много добре, дано не се сбъдне прогнозата за лошо време и да можем да излизаме всеки ден, или то ако е лошо времето, то поне да е за кратко, че вече МНОГО ми втръсна това висене вкъщи, пощурявам а и малката и тя горката.

Искам и аз да взема с нещо хубаво поне да се включа, вкъщи сме в трепет, готвим се за сватба, сестра ми ще се жени юни месец и всички се вълнуваме страшно много. За сега няма бебе, но се надявам живот и здраве да ни зарадват и с това в най скоро време. Иска ми се и аз да стана леля в близко бъдеще, да гушкам и лигавя детенцето на сестра ми, че имам доста да си и връщам. Малката, като я види просто става неузнаваема лигла, не че и ние не сме помогнали в това отношение де, ама леля й е просто страшна, то не са бонбони, то не са играчки, то какво ли не се сетиш  #Cussing out

# 140
  • София
Ехеее,оставих ви за няколко дни и още бременни заварвам  Mr. Green Много плодовита тази тема! Нека все така да е! Такива новини да ни радват. Набъдещите мамчета пожелавам леко бременеене и послушни каки и батковци.

Ние днес се върнахме от Добринище. Една приятелка ни подари ваучер за две нощувки. Прекарахме си страхотно. Отделихме се от ежедневните грижи. Колко хубава е да ти слагат и да ти угаждат!  Crazy Габи беше много послушна. Дори снощи ни изостави и отиде да играе с другите деца в ресторанта, а ние си хапвахме и пийвахме на спокойствие. От време на време идваше да ни каже кой се бие, кое бебе плаче, че отиват да играят на гол (т.е. с топките на боулинга), да ми покаже разни неща и т.н.

# 141
Лилка, честито и от мен! Беше си подозрителна ти с това ровене по бременни теми, не си само ти детектив!  Mr. Green Дано устискаш до рождения ден на таткото, да го зарадваш!
Вени, стискам палци всичко да е наред. Щом и с Ники късно сте чули сърце, явно няма защо да се притесняваш. Ние с Джулиан чухме сърце точно на 6 седмици и 2 дни, и си спомням много ясно, че докторът тогава каза, че е съвсем прясно, защото точно около тези дни започва да бие. Сигурна съм, че въобще не е фатално да няма тонове до 7-ма седмица.
Дилянски, аз завърших Езикова Гимназия 98-ма, но пък имах доста приятелки в Математическата, а и първото ми гадже беше от там, та сигурно си ме виждала  Mr. Green Ако си ходиш към Ямбол по Великден, ще е много хубаво да се видим!

# 142
Ех Лили така ме зарадва  Hug ,пожелавам ти сега да устискаш до РД-то на татито ,а после едно прекрасно здраво бебче  Hug ,мислила ли си дали Сриев ще ти води консултацията пак?
Краси ,Дилянски може една Ямболска форумска среща да си спретнем  Peace
Това с което мога аз да се похваля ,че Радо вече от 1 седмица спря да плаче сутрин като го оставяме в яслата ,което много ме радва  Wink,след 3 месеца драми  Mr. Green
АМи за сега толкова ,после ако е все така активна темата може пак да се включа ,по някоой въпрос  Wink

# 143
Ехо, добро утро  Hug
Аз първо да се оплача, че Ива от вчера вдига Т, вчера следобед беше 37.5, вечерта нямаше изобщо, което ме учуди, нали вечер обикновено се вдига. Днес сутринта пак имаше 37.8. Нищо не съм давала, освен вит.Ц. Ще я изчакам да видим накъде вървят нещата  Thinking. Чудя се да не би да са тръгнали последните кътници, но не мога да видя, а и от вчера не дава изобщо да й бръкна в устата  Confused.

