Аз изпита в петък го отписах, не мога да уча вече, зациклил ми е мозъка и го прежалих. Ще се явявам пак в по-добри времена.
Представям си колко сте щастливи! Дилянски и на вас честито, добре сте ги нашарили.
Време за изпити винаги ще има! 
че те няма къде толкова да ходят. Най- важното е да здравички. Тук ще вмъкна...само да не си урочасам късмета, че Евгения не е боледувала от средата на декември. От както тръгна на ясла, към края на септември, всеки месец отсъствахме по една седмица. Кога заради брохоспазъм, кога заради чревена инфекция, но до този момент сополите ни не са спряли. Казвам го за успокоение, че отначало всички боледуват, но обикновенно изграждат имунитет само за няколко месеца. Много е важно да се се дават антибиотици само в краен случай и то именно заради имунитета- да могат да го изградят. На Евгения давахме при двете чревни инфекции, но те се карат тежко, докато при 2та бронхоспазъма ходихме всеки ден на наблюдение при доки, но ги избегнахме. Карахме само на вентолин и мукосолван. Исках просто да споделя като минала по този път 
От есента се виждахме редовно и ми се стори, че нещата вървят доста добре, но той си е безпрецедентен егоист и издръжката, парите за бензин до яслата, както и отделеното време му се сториха явно в повече. По принцип ме обвинява, че аз съм виновна, защото не ми е изплатил цялата издръжка, но аз всъщност му се ядосах когато ми отказа да ч прибере от ясла, а това нищо не му коства, защото се придвижваше с автобус. Така че Вени, права си- той никога няма да е готов.
много се радвам, че ще са ви шаренки бебенцата.
За изпита - ще има пак възможност, когато си спокойна и ще мине леко и успешно!
много съм зле. Обаче сега ще опитам да се отърва от една курсова и остава дипломната работа..... Искам да ми се маха от главата, а се размотавам като за световно... 
Ох, как го обичам този град.... 

за 0 време, ние нещо правихме В кухнята, тя отворила шкаф аи бърника.... е, резултатът беше стичаща се вода вътре в шкафа и естествено извън него
отглеждам истински дивак. После се прищипа пръстите на плъзгащите се врати на гардероба, но като й мина, пак отиде да отваря и затваря...
на моменти яко ми писва, но няма шанс да се отбие скоро (сама), а аз не искам да е на сила... Ще видим как ще й понесат 5те дни май месец, когато няма да съм й на разположение, но не очаквам да се откаже тогава.
Само дето почти всички показатели са в долната граница
. Ще видим докторицата какво ще каже.
то ме няма, няма, пък като се появя иииии следва якото писане

,за голямо мое съжаление.Моя сънувал тази вечер че правя тест и че бил положителен и сутринта ме подпитва пак кога ще ми идва,аз измрънках някакво то май ми дойде и до там и си мислил да правя тест,но пък следобед ми се и обадиха за козметичка в един салон и разбира се няма как да не му кажа за работата трябва да го обсъдим все пак
, ама бременна как да почна кой ще ме вземе,абе обърквация пълна, а като взема да лъжа почвам да пелтеча и се издавам та така, но поне беше много щастлив и живот и здраве другата седмица според финансите ни може да отскочим до Варна и дано ден преди РД да чуем сърчице.Опитах се да го изненадам ,ама моите изнанеди за разлика от неговите винаги се провалят
"Изненадан ,бях но не се опитвай не ти се получават". -много мило ха 
Да не ми се надява човек, най-после взех книжка. То тук не е за хвалене, а за срам, затова само за пред вас мога да се радвам
Но съм щастлива, че най-после не съм зависима, и тези дни ще гледаме да купим втора кола, за да може тати докато е на работа, с Джулиан да си ходим където искаме. 

Бързо оздравяване! 
Но споделяй спокойно,ако ти тежи,и за това сме тук!
Пожелавам ти съвсем скоро да срещнеш своята половинка! 
Чела съм за пътя на Сантяго или Камино
И на мен ми е минавало през ума да го мина,но по ме влече Изтока.
Но да не ви занимавам,още съм зелена.
Благодаря ти за хубавите думи
При нас стана така ,че гръмнало та ни събрало.Мъжът ми ме харесал докато съм висяла на един блок,и правех една изолация,по скоро поправях лошо свършената работа на един колега
(тук вмъквам,че жените са по добрите майстори),и мърморех от фасадата на един 5-ти етаж,а аз го харесах от носа на една яхта,той беше в един каяк насреща. 
Не знам ,как ще ги отказваме кърмоманчетата
,започвам и удрям на дърво.Последно пробвах да си намажа зърната с цитроцепт,но на човека не му пука.
Аз казах ли ви ,че си купихме нова пералня,като голям пръст в необратимото прецакване на старата имат "внимателните" ми деца. 

Затапи го с друга изненада!
Успех с твоите дела! 

Затапи го с друга изненада!

И не знам дали тук ти честитих за розовите гащички ,много хубава новина ,живот и здраве ще си имате една прекрасна малка принцеска ,а относно пазаруването ,като знам какви страхотни магазини има там ,не знам дали ще издържиш още много 

Препоръчани теми