За пролет МАЙчето копнее - навън да тича, скача и беснее!

• 39 782
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Цитат
Лилка,по добре,то такова нещо,как се премълчава още 8 дена! Crazy Затапи го с друга изненада! Hug
Кажи му, че са близнаци  Mr. Green
Ако утре беше 1 април, а не март, щеше да е идеалният момент  Joy
Ами то може и да се окаже че са 2 в крайна сметка  Mr. Green

# 181
Кали, заинтрегува ме с този път на Сантяго, не бях чувала...  Blush
Намерих един пътепис, направен като е-книжка и сега ще чета...., ако и на друг му е интересно, може да си я свалите от тук Камино де Сантяго

# 182
Краси,страхотно е,че си взела книжка  Hug Супер!Сега и една кола и ще ти е екстра.С Джу ще има да обикалятеееее  Peace
Лилка,честно казано и аз нямаше да издържа до 8.03.Но това са хубави новини,а и при вас предполагам,че мъжът ти е още по-щастлив  Hug Успех на прегледа,стискам палци всичко да е наред  Praynig
Кибела,както се казва:"Всяко зло,за добро"  Hug
Кали,ГАби ме уби.От къде толкова сила да развие сифона хихихих Трябваше да я снимаш и да ни я покажеш тук  Laughing Радвам се,че магаренцето и е харесало и че успях да помогна  Heart Eyes Благородно ти завиждам за предстоящата разходка до Лондон.И аз много искам да го посетя и се надявам някой ден да стане реалност.Както и Париж  Mr. Green
Да чукна на дърво,днес вече Ади е трети ден на ясла и си ходи с кеф.Следобед дори не иска да си ходи.Има едно момченце като ходя да я взема все с него си играе.Ама и той един красавец  Heart Eyes На 6.03 дори ще имаме тържество за празника на мама  Laughing Все се чудя и мая какво ли ще правят тези дребусчета хахах
Ние с Ади сме си сами в нас,а татито ни е в Карлово.Уж от понеделник ще са отпуска,но много не се надявам,че все сменят датите при тях  Close Трябва някоя събота и до Варна да отскочим до Майчин Дом (профилактичен преглед само) ,вероятно следващата събота,та Лилка,ако ще ходите и вие тогава може да организираме една среща с Варненки да поиграят и дечицата  Peace

# 183
Хайде Алексче чакаме те и теб да запознаем малките разбойници  Wink

# 184
  • Под кленовите дървета
Краси, честита книжка! Лека и безаварийна!
Аз съм се заклела, че стъпим ли у бяла страна, тва ще е първото което ще направя - взимам книжка и карам.
Не знам дали ви казах какво се случи в събота, точно след прегледа.
На площат Гарибалди - задръстване, нищо необичайно. Пред нас червена Алфа Ромео със супеер мръсно стъкло, зад нас някво БМВ тройка. Тва зад нас свири ли свири, накъде да идем, да прелетим? В този момент Алфата дава назад (не знам защо) и докато свирнем ни тресна. Излиза мъжа ми с намерение да се саморазправя. Ор Алфата изскача една мома с екстеншъни и очила (щото го дава интелектуалка, видиш ли) и му вика "Ти не гледаш ли къде караш бе!" Аз скочих от колата и един мъж ни вика "Какво искате, колата й е на лизинг". И мацката с цялото си нахалство се качи на колата си и си замина. Без "Извинете", без нищо Значи тя не си ползва огледалата, на нас вика! Ако не ревях до преди минута щеше да си го отнесе яко.
А през това време колата зад нас свири ли свири, а видя какво става. После тръгна след нас и започна да ни натиска. Накрая се обърнах да видя кой е това (щото мъжа ми е непукист и хич не го отрази) и какво да видя -друга силиконка!

Следващият път излизам и чупя огледала, защото ако Ники се беше уплашил или ни беше дръннала странично, щеше да вика "Ти не гледаш ли", ама докато й скубя екстеншъните.

Патици! Аз като не мога да карам добре не съм се завряла в центъра, че и да нахалствам!

# 185
Дилянски, Краси - честити ви розови гащи!  stork-girl Страхотно е когато щъркелчетата са шарени! Simple Smile

Краси - честита ти шофьорска книжка! Пожелавам ти да си избереш страхотна колица и да си я караш с голям кеф.   car003

dilqnka, много е хубаво това, че си решила да учиш. Ще стискаме палци на есен да си студентка Simple Smile.
Аз все още имам няколко изпита и дипломна работа и все още се помотвам ... и на мен ми писна да го влача това висше, ама не знам кога ще имам възможност да го завърша.  Sad

Мимак, е голяма терца е този Бойко - Разбойко.  Laughing

Пламен също е на памперси №5. Той е около 14-15кг и понякога №4 пропускат и затова направо го караме на №5.

лилка, може да е пропаднала изненадата за самата дата, но пък хубавата новина си е хубава новина по всяко време.  Grinning

Имам въпросче. Решихме да видим на живо столчетата за кола на Cybex Fix, защото не ми се рискува да поръчам такова по интернет без да съм го избрала като модел на живо и да съм го огледала преди това. Намерих в нета адрес на техен магазин на Ботевградско шосе, обаче там беше затворено и нямаше никой. Някой знае ли магазин в София или представителство където можем да видим столчетата?!  newsm78

# 186
  • гр. София
Аууу,каква хубава новина-Лилка,честити  EFP Страхотен подарък (
Вени,ние по тази причина не искаме кола и се дърпаме за книжка.Не ме е страх толкова от себе си,колкото от другите шофьори  #Cussing out
Нелка,много се радвам,че ще следваш!
Краси,честита книжка и честити розови гащички на теб и Дилянски!
Алексче,не се чуди,малките ще ви смаят и много развълнуват на тържеството Simple SmileАдинка,ще е прекрасна!
Malini, да ти кажа,че септември с майка бяхме на екскурзия в Гърция.Александър гледа Вики 3 дни.Оставих кърма,не я е пожелала.Първата нощ само е буйствала.След трите дни мислих,че ще е забравила ц.ците,но не би  Mr. Green
За памперсите-4-ка.Вики не е наддала грам от 6месеца близо  Sad около 9 200гр е

# 187
Милкинис, предполагам сте ходили до вносителя на Cybex  Rolling Eyes, в тези магазини видях, че продават такова столче цък и цък, защо не звъннеш първо по телефона и да попиташ дали го имат налично, за да не се разкарвате напразно  Peace

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 16:38 от desex

# 188
Краси, честита книжка и безаварийно, на далечни разстояния и само по хубави поводи да се возите! Благородно ти завиждам да знаеш! Че аз имам книжка от 5-6 години, но нямам никаква практика, пък и не знам дали тепърва ще се уча при тези нашенски условия. За илюстрация- разказът на Вени. Кретен до кретен на пътя и то не само силиконови кухи лейки с коли на лизинг.

Лилка, изненадата се е получила в крайна сметка, само малко по-раничко, а не на предвидената дата Simple Smile

Кали
, това Габче е уникално! Кажи ми вЕрно как само е успяла да развие сифона? Shocked А за хемоглобина- долна граница, но в границите все пак, нали? Така че не се притеснявай. Тези дребните хич не са стабилни в показателите си.

Памеперсите са 4 или 4+, но рядко ги намирам и също напоследък се чудих дали да не минаваме на 5ца
Мимак страшни сте! Както Бойко с образното си мислене, така и вие с мъжа ти по повод на адреналина. Винаги съм се увличала по този тип спортни прояви, но твърде малко и твърде рядко съм имала възможност да практикувам. Иначе в програмата са ми бънджи, разбира се, скок с парашут, но тандем, делта планер- пак тандем, гмуркане, рафтинг и все възможни щуротии. Единственото, на което не бих се качила е балон и не знам по каква причина точно изпитвам несигурност и страх Simple Smile

# 189
  • София
Момичета, искам да ви питам майчинството, което взимаме за текущият месец ли се изплаща или за предходния? По-точно майчинството, което ми преведоха онзи ден за февруари или за януари месец е?

Краси, честита книжка, безаварийно да си караш колата.

# 190
  • София
Момичета, искам да ви питам майчинството, което взимаме за текущият месец ли се изплаща или за предходния? По-точно майчинството, което ми преведоха онзи ден за февруари или за януари месец е?

За предходен месец. Т.е. майчинството ти от онзи ден е за януари.

# 191
Цитат
Лилка,по добре,то такова нещо,как се премълчава още 8 дена! Crazy Затапи го с друга изненада! Hug
Кажи му, че са близнаци  Mr. Green
Ако утре беше 1 април, а не март, щеше да е идеалният момент  Joy
Ами то може и да се окаже че са 2 в крайна сметка  Mr. Green

Joy Joy JoyХа-ха знай ли човек. #Crazy,но няма опасност нямаме уж рода близнаци .

Ели мислих си го ако идваме да се обадя,защото часове  на док. са все преди обед и ако е ранен час при хубаво време да се разходим да види Рали града ,където е родена и после към обяд да спи в колата, че е не се трае на по дълъг път (поне като беше по малка).

Алекс моя доки преди работеше в събота, но сега незнам трябва да проверя в сайта ,но това си е добре идея. Peace

Доста раничко ,но научих Рали да казва какво има мама в корема-беби никакъв проблем не й е за  бърборивата й човчица.

Краси честита ти книжка   bouquet .Хайде сега приятни разходки с Джу  и безаварийно  шофиране.

desex ,браво на Ивка дано не вдига повече и тия пусти зъбки не я тормозят. Като слушам другите дечица вадят вече последните кътници,Рали още няма кучешки зъби ,единия е почнал да излиза вече почти месец, ама още го няма и сме си все още с 12бр.,ама здраве да е .

Лек ден !

# 192

За предходен месец. Т.е. майчинството ти от онзи ден е за януари.
Може и за декември да е, зависи кога се внасят осигуровките от фирмата. На мен в началото на февруари ми изплатиха майчинството за декември.  Peace

# 193
  • София
Благодаря ви   bouquet

# 194
Милкинис столчето на Евгения го поръчах от собственика на този сайт:
http://moetobebe.bg/car_chair/3979

и до колкото знам той е официалния вносител на Сайбекс. Някъде из сайта има телефон. Обади се. Човекът е супер отзивчив и дори може да ти докара подбрани артикули и да ти направи демонстрация вкъщи. Освен това можеш да се спазариш за отстъпка с него  Wink. Ние като купихме количката и столчето, ни смъкна общо 100лв + че ни ги достави безплатно + че го помолихме да отидем в събота. Нагла работа направооо... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт