За пролет МАЙчето копнее - навън да тича, скача и беснее!

• 39 779
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • Под кленовите дървета
Красииии, Дилянскиии, честито розови памперсиии! След няколко седмици се надявам и аз да се наредя при вас Hug
Кибела, вашият татко явно не е готов и няма и да бъде готов да поеме отговорност. Нямаш никаква гаранция, че ако се върне, след два месеца няма да е пак същото. Всъщност дали ще допуснеш да се върне, зависи от теб - дали би го пуснала в живота ВИ (вашият и на Ния) отново.
Млада си, позитивна си, имаш работа, мъже бол по земята. Около мен все необвързани, които искат семейство Crazy

Хубавелка, ти твоите градина, ясла, нещо?

Нели (Дилянка) много се радвам за решението ти да учиш Hug Аз изпита в петък го отписах, не мога да уча вече, зациклил ми е мозъка и го прежалих. Ще се явявам пак в по-добри времена.

# 166
Краси честито ви  stork-girl Представям си колко сте щастливи! Дилянски и на вас честито, добре сте ги нашарили.

Дилянка (Нели), заминаваме на 4.04, мъж ми вече е там и подготвя терена, така да се каже. Браво за решението ти за СУ.

Нели, дано Ива да се оправя бързо. И дано температурата да е от зъбите.

Вени Hug Време за изпити винаги ще има!

Аз съм се барикадирала в спалнята и уж се опитвам да уча. Дзверчето пее и дивее оттатък  Crazy

# 167
  • София / Сливен
Вени баткото е 6ти клас викам му ромите на твойте години се женят вече ти уж си голям пък немога да разчитам на теб.

# 168
Честито миниатюрно девойче на Краси и тук! С пожелания да се роди здрава и силна мома на края, като междувременно не тормози много мама докато я носи.

Браво и на ясленичетата! Бързо да свикват...мамите им Simple Smile че те няма къде толкова да ходят. Най- важното е да здравички. Тук ще вмъкна...само да не си урочасам късмета, че Евгения не е боледувала от средата на декември. От както тръгна на ясла, към края на септември, всеки месец отсъствахме по една седмица. Кога заради брохоспазъм, кога заради чревена инфекция, но до този момент сополите ни не са спряли. Казвам го за успокоение, че отначало всички боледуват, но обикновенно изграждат имунитет само за няколко месеца. Много е важно да се се дават антибиотици само в краен случай и то именно заради имунитета- да могат да го изградят. На Евгения давахме при двете чревни инфекции, но те се карат тежко, докато при 2та бронхоспазъма ходихме всеки ден на наблюдение при доки, но ги избегнахме. Карахме само на вентолин и мукосолван. Исках просто да споделя като минала по този път Simple Smile

Благодаря ви момичета за отношението ви относно таткото. Аз наистина го "вмъкнах небрежно" както пишеше Краси, но само защото вече веднъж минахме по този път- заряза ме в 4ти месец бременна, а тогава ми беше далеч по-трудно от сега. тааа...нищо ново под слънцето Simple Smile От есента се виждахме редовно и ми се стори, че нещата вървят доста добре, но той си е безпрецедентен егоист и издръжката, парите за бензин до яслата, както и отделеното време му се сториха явно в повече. По принцип ме обвинява, че аз съм виновна, защото не ми е изплатил цялата издръжка, но аз всъщност му се ядосах когато ми отказа да ч прибере от ясла, а това нищо не му коства, защото се придвижваше с автобус. Така че Вени, права си- той никога няма да е готов.

Съжалявам, че ви занимавам с това. Има доста по-интересни неща- я, колко дечица си имаме тук, за които да си пишем, пък и нови попълнения очакваме с трепет. Hug

# 169
  • Под кленовите дървета
Значи не живеехте заедно и малката не му е свикнала, така ли?

Кибела, девойко, ще намериш истинският съвсем скоро и този мити пъзльо ще се сети за вас.

Еййй, че хора беее, ще кажеш, че той го е раждал и кърмил, че се страхувал, ти да видиш #2gunfire

# 170
  • София
Привет, момичета!

Първо да честитя розовите гащички на Краси и Дилянски  stork-girl много се радвам, че ще са ви шаренки бебенцата.

