Как сте, как са Габи и Криси. 

,ама не подбира ламинат ,плочки ,гардероби ,врати,стъкла обясняваш 100 пъти на ден но си знае неговата.Откъде се научи да я блъска тази глава незнам , с причина и без причина тука от извесно време все някъде я блъсака.
незнам.

Търсише я ,но го залъгах някак ,а той беше страшно изморен от голямата разходка и игра навън и заспа като пън 
проклето, инато, и все напук прави, а как хапе и бие
Опитвам се и при него да действам с обяснения и приказки, но той така ме влудява и понякога си изява шамар по пампито. Все си казвам че трябва да съм по здържана ,но понякога наистина не ми дистигат нерви 

, а иначе напълно те разбирам и аз съм с мъж овен и дете - теле и направо
на моменти, напоследък все по-чести нервите не ми издържат
ама пък ако беше гладна с водата щях да я позалъжа, а тя въобще не я иска. Изобщо режима ни отиде на кино - лягането вечер в 20.00 и ставане като я събудим чак и цяла нощ си спеше като къпана, а от една седмица - диви и щастливи всяка вечер се приспиваме до 22.00 
Ха, добре дошли. Изгубихте се и липсвате!
Ама щом вътре млъква бързо и се заиграва, не го мисли
Кристиан все още ми реве почти всяка сутрин, без значение дали е ходил 4 дена последователно преди това или не. Сестрите вече го познават по рева и 4 мин (колкото се разопаковаме) по-късно се показват на вратата да го вземат 
Но за сметка на това се карам на висок глас. Не знам как процедират в яслата, но от миналата седмица щом повиша глас, идва до мен, кара ме да се наведа до него и ме гушка
Тази вечер след 1 час буйство в леглото, цицина (на мойта глава!) и още няколко скъсани мои нерви, щом му казах "Сега искаш да викам и да се карам ли?!?" се гушна и заспа.
Вечер, докато се прибера (баща му го взима 40тина мин по-рано) той вече е изал поне 2 плода, филийка с нещо си и хрупа солети, след час следва стабилна мъжка вечеря и после пак търси нещо да си замези
Далече съм от мисълта, че там не яде, просто май наистина порциите са малки и не му стига...
), хапва и кисело мляко доста и едни мънички плодови Лидл-ски млекца (в тях му разбърквам коластрата сутрин)
При нас до яслата неуспеха беше тотален, три гърнета сменихме, той не пожела дори да седне на което и да е от тях, както очаквах очевидно като гледа другите деца да сядат на гърнето, се усети каква е работата, сега сам си го търси. 

Препоръчани теми