АВГУСТ с бебе на ръце = щастливо майчино сърце!

• 32 063
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
Гунди, избирайки екип, ти смяташ, че си в сигурни ръце, нали? Спокойствието е най-добрия спътник при раждането. Ако не бях адски спокойна, или по скоро незнаеща, незнам как бих издържала първото си раждане от 18 часа. Просто не ми се връща сега назад да си спомням, колко спокойно и обнадеждено приемах всичко.
Все пак аз от Благоевград няма да тръгна на сляпо да раждам в някоя болница, без предварителна уговорка. Ами то по-добре да си родя тук.....
Ами и моето раждане беше толкова дълго, без избор на екип се чувствах достатъчно сигурна и спокойна, само болките ако можеха да ми спрат щеше да е чудничко. Аз не мисля,че като избереш екип непременно трябва да си спокоен, да, определено трябва да имаш доверие на лекаря, който избираш, но аз смятам като Блонди,че каквото е писано ще се случи. Не съм против избора на екип в никакъв случай. Но определено смятам, че има лекари, които си вършат работата и без да си им платил лично, видях доста такива за многото часове в които раждах- смени се смяната. И дори ми казаха на др. ден,че лекаря който си е тръгнал като дошъл пак първо питал как съм родила- аз дори не го помня тоя лекар, но подозирам, че и той на мое място не би запомнил много хора. Joy Обаче за лекарите в провинцията и особно тия в Павликени смятам, че и с желание им е трудно. Wink

# 466
момичета направо ме смайвате с това темпо на писане! Grinning
уж това беше новата темичка иии хоп вече 31 страници  Shocked
Гледам, че сте на моята вълна- сватба! Hug Нашата ще е много скромна, с най- близките роднини и толкова, но все пак си е напрежение, особено когато времето някак си те притиска и още нямаш кумове  Sad
Екзотична едно огромно БЛАГОДАРЯ, за прекрасният поздрав, само ако знаеш как си поплаках и аз на това красиво филмче. Невероятни младоженци сте!  Hug Относно кражбата на идеи- не бих могла! Всяка двойка си е уникална и неповторима, няма как да стане ! Чудесни сте!
Момичетата от Пловдив- дайте някакво мнение за втора градска? newsm78
И отново Честито на новоразбралите пола на бебчовците!
Аз когато си ходя на ЖК винаги си ме гледат на ехограф, теглят ме, мерят кръвно, без допълнителни заплащания, учудвате ме, че някъде се плаща Shocked Shocked Shocked
Сега ми предстои преглед началото на новият месец и едва издържам, да видя бебо, този път и тати ще си види творението( има голям мерак) Heart Eyes
Хайде, че се отплеснах, отивам да гледам повторенията на Такъв е животът, та да си поплача още малко!
 Hug Hug Hug Hug

# 467
Jija, съжалявам за снаха ти.. но честно казано мнение милион положителни и отрицателни, в момента не ми е приоритет номер 1 къде ще раждам, а да стигна дотам и всичко да е наред с бебо.. цяло лято имам това да обсъжда с вече раждали приятелки, с роднини.. но благодаря за съвета  Hug а по принцип.. чисто инфромативно питам, как може да родиш развито и износено бебе и да  е мъртво и да е виновна болницата.. смисъл.. какво не са направили те както трябва? За да си знам и за вбъдеще  Peace Hug

Версията беше, че бебето е било с два пъти усукана пъпна връв около врата и се е задушило още вътре в майката, което доколкото съм чела не е възможно, понеже вътре бебето не диша, а чак като се роди и затова и изплаква. Затова не ми се струва много достоверно. Минаха доста години и не ми се връщаше много към това, защото беше много болезнено за цялото семейство, но оттогава нямам добро мнение за тази болница.

# 468
Jija, ясно, благодаря.. не мога да изкажа мнение, тъй като не съм медицинско лице.. но и твоето мнение ще иде при другите полезни  Peace Hug аз си бях взела за 6 лв. един ваучер за маникюр още по Коледа и днес ми изтича, та ще ходя да видя какво ще ме наклепат  Laughing много съм развълнувана, тъй като за уикенда ще идва една много добра приятелка на гости и нямам търпение, утре цял ден ще готвя някакви нещица  Laughing дано се разберат с Коки, че тя само лае по посетителите  Praynig и така, лек ден ви желая мами и много усмивкии  Heart Eyes

# 469
Днес валят шъркели обилно  Laughing

Казабланка, много се радвам на хубавите новини и честт ви мъж  Hug

Аз пак съм на вълна колички  Grinning Отказах се от Чикото, не са здрави и достатъчно качествени  Crazy Сега и засега ще е тази на Макси Кози, аз съм им голям фен:  Party

# 470
Явно сменяме темата. Аз съм се спряла на тази:

http://www.inglesina.com/en/collezione/avio/avio

Уникално лека, маневрена. Ние сме в мансарда и асансьора спира един етаж надолу, та ще я мъкна на ръце. Но като се замисля, старата я качвах 2 етажа нагоре, тогава живеехме на квартира на 2-рия, и се справях. Не ми е тежало до годинката. Незнам дали ми се дават 1200лв за количка, при положение, че имам резервен вариант.

Но има още много време. Незнам дали все пак няма да изкарам със старата, защото имам пак на Инглесина лятна и е много запазена - зимините месеци мога да изкарам със старата комбинирана тежка и стара Маг Ингланд (много изпозлван модел преди 6 години Simple Smile ), а после март човечето ще е достатъчно голямо, за да караме с лятната.

Ама как си личи, кой си е вкъщи. Simple Smile После защо изписваме темите бързо Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 13:59 от ~Галка~

# 471
Blondy, не знам защо те натъжава това,което съм написала..Сватбата и брака никога не са и няма да означават сигурност,че цял живот ще останеш с дадения човек.. за мен е сто пъти по-важно, че този човек не ме остави през 2-те най-страшни за мен години, когато се борих с рака и се наложи да махна първото си бебе, харесва ме без коса, с коса, с трудния ми характер..получих предложението си във Венеция..дари ме с най-прекрасното детенце на света ( сега и сномер 2), той е най-добрият и верен приятел, който съм имала...не мисля че това има и някога ще има общо с това, че нямаме сключен брак. Heart Eyes
Честит рожден ден на малката рожденничка днес:) Да ви е жива и здрава:)

# 472
  • София
Виждам,че за колички си говорите.Ето го нашият избор засега http://cangaroo-bg.com/?act=inside_product&product_id=217 ,но не сме категорични,защото пък ни и предлагат да ни подарят количка подобна на тази http://cangaroo-bg.com/?act=inside_product&product_id=192 ,но старият модел.Лошото е,че няма напълно легнала функция и крачетата на бебо,когато спи ще са нагоре.Вашето мнение какво е за такива колички  newsm78

# 473
Blondy, не знам защо те натъжава това,което съм написала..Сватбата и брака никога не са и няма да означават сигурност,че цял живот ще останеш с дадения човек.. за мен е сто пъти по-важно, че този човек не ме остави през 2-те най-страшни за мен години, когато се борих с рака и се наложи да махна първото си бебе, харесва ме без коса, с коса, с трудния ми характер..получих предложението си във Венеция..дари ме с най-прекрасното детенце на света ( сега и сномер 2), той е най-добрият и верен приятел, който съм имала...не мисля че това има и някога ще има общо с това, че нямаме сключен брак. Heart Eyes
Честит рожден ден на малката рожденничка днес:) Да ви е жива и здрава:)

202uu

Определено човека до теб се оценява в трудните моменти. Тогава разбираш, че си направил правилния избор и недостатъците му отиват на заден план.

# 474
Галка тази количка много добре изглежда наистина, но ми се струва, че й е малък кошът за бажаж. А каква й е цената?

Tayra и аз си я бях харесала тази количка на Cangaroo, но още събирам мнения.

# 475
Като стана въпрос за колички спряла съм се на този модел http://global.pegperego.com/babyproducts-catalog/2011/Pliko+Swit … asy+Drive+Modular. Но симисля дали мога да избегна зимния кош и да  изкарам с кошчето за кола, което се монтира на количката. Какво мислите момичета?

# 476
purpule: За нищо:)))  bouquet Винаги съм на среща за хубави изживявания:)))
Слунчо:   bouquet Hug Имаш най-голямото щастие на сета. Пожелавам ти да си много здрава и лъчезарна и усмивката да не слиза от лицето ти:)

На всички мами, които вече си имат закачени щъркелчета : честитооооо Hug
И се радвам за хубавите резултати на всички останали.

# 477
Тази количка http://cangaroo-bg.com/?act=inside_product&product_id=192 е много тежка и много трудно се сгъва. Огромна е. Удобна е ако не  се налага да я сгъвате постоянно, защото е с големи колела. Имах същата само че зелена.

# 478
  • София
Като стана въпрос за колички спряла съм се на този модел http://global.pegperego.com/babyproducts-catalog/2011/Pliko+Swit … asy+Drive+Modular. Но симисля дали мога да избегна зимния кош и да  изкарам с кошчето за кола, което се монтира на количката. Какво мислите момичета?
Мимис,не е хубаво малкото бебе да е в такова столче за повече от час,час и половина.Най-доброто за него е докато е мъничко да си лежи удобно.

# 479
Галка тази количка много добре изглежда наистина, но ми се струва, че й е малък кошът за бажаж. А каква й е цената?

Tayra и аз си я бях харесала тази количка на Cangaroo, но още събирам мнения.

Цена 1200лв, с 3-те коша. Да, наистина коша за багаж е малък на всичките им модели. И на лятната, която имам е така. Но се свиква.

Общи условия

Активация на акаунт