Лилкааааааааааа, честито!!! Много, много се зарадвах като изплю камъчето  Laughing и аз се замислих какво ли правиш в тази тема, но ето, че имало защо!  Hug

Вени, стискам всички палци, и на краката, скоро и ти да се похвалиш, че бебчо си се развива и расте  Praynig Praynig Praynig За изпита - ще има пак възможност, когато си спокойна и ще мине леко и успешно!

Нелка/Десекс, за училището - подмотвам се  Blush много съм зле. Обаче сега ще опитам да се отърва от една курсова и остава дипломната работа..... Искам да ми се маха от главата, а се размотавам като за световно...

Есинка, на 100% съм съгласна с казаното от Вени. Този човек явно не е готов и надали ще стане скоро. А май си е чиста загуба на време да се "надяваш", че ще порастне и ще си поеме отговорността. Сигурна съм, че там някъде има мъж, който те чака и ще се радва и на прекрасното ти дете и на теб, както си му е редът  Hug

Ради, успех на вас! Вие отивате в Лондон, нали? Май месец ще ходим до там с 2 приятелки (голяма драма ми е от сега как ще е дребното сучещо и привързано към майка си хайванче, но това е друга тема....), може да се видим Simple Smile Simple Smile Simple Smile Ох, как го обичам този град....
Успех с изпита!

Мимаче, благородно ви завиждам на ентусиазма и на това, че и двамата харесвате сходни неща!!! С една приятелка си говорихме за Пътя на Сантяго (не знам чували ли сте - в Испания - общо взето изминаваш пеша цялата страна в горната й част, време за размисъл, да останеш сам със себе си.... ). Имам чувството, че искам да го направя. Макар че... голямо изпитание си е.
Имах ваучер за уроци по гмуркане преди години (за рд), и се разболях лошо, бях на морето, но не можах да ги оползотворя. Да видим дали ще има друг опит  Mr. Green
Успех на вас с всички начинания!
А Бойко - просто е уникален! Смях се с глас на откровенията му. Но както и с Джу - децата са толкова искрени и чисти, а така могат да ни поставят в супер неудобно положение  hahaha

Алексче, огромни благодарности и тук за марко магарко. От снощи и Габи си има магаренце за скачане благодарение на отзивчивостта на Алексчето  bouquet Hug
Поздравления за Адинка, че толкова лесно й е понесло първия ден. Дано така да е и занапред!

Нели/Дилянка, успех с ученето! Защо ми липсва този точно ентусиазъм, а?!?

Всички болнички да оздравяват!

Леле, хора, да ви кажа как днес Габи разви сифона на мивката в кухнята при майка ми  Joy за 0 време, ние нещо правихме В кухнята, тя отворила шкаф аи бърника.... е, резултатът беше стичаща се вода вътре в шкафа и естествено извън него  ooooh! отглеждам истински дивак. После се прищипа пръстите на плъзгащите се врати на гардероба, но като й мина, пак отиде да отваря и затваря...

Мира, Мимаче, Габи суче... айде, вече е по-малко от като новородено, но преди и след ядене - всяко едно, задължително. Нощем също, за справка тази нощ беше 3 пъти  Crazy на моменти яко ми писва, но няма шанс да се отбие скоро (сама), а аз не искам да е на сила... Ще видим как ще й понесат 5те дни май месец, когато няма да съм й на разположение, но не очаквам да се откаже тогава.

Не знам казах ли ви, но й никнат последните кътници, от долу (горните още ги няма) - в рамките на два дни тръгнаха 2та зъба. И пада яко плюнчене  ooooh!

Аааа, и да се похваля, нали й пусках кръв за хемоглобин - вече е доста по-добре (при долна граница в тази лаборатория 90, тя е 109)  newsm44 Само дето почти всички показатели са в долната граница  Thinking . Ще видим докторицата какво ще каже.

Айде, стига толкова  Joy то ме няма, няма, пък като се появя иииии следва якото писане  Joy

# 171
  • Под кленовите дървета
Калиии, как ще учиш бе, писаре такъв Joy hahaha Joy

Е, кво ще ти каже лекарката - давай тия хапченца, мноооу са добри (пък аз не че имам сключен договор с тях)..
Виж, аз и на Ники ако му пусна изследвания ще са с лоши показатели, защото прави гладни стачки и и АМ не може да му навакса. Идва времето на пресни плодове и зеленчуци - ще навакса Габче, не го мисли. Ще пуснеш едни изследвания в края на лятото и ще видиш огрооомната разлика! Не забравяй, че ние им спестяваме някои неща, заради нитратите, но пък и няма толкова витаминчета зимата. Тази зима беше и много мрачна, че и на слънце не са излизали много - съответно калций и вит.Д по-малко.
Кое те притеснява, че не е в норма? Само време кървене/време съсирване и левкоцити биха ме притеснили. Хемоглобина се е вдигнал - чудесно.

Опитай да даваш елда, амарант, киноа - прилично вкусни са и богати на витамини.

# 172
Момичета, я кажете  какъв номер пампесри слагате на мъниците?

Честити розови гащи на Краси и Дилянски!  bouquet

# 173
Baby Love® ние сме на чеворка въпреки че Рали си е дундичка,но са и добре при нейните 14 кг.(найси както казва )

Malini ,може да стане водопроводчик малката палавница.Браво за резултатите дано и лекарката е доволна от тях.

Моята подарък -изненада  претърпя провал. Sad,за голямо мое съжаление.Моя сънувал тази вечер че правя тест и че бил положителен и сутринта ме подпитва пак кога ще ми идва,аз измрънках някакво то май ми дойде и до там и си мислил да правя тест,но пък следобед ми се и обадиха за козметичка в един салон и разбира се няма как да не му кажа за работата трябва да го обсъдим все пак  Crossing Arms  , ама бременна как да почна кой ще ме вземе,абе обърквация пълна, а като взема да лъжа почвам да пелтеча и се издавам та така, но поне беше много щастлив и живот и здраве другата седмица според финансите ни  може да отскочим до Варна и дано  ден преди РД да чуем сърчице.Опитах се да го изненадам ,ама моите изнанеди за разлика от неговите винаги се провалят Mr. Green чак ми каза нали знаеш, че изненадите не са ти в стихията.  Thinking "Изненадан ,бях но не се опитвай не ти се получават". -много мило ха Rolling Eyes.

Аз продължавам с борбата за майчинството- омбусмана на Б-с ще прати случая на МТСП към министъра ,някъде към НС и още някъде беше, а и междувременно да видим дали ще стане нещо в НОИ,че да видя кой път да хващам.

# 174
Момичета, я кажете  какъв номер пампесри слагате на мъниците?

Честити розови гащи на Краси и Дилянски!  bouquet

Ние сме на 5-ца на повечето марки, но примерно на Либеро сме на 6-ца, гледам много да не я стягат, но пък и да не пропускат от голям или малък размер.

# 175
Благодаря на всички за пожеланията! Аз още се опитвам да асимилирам новината. Искам да хукна да пазарувам на минутата  Mr. Green Но засега се сдържам, да видим до кога.

И с още нещо да се похваля - днес станах шофьор  newsm68 Да не ми се надява човек, най-после взех книжка. То тук не е за хвалене, а за срам, затова само за пред вас мога да се радвам  Crazy Но съм щастлива, че най-после не съм зависима, и тези дни ще гледаме да купим втора кола, за да може тати докато е на работа, с Джулиан да си ходим където искаме.

Ние сме на размер 4 памперси от мноого време. Повече от година сигурно. Може би скоро ще минем на 5.

