Кажи ми само, дамата какво отговори
А дамата от пейката с водата
Човек трябва да има адреналинови неща в живота си, да се чувства жив дет се вика

Дано всичко до края да мине като по вода 

,тук съм!
Чета,ама все става нещо,не успявам да напиша нищо.
Та да се включа интригантски,Ти какво правиш в бременските фороми,че видя Лили? 
. Леле, като започнат да ръсят такива коментари направо са страшни 
. Ние бяхме ходили преди 2 години в Сопот в приключенски парк Шамбала имаше кръг от световното по парапланеризъм - много беше яко, излитащите бяха буквално до нас, засилваха се от поляната и хоп....политат
... ама мен на таквоз чудо не можеш ме качи
. Иначе си падам по екстремни работи, ама летенето с такива работи не е сред тях. 

, въоръжила съм се с търпение и хомеопатични и дано силата бъде с мен през поредната безсънна нощ

Лека и безпроблемна бременност и здраво, сладко бебче.
Аз имаше да се червя.
Кофти за таткото, ама да взима да се осъзнава вече. Не е редно така да ви разиграва. За работата не се ядосвай, това са преходни неща. Кофти е когато се чувстваш недооценен, вместо да те стимулират малко...

За йогата и аз бях се запалила, но съм много несериозна. 

се отказах.

И аз искамммм.
Бойко е сладък много да го нацелуваш по умната главица... 

дано всичко е наред до финала
си я гушкаш тази принцеска.Джу ще си има сестричка ще я защитава.
Джу ще си има една красива сестричка! 

Дано оправите хремата на Боби 

През нощта не е вдигала Т, надявам се, че днес също няма да вдига вече. Както й предположих, горните последни кътници за тръгнали да излизат, и вероятно също допринасят нещичко в момента
. Лекарката ни изписа едни хомеопатични хапченца за гърло - Тонзилотрен, много ги похвали, после в аптеката също ми ги похвалиха, че били много ефикасни. 
, браво Джу ще си има сестричка.

Супееер! 
,големи сте бързаци! 
и Кардам още ме дъвче и суче,искам да го спирам,ама много се кисели,като не давам.
Поне още една година ще се гледаме с него докато тръгне на градина,ако изтрещя много,може и на ясла да го пусна
,още не знам.
И аз търся. 
Тонзилотрена е хубав,ама имаше нещо с даването под 3г възраст,въпреки,че няма какво да стане от хомеопатия.Само където трябва да се дават на чиста уста нещата поне 10мин преди и 10 мин след приема,а Кардам все е захапал нещо. 
Дано наистина таткото на Ния спре с театъра,ако не на планетата Земя има много свестни мъже.

Вени
по летенето все още не сме се зарибили,но отдавна искаме да пробваме.Една приятелка се занимава,има такъв клуб в Русе и от март започват.Може би ще изкараме нещо,като курс. Всички тия спортове са с много скъпа екипировка и едва ли ще може със всичко да се занимаваме.
Препоръчани теми