Злати, радвам се, че сте си прекарали добре на Добринище.  Hug

Момичета предложих ви да се сприятелите с Дилянски във ФБ да не се чудите коя е.  Grinning Peace
Дилянски, в групата на майските бебета никой не пише, гледаме си снимки, статуси и т.н. по нормалния начин във ФБ.  Peace

Ели /ileina/, браво на Радо! Голям мъж е вече той.  Hug

Мимачето нещо се загуби  Thinking

# 144
Лилка, чудесна новина, лека бремнност Heart Eyes Hug
Очертава се реколта 2012 -бебоци да е доста голяма   bouquet

# 145
Добро утро момичета   food010

Тези дни времето при нас беше разкошно и от разходки не ми остана време за тук.'

Лили и тук да ти честитя хубават новина , лека и безпроблемна до финала  и стискам плаци за момченце  Wink  Hug

Вени има време , стискам палци да чуете сърчицето на бебчо на следващият преглед  fingerscrossed

Светли се събуди, по късно ще си дописвам  Simple Smile

# 146
Добро утро!
Благодаря ви момичета,още не мога да повярвам много съм развълнувана.
Като направих теста Рали беше до мен и нали на теста с нейната бременност не видях как се появяват двете чертички тъй като тогава пък абсолютно нищо не очаквай беше ей така да знам да почна диета преди инвитрото че доста килца се качват и бях го зарязала и се сетих след известно време и гледам двечки,тогава пък беше.... пълна лудницата  .Беше много интересно как ей така като почнах да гледам се почвяват двете чертички едновременно нали все само една съм виждала ,че треперещо си казвам оф оф Боже и тя след мен оф оф Боже много ми беше сладичка в него момент как повтаря след мен.

desex бързо оздравяване на Ивето дано бързо я свалите.

Еми Ели той е голям мъж вече.Мисля да ми установи бременноста ,но за консултация нямам право тъй като съм от Б-с и трябва да се дават болнични и т.н.Но ще видим на заплата на моя ще е евентуално към 20.03, че е зле пложението финансово  Mr. Green

Е , дано си спретнете една хубава Ямболска срещичка.И аз съм от този край т.е баща ми а и мъж ми и те са от там-свекито.

Dilqnski ,живот и здраве много телета ще станете,но  да сте живи и здрави.

Вени  Praynig вече ти е по спокойно знаеейки че е рано за сърчице по не в определени случаи.

# 147
Ех, че е хубаво да четеш за още бременни мами!  Grinning Лилка, лека бременност ти пожелавам и всичко най-най!

Вени, с тази ми бременност видяхме двете черти на морето и ходих да лекар във Варна. Там видяха плодния сак и ми казаха, че следващия преглед трябва да е около или след 9г.с., за да се види има ли сърдечна дейност. Така че има време, сигурна съм че всичко ще е наред.  Hug

Дилянка, и аз по едно време папках ленено и сусамено семе с малко мед и вода. Обаче дойде един период в който спря да ми действа и аз го спрях. Може би трябва пак да почна да го похапвам това коктейлче. Simple Smile

desex, дано тази Т при малката да не е от нещо сериозно.  Praynig Бързо да се оправя.

# 148
Здравейте момичета!

Лилка, много се радвам за теб и ти пожелавам една безпроблемна бременност с едно прекрасно бебче накрая!

Вени, на теб много, много, много стискам палци всичко да е наред! Ще чакаме новини, то се знае.

Болничките- малки и големи, да оздравяват скорострелно!

Дилянски, телетата не сме лоши хора Simple Smile ама все пак, от време на време, си трябват здрави нервички, за да ни изтърпите. Хубавото е, че е "от време на време". Сега с Евгения, разбирам какво им е било на нашите hahaha

Аз няма какво толкова ново да споделя освен, че пак сме без "татко", защото явно му омръзна тази роля; не ме повишиха, въпреки че заслужавам и....абе яхнала съм метлата с две думи. За сметка на това Евгения винаги ми връща усмивката след скапания работен ден и съм безкрайно благодарна, че си я имам. В събота правихме "амкане" по повод Прошката и тя взе дейно участие. Сложихме я на стол около масата и гледайки ни какво правим се счупи да се смее и ръкопляска, а като дойдеше неен ред си отваряше устенцата да си хапне без да си помага с ръчички. Прави впечатление, че е започнала да "зацепва" доста бързо и го помни дълго след това. Единствената ни забележка е относно говоренето- бебешки неразбираемо и само 3-4 думички от месеци насам. За успокоение на Дилянски- и тя не казва "мама" или поне не пред мен. От яслата друго твърдят, ама...знае ли се.