# 176
Привет  Hug
Аз да се похваля, че Ива вчера изобщо не е вдигала Т, нослето спря да тече, сякаш нищо не е било предния ден  Rolling Eyes. Да се надяваме, че е минало каквото е било - вируси ли, от зъбче ли...  Grinning

Краси, честита шофьорска книжка! Да си я ползваш безаварийно!  Hug

Кали, идеален хемоглобин има Габче. Не се тревожи  Hug Peace

лилка, жалко, че ти се е провалила изненадата, но нищо, мъжът ти сто процента е бил изненадан все пак  Wink

За памперсите - ние също сме на 4-ка, от около месец и взимам 4+.  Peace

Тук какъв сняг заваля, все едно не пролет, ами тепърва зима ще идва  Crazy

# 177
  • Русе
Добро утро! Hug
Хубавелка Hug Бързо оздравяване! Heart Eyes
Кибела,ясно,че има какво да си говорим за дечицата. Hug Но споделяй спокойно,ако ти тежи,и за това сме тук! Hug Пожелавам ти съвсем скоро да срещнеш своята половинка! Hug
Кали,много се кефя на Габче,я какъв щурак е станала! Hug Чела съм  за пътя на Сантяго или Камино  Hug И на мен ми е минавало през ума да го мина,но по ме влече Изтока. Mr. Green Йога много помага да се обърнеш навътре към себе си,да усетиш различни неща и да започнеш да гледаш на вселената и заобикалящият те свят от малко по различен ъгал, ставаш по наблюдателен ,виждаш неща,имаш нови усещания ,които са ти убягвали все едно си бил сляп. Crazy Но да не ви занимавам,още съм зелена. Mr. Green С единият крак съм на един такъв път. Hug Благодаря ти за хубавите думи Hug При нас стана така ,че гръмнало та ни събрало.Мъжът ми ме харесал докато съм висяла на един блок,и правех една изолация,по скоро поправях лошо свършената работа на един колега Crazy(тук вмъквам,че жените са по добрите майстори),и мърморех от фасадата на един 5-ти етаж,а аз го харесах от носа на една яхта,той беше в един каяк насреща. Joy
Много искам  да видя Лондон,но трябва да се захващам с английският,че хич ме няма! Mr. Green Усещам ,че си заслужава! Crazy Не знам ,как ще ги отказваме кърмоманчетата  Crazy ,започвам и удрям на дърво.Последно пробвах да си намажа зърната с цитроцепт,но на човека не му пука. Rolling Eyes Една приятелка ми е обещала едно друго мазило,което е измислено специално за целта не знам как се казва точно. Най е хубаво естествено да се получат нещата,но и на мен взе да ми писва,а едната ми гърда почти не произвежда вече,той се нерви иска другата,но и там бързо свършва.Най ме тормози ноща,в комбинация с пробиващи кучешки. Mr. Green
И Кардам е голям маймунчо,взима ми акъла(ако мислите,че катеренето,влизането в пещери,гмуркането и др. вдигат адреналина,не е вярно),в гледането на деца има най-много адреналин. Crazy Аз казах ли ви ,че си купихме нова пералня,като голям пръст в необратимото прецакване на старата имат "внимателните" ми деца. Joy
Та те така! Hug
Нелка,браво на Ивката! Hug
Лилка,по добре,то такова нещо,как се премълчава още 8 дена! Crazy Затапи го с друга изненада! Hug Успех с твоите дела! Hug
Краси,честито! Hug
Baby Love®,ние с 5-тица,последно взех на Памперс 6-тица,но са излишно големи,за разлика от Либеро-6тица,които са супер.Извода-зависи от марката! Peace

# 178
Лилка,по добре,то такова нещо,как се премълчава още 8 дена! Crazy Затапи го с друга изненада! Hug
Кажи му, че са близнаци  Mr. Green
Ако утре беше 1 април, а не март, щеше да е идеалният момент  Joy

# 179
Здравейте момичета  Wink
Краси честита ти книжка ,безаварийно каране ти пожелавам  Hug И не знам дали тук ти честитих за розовите гащички ,много хубава новина ,живот и здраве ще си имате една прекрасна малка принцеска ,а относно пазаруването ,като знам какви страхотни магазини има там ,не знам дали ще издържиш още много  Simple Smile
Лили хайде ако идвате насам се обади да се видим може за половин час да  е но ще се радвам  Hug
Относно памперсите ,ние ползваме на Памперс 5-ти номер .
Нели браво на Ивката ,хайде да излизат вече всички зъбки и да се успокоят и дечицата и ние ,на Радо му е тръгнал 2-рия от последните кътници и вечер поплаква от време на време  Sad
Ами за сега това ,хубав ден !

Общи условия

Активация на акаунт