За пролет МАЙчето копнее - навън да тича, скача и беснее!

• 39 773
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • Под кленовите дървета
Момичета, благодаря ви за подкрепата, тя е безценна за мен Hug  bouquet

Мимак, за Букурещ може и да се отложи, зависи от следващите две седмици. В краен случай местим датите и ще ходим до Констанца.

Прощавай, ама със глас се смях на Бойко и дебелата жена Laughing Ми право е детето да пита що корема е толкова голям Joy Кажи ми само, дамата какво отговори Joy А дамата от пейката с водата Laughing
После да ми разкажеш за летенето, никой не те мисли за луда Peace Човек трябва да има адреналинови неща в живота си, да се чувства жив дет се вика Hug

# 151
Привет и от слънчев Разград  Hug
Краси,този Джу е голям сладур  Laughing
Лилка,честито!!!Много се радвам за вас  Hug Дано всичко до края да мине като по вода Praynig
Вени,всичко ще е наред с бебока.Стискаме палчета и за Букурещ  Peace
Нели,дано не е нищо сериозно температурата на Ивка  Praynig
Злати,благородно ви завиждам за почивчицата.Искам и аз  Tired
Мимаче,и Бойко е една скица  Laughing Laughing Laughing Laughing Представям си и нашите диваненца като пораснат какви ли бисери ще ръсят  Mr. Green
Ади днес беше за първи ден на ясла.Всичко мина супер - без сълзи и сополи  Laughing Като видя децата се залиса и аз тръгнах.Говорихме с директорката отвън 10-тина минути и не се чу да плаче.По обяд звъннах да питам как е - добре била,играела си,после си изяла обяда и легнали да спинкат.Бяха ме инструктирали 4 без нещо да отида да я взема.Те я вдигнали 3 и 20 да яде и аз като отидох искаше да се връща при дечицата да спинкала  Mr. Green Дано все така с кеф да си ходи на ясла и да ми е здравичка.  Praynig
Нелка,какво стана с Боби?Кога ще го оставяш за цял ден на ясла?
Ох......имаше и още,но отиваме да хапваме.Всички болнички да оздравяват вече,че идва топлото време за разходки  Hug

# 152
Нелка Hug,тук съм! Heart Eyes Чета,ама все става нещо,не успявам да напиша нищо. Crazy Та да се включа интригантски,Ти какво правиш в бременските фороми,че видя Лили? Mr. Green
Аааа, Мимаче, нееее, аз заподозрях Лилка, щото тя ровеше из бременските теми и така разкри Вени  Peace

Ох, тоя Бойко,  hahaha Joy. Леле, като започнат да ръсят такива коментари направо са страшни  Crazy
Ей, ама много екстремно семейство сте  Heart Eyes. Ние бяхме ходили преди 2 години в Сопот в приключенски парк Шамбала имаше кръг от световното по парапланеризъм - много беше яко, излитащите бяха буквално до нас, засилваха се от поляната и хоп....политат  Grinning ... ама мен на таквоз чудо не можеш ме качи  Naughty. Иначе си падам по екстремни работи, ама летенето с такива работи не е сред тях.  Crazy

Алекс, браво на Ади! Сладурана си е тя!  Heart Eyes

# 153
Пак си имаме хубава новина, Лилка, тихичко честито и от мен Hug

Вени, вярвам, че всичко ще е наред с бебчето и стискам палци да е така  Praynig Hug

Имате си прекрасен термин, преди 9 години и аз имах такъв , а и аз съм родена през октомври, та само хубави неща за родените тогава , мога да кажа  Wink

Тук пак изчезна хубавото време, през почивните дни използвахме и ваканцията на Криси и забегнахме на вилата , децата се наиграха на воля. Друго си е къщата, в тези апартаменти, дето сме се сврели и с тоя , студ, направо клаустрофобия ме хваща вече  Crazy

Мойто малко чудо , вади зъби и по цял ден мрънка, криви си устичката и скърца със зъби  ooooh!, въоръжила съм се с търпение и хомеопатични и дано силата бъде с мен през поредната безсънна нощ  Crazy

Ради липсва тук от доста време. Thinking

# 154
  • Розовата долина
Здравейте и от мен!!
Лилка,Вени пожелавам всичко да е наред с бременностите ви и да нямате никакви грижи!!Стискам палци всичко да е наред!!!
Алекс,учудвам се,че при вас оставят децата от първият ден да спят в яслата.При нас със сигурност поне първите 3 дни ще я вземам на обяд.Аз ще пускам Сияна от понеделник и се надявам за една седмица да свикне,че съм си взела толкова отпуск и повече за сега не мога да си позволя.Дано да нямам проблем.Целувки за Ади,голямо геройче е тя!!
Мимак,развесли ме този твой Бойко!!Оставаше само жената да каже,че е изяла червената шапчица и затова е толкова дебела...тогава щеше да ми е интересно да видя физиономийката му!!
За нас какво да ви пиша-подготвям Сияна за яслата.Надявам се да се адаптира добре и да свикне бързо.В момента съм в процес на търсене на детегледачка.Искам да да ми ги взема само от градините и да ги гледа по 2 часа,и също когато е болен някой да ми помага в гледането,че не знам как ще ме траят като започна да вземам болнични.Ей това е голям проблем,кой да гледа болните деца!!Надявам се да случа на добра женица!!
Не знам вашите деца как са,но Сияна иска да ходи постоянно гола,седне ли на гърнето всичко се сваля и с тази цел през 10 мин,казва :"Има ако"и се започва!!Дърдори постоянно и все повече започвам да разбирам за какво иде реч.
Ставам,че лудницата е пълна!!!

# 155
Тук съм, тук  Hug
Лилка, едно тихо честито и от мен! Страхотна изненада за таткото, надявам се да устискаш до 8-ми Simple Smile Лека и безпроблемна бременност и здраво, сладко бебче.

Нели, днес ухото ми е по-добре. На моменти не чувам, но не е като предните два дни в които изобщо не чувах. Радвам се че е странична реакция...

Мимаче, много се смях с коментарите на Бойко. И на мен ми е интересно какво са му отговорили Simple Smile Аз имаше да се червя.

Алекс, браво на Ади за яслата. Дано да ходи все така с желание, и да е здравичка.

Кибела  Hug Кофти за таткото, ама да взима да се осъзнава вече. Не е редно така да ви разиграва. За работата не се ядосвай, това са преходни неща. Кофти е когато се чувстваш недооценен, вместо да те стимулират малко...

Аз и тази седмица реших че ще оставя дребния вкъщи, никак не ми се рискува да го пращам пак да ми се разболява. Така или иначе бях решила да го пращам още две седмици максимум и да го спирам. Искам да съм сигурна че сме в стабилно здраве преди заминаването. Та може и тези две седмици да ги пропуснем въобще. Аз от сутринта тичам по задачи, и чак преди малко успях да седна и да ви прочета... Сигурно пропускам някой, ще ме извините, но отивам да уча по фотография, имам изпит в сряда  Crazy

PS. Инка, и Макс го оставихме от първия ден да спи в яслата. Директорката е забранила да ги взимат изобщо. И аз много се учудих, но нямаше никакъв проблем с адаптация, спане и тн. Успех и на вас с адаптацията  Hug

# 156
Привет! Hug

Дилински, честити розови гащички. Heart Eyes

Нелка, дано Т не е нещо сериозно, как е Ивка? Praynig

Злати, браво че сте си починали, и аз искам но май ще е за Велик ден. Hug

Алекче, браво на Ади, дано да е все така спокойна. Не знам кога ще го оставят и вече леко ме изнервят, не мога да разбера като детенце се чувства добре и не плаче какво чакат. Hug

Мимаче, браво на вас. Hug За йогата и аз бях се запалила, но съм много несериозна. Blush

inka2005 , бързо да се адаптира Сияна. Hug

Ради, радвам се че вече си добре. Вие кога заминавате? Hug

Сега ми е влезнала друга муха в главата, нали само се размотавам с това више и все залитам по някакви колежи, бяха ме приели в Датския точно когато разбрах  че съм бремена и с това  Sick се отказах.
Сега се спрях на СУ( което е по добрият вариант), харесах си специалност която има и задочно и сега остава да седна и да поуча, спрях се на изпит по география  да видим дали ще мога да се подготвя до 8.04 или ще се явявам юли.  Peace

Боби пак е със сополи не тече нослето постоянно но е много неприятно с тези градински сополи.
Започнах пак да капя клееве тинктура, но не знам колко дни мога да я капя, миналата седмица цяла седмица съм слагала и излекувахме уж старата хрема. Cry
Още и поткашля по 3-4 пъти на ден, но вече не е толкова дълбока кашлицата и да похваля сиропа на mira sm който препоръча - Биокс Тими. Praynig

# 157
Хелоу Hug
Много пишете браво!!!! Hug Heart Eyes
Дилянка нормално е да покашля все още.Кашлицата предизвикана от тези ларингите е поне седмица и половина дори 2.Радвам се че сиропа ви помага. Peace Hug
Нели как е адашката.Предполагам е нещо моментно неразположение. Hug Praynig
Злати страхотно е наистина когато човек малко се оттърве от сивото еднообразие.Радвам се че сте починали.  bouquet
Мимаче ей кефиш ме бе жена. Crazy Heart EyesИ аз искамммм. PeaceБойко е сладък много да го нацелуваш по умната главица... Wink
Алекс 88 много се радвам че свиквате бързо на яслата.Дано и за напред е така. Hug
И на Сиянка желая леко адаптиране Peace
Уф и аз с тая ясла взех нещо да се притеснявам...Идва времето да започвам работа и хич не ми се иска да давам малката но няма начин....Много ми е болно.. ама много Confused.Толкова ми е хубаво с нея... Mr. GreenУжас ви казвам кофти ми е и то много. Crossing Arms
Искам да питам има ли и други като мен които са пуснали дечицата и още сучат за следобедно приспиване?Ако да -моля споделето как е положението и как се приспиват в яслата?Това ми е болна тема и не знам как ще стане.Тя не виждам да спи поне 1 седмица без мен там... ooooh! Crazy

# 158
Кибела, на мен ми стана мъчно като прочетох "небрежно" вметнатия коментар, че таткото пак е решил да не е татко. Сигурна съм, че ти е много трудно и тежко в тази ситуация и ти се възхищавам на смелостта, с която приемаш нещата (или поне опитите да си смела и силна, само ти си знаеш какво ти е). Дано нещата се подредят възможно най-добре за теб и Евгения, а той да вземе да реши най-после какво иска и да започне да се държи като мъж и баща.  Hug

Мимаче, голяма скица е този Бойко, и аз се посмях с него. Искрени са си децата и това е.

Браво и на Ади! Голямо момиче е тя! Да можеше на всички деца да им е толкова лесно. Моят ревльо, живот и здраве, не знам как и кога ще мога да го дам на градина.

И да ви се похваля с голямата новина за РОЗОВИ ГАЩИ    stork-girl  newsm44 
Много съм щастлива! Дано всичко е наред до края и да мине безпроблемно тази бременност. Нямам търпение да си гушна малкото момиченце!

# 159
И да ви се похваля с голямата новина за РОЗОВИ ГАЩИ    stork-girl  newsm44 
Много съм щастлива! Дано всичко е наред до края и да мине безпроблемно тази бременност. Нямам търпение да си гушна малкото момиченце!

Иха повечето мами ги нашариха малчовците.Супер  принцеса    Hugдано всичко е наред до финала   Praynig си я гушкаш тази принцеска.Джу ще си има сестричка ще я защитава.

И аз искам да станат шарени ,но каквото  е писано да е живо и здраво.Още преди да разбера за бременноста (2-4 дена закъснение) сънувах моя си доктор и бях на преглед при него и чаках а да ми каже бременна си и все някъде нещо го викаха. Mr. GreenНе бях го сънувала още от предната бременност и след този сън почнаха съмненията но пусто страх от поредно разочарование не смеех да се пристраша за тест.

Алекс браво на твоята принцеска тя цял герой излезе ,само дето си ни остават притесненията,но няма начин винаги за всичко ще ги има.

Кибела това е най важното да сте добре и това мъничко същество да те прави най щстливата,а тати да си решава какъв ще е, но и в най лошия вариант смятам че Евгения ще е едно пълноценно и щастливо дете имайки теб.

# 160
Дубрютру  wavey

Краси, много, ама много много се радвам за розовите гащи!  Hug Hug Hug Джу ще си има една красива сестричка!  Heart Eyes

Лилка, пожелавам ти на теб сини гащури!  Hug

Ради, радвам се, че е било странична реакция и отминава. Ще стискаме палци за изпита в сряда.  fingerscrossed

inka, дано Сиянка свикне бързо в яслата и да й хареса.  Peace

Нелка /дилянка/, мисля че може продължително време да капеш клеевата.  Peace Дано оправите хремата на Боби  Confused А ти се стягай за СУ  Peace

Кибела, този ваш татко  #2gunfire

Ива е с леко зачервено гърло, но нищо сериозно.  Peace През нощта не е вдигала Т, надявам се, че днес също няма да вдига вече. Както й предположих, горните последни кътници за тръгнали да излизат, и вероятно също допринасят нещичко в момента  Confused. То при нея освен кучешките, нямаше друг зъб, който да излезе без температура и други екстри  Tired. Лекарката ни изписа едни хомеопатични хапченца за гърло - Тонзилотрен, много ги похвали, после в аптеката също ми ги похвалиха, че били много ефикасни.  Peace