Правим опити да стои на гърне. Седи си по 5-10 мин и си се кефи нещо, но нищо не върши.

А по повод рисуването- взела съм и флумастри на Карола, които се отмиват само с вода и слава Богу, че сега се е научила да се драска по ръцете и лицето, след което се почва стъклото на балконската врата. Бърша само с мокри кърпички за секунда и готово. Надявам се да не "прехвърли творчеството" и върху стените и мебелите, защото не всички материи могат да се почистят.

# 149
  • Русе
Нелка Hug,тук съм! Heart Eyes Чета,ама все става нещо,не успявам да напиша нищо. Crazy Та да се включа интригантски,Ти какво правиш в бременските фороми,че видя Лили? Mr. Green
Лилка,много се зарадвах на хубавата новина! Hug От сега нататък само хубави неща!Лека и безпроблемна бременност. Hug  bouquet
Вени,споко! Hug На другият преглед ще си има сърчице. Hug И при мен с Бойко така бяха нещата! Hug И много палци по Букурещ,пиши ми на лични,кога ще минавате от тук,ако има как може да се видим. Hug
Краси,като няма по магазините ,има много сайтове! Hug Джу,просто си има мнение по въпроса,по неудобно става,като проговорят. Преди седмица минаваха да отчетат водомерите.Дамата беше с наднормено тегло,Бойко като я видя и вика:"Мале,колко си дебела!!!" И като му се скарахме я пита"Ама ,защо си толкова голяма и корема ти е много голям?Mr. Green   А в друг случай,на една площадка. седнал до една жена и и вика: "Ти май много си стояла във водата?" Жената: "-Защо?" Бойко: " Ми я виж колко си се сбръчкала!" Mr. Green И др.  Mr. Green Да се чудиш ,как да не се изсмееш на мозъка му,в същото време ти става супер неудобно. Mr. Green
Мира,много благородно ви завидях за витоша,както и на Злати за Добринище! Hug
При нас всичко е наред,Бойко си ходи на градина,Кардамчето си е вкъщи.Чат пат имаше разнообразия със затоплянето на времето. В събота имах урок по гмуркане,оставихме децата в нашите и ходихме в един басейн,направихме 60 мин под вода,беше много яко,но в стремежа си да съм на ниво и да не хленча,тялото ми явно натовари мускулни зони различни от ежедневните,че се сдобих и с мускулна тресчица! Mr. Green Но съм много доволна и определено ще стане част от живота ми,както и Йогата,която ме е яд ,че не съм открила по рано,въпреки ,че преди 6-7г практикувах за малко. Hug А дано и за катерене остане време това лято.Да не споменавам,че от март ще летим и с крила  Joy ,ама стига,че ще ме помислите за луда вече. Joy Само време да има и децата ,кой да гледа,а там определено сме в голяма дупка.Бях споменала за детегледачкотъсенето,ама още не съм почнала да търся,че не знаех точно какво да изисквам,но ще започне да ми се избистря скоро. Mr. Green
Утре оставам отново без мъж,а това ми е най-екстреймният  спорт,да съм сама с двете деца. Mr. Green
Нелка,целувки на Ивката,дано бързо се оправи,каквото и да е. Heart Eyes
Всички болнички,бързо да оздравяват!Изпращам ви много усмивки,прегръдки и положителна енергийка! Grinning Grinning Grinning Hug Hug Hug Hug  Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт