. 

и много се забавлявахме във все още неразтопения сняг.
айде живо и здраво бебче да ти пожелая
ама свят ми се завива
ама албански реотан, колко мляко се хвърли докато усетя
Габи беше много послушна. Дори снощи ни изостави и отиде да играе с другите деца в ресторанта, а ние си хапвахме и пийвахме на спокойствие. От време на време идваше да ни каже кой се бие, кое бебе плаче, че отиват да играят на гол (т.е. с топките на боулинга), да ми покаже разни неща и т.н.
,пожелавам ти сега да устискаш до РД-то на татито ,а после едно прекрасно здраво бебче
,мислила ли си дали Сриев ще ти води консултацията пак?
,след 3 месеца драми

. Чудя се да не би да са тръгнали последните кътници, но не мога да видя, а и от вчера не дава изобщо да й бръкна в устата 

вече ти е по спокойно знаеейки че е рано за сърчице по не в определени случаи.
Лилка, лека бременност ти пожелавам и всичко най-най!

Бързо да се оправя.
ама все пак, от време на време, си трябват здрави нервички, за да ни изтърпите. Хубавото е, че е "от време на време". Сега с Евгения, разбирам какво им е било на нашите
,тук съм!
Чета,ама все става нещо,не успявам да напиша нищо.
Та да се включа интригантски,Ти какво правиш в бременските фороми,че видя Лили?
От сега нататък само хубави неща!Лека и безпроблемна бременност.

На другият преглед ще си има сърчице.
И при мен с Бойко така бяха нещата!
И много палци по Букурещ,пиши ми на лични,кога ще минавате от тук,ако има как може да се видим. 
Джу,просто си има мнение по въпроса,по неудобно става,като проговорят. Преди седмица минаваха да отчетат водомерите.Дамата беше с наднормено тегло,Бойко като я видя и вика:"Мале,колко си дебела!!!" И като му се скарахме я пита"Ама ,защо си толкова голяма и корема ти е много голям?
А дано и за катерене остане време това лято.Да не споменавам,че от март ще летим и с крила
,ама стига,че ще ме помислите за луда вече.
Само време да има и децата ,кой да гледа,а там определено сме в голяма дупка.Бях споменала за детегледачкотъсенето,ама още не съм почнала да търся,че не знаех точно какво да изисквам,но ще започне да ми се избистря скоро. 

Препоръчани теми