# 161
Добро утро!

Краси, честито розово щъркелче stork-girl, браво Джу ще си има сестричка. Hug Heart Eyes

Кибела, много е гадно това с таткото, но да вземе да реши какво ще прави. Ти си много силна и търпелива. Hug
При сестра ми се получи почти същата ситуация когато племенницата беше на годинка, вече е на 5г. и те не са заедно, беше почнал да съжалява но е доста късно вече. Naughty
И ако не се вземе в ръце и той след време ще съжалява, но ще е късно. #Cussing out

Нелка, и аз така четох. Бързо да избиват тези зъбки и да не мъчат Ивка.
За Тонзилотрен, много е хубав при Боби изчезнаха налепите за два дни. Hug

Боби днес не му се ходеше хич на ясла, бяга ми не мога да го облека, почна да плаче като го взе госпожата, но като видя децата всичко мина. Wink

Приятен ден на всички! Hug Heart Eyes

П.С. Аз започвам да уча. Wink

# 162
  • Русе
Добро утро! Hug
Краси,Дилянски,честити ви розови гащички! HugСупееер! Hug
Алексче,браво на Ади!Вие кога се върнахте и на ясла тръгнахте ooooh! ,големи сте бързаци! Heart Eyes
Мирка,не знам какво да те посъветвам  newsm78 и Кардам още ме дъвче и суче,искам да го спирам,ама много се кисели,като не давам. ooooh! Поне още една година ще се гледаме с него докато тръгне на градина,ако изтрещя много,може и на ясла да го пусна newsm78,още не знам.
Инка,успех с търсенето! Hug И аз търся. Grinning
Нелка Heart Eyes Тонзилотрена е хубав,ама имаше нещо с даването под 3г възраст,въпреки,че няма какво да стане от хомеопатия.Само където трябва да се дават на чиста уста нещата поне 10мин преди и 10 мин след приема,а Кардам все е захапал нещо. Crazy
Ами М и ние вадим зъби,още сме на кучешки,долните се подадоха сега са на ред горните,ама е голям "Ужаско". Mr. Green
Кибела Hug Дано наистина таткото на Ния спре с театъра,ако не на планетата Земя има много свестни мъже. Hug Heart Eyes
Момичета благодаря ви за думите,но всъщност всичко предстои,но не знам как точно ще се развият нещата и какво ще успеем да направим.С тия хобита трябва да си вземем бавачка,която да си пътува с нас. Joy Вени Hug по летенето все още не сме се зарибили,но отдавна искаме да пробваме.Една приятелка се занимава,има такъв клуб в Русе и от март започват.Може би ще изкараме нещо,като курс. Всички тия спортове са с много скъпа екипировка и едва ли ще може със всичко да се занимаваме. Mr. Green
За бисерите на Бойко Mr. Green : Жената с водата,не се обиди.Каза,че е нормално,че децата са искренни и казват истината. Mr. Green Жената от площадката,явно е обяснила на мъжът ми,какво и е казал Бойко,аз бях по настрани след тичащтият Кардам. Другият ужас ми е ,като срещаме стари хора и започне: " О ти си много стар(а) ли? Защо си толкова стар(а)?" Или пред вкъщи има такси стоянка ,спира и започва да маха: "Батко,батко(и настоява докато не му се обърне внимание) Mr. Green Ти работиш ли? А можеш ли да караш?.......абе дразни ги Mr. Green И друго се сетих,ако сме в магазин или закусвалня или др.място,като си тръгваме казва" Довиждане" докато не му се обърне внимание,и познайте по темерутестите на 5-тият -6-тият път няма как да не отговорят. Joy

# 163
Мимаче, за Тонзилотрена пише, да не се дава под 1 годинка, а от 1 до 3г. да се дава, предписано от доФтор  Peace И на мен ми е зор с недаването на храна преди и след, че тя все има я бисквитка, я солетка в устата  ooooh! Ама няма начин - скривам всичко около приема и после вадя наново  Mr. Green

# 164
  • София / Сливен
Краси честито за малката дама!
Лилка честито и от мен!
Много бремени мами браво!
Незнам как да се справям с моите беладжи то крещене реване баткото изнервя малкия уж голяма разлика имат но явно това няма значение.
Дани е с хрема и кашлица вече втора нощ не сме спали.

Общи условия

Активация на акаунт