АВГУСТ с бебе на ръце = щастливо майчино сърце!

• 32 056
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Тази количка http://cangaroo-bg.com/?act=inside_product&product_id=192 е много тежка и много трудно се сгъва. Огромна е. Удобна е ако не  се налага да я сгъвате постоянно, защото е с големи колела. Имах същата само че зелена.
А иначе това,че бебето е с нагоре краката след 4-5 месеца не е ли проблем или само изглежда неудобно  newsm78

# 481
Tayra благодаря! Така ми се иска да го избегна този зимен кош. Това и аз го знам, 4е не е хубаво повече от 2 часа, оба4е виждам мн мами които си го ползват и за разходка. Та затова и попитах.

# 482
Как с краката нагоре??? Удобна е за бебето, но не е удобна за майката. ако трябва да я вдигаш, да я разглобяваш и т.н. Аз трудно се справях, почваше едно блъскане, ина4е признавам си мн здрава .

# 483
  • София
Мимис аз преди работех като детегледачка и в едно от семействата,при които бях бебето беше на месец и малко като го сложихме в такова кошче за кола.Разходихме го малко с майката и след това отидохме на преглед за малкото човече при докторката(не помня защо) и докторката каза,че малко бебе не трябва да се слага в такова,само когато е крайно належащо.Много ни се скара...Иначе и аз гледам,че си водят бебетата така много хора,но за гръбначето не е добре.Може би за кратки разходки да,но не и за дълги.И ние искаме да избегнем зимния кош,защото нямаме много място и затова може и да се спрем на комбинираната количка или някоя подобна.И без това коша повече от 2-3 месеца няма да се ползва...

# 484
Да се включа и аз по темата за количките. Със сина ми имах количка на Hauck с големи колелета. И сега пак такава ще търся с големи надуваеми колелета защото вървят много лесно. Честито на малката рожденничка и на всички момичета с добри резултати след прегледите Hug

# 485
  • София
Как с краката нагоре??? Удобна е за бебето, но не е удобна за майката. ако трябва да я вдигаш, да я разглобяваш и т.н. Аз трудно се справях, почваше едно блъскане, ина4е признавам си мн здрава .
Ами в магазина казаха,че няма напълно легнала функция ами се накланя възможно най-надолу задната част,за да легне гръбчето,а крачетата вместо да си стърчат спокойно напред и да е напълно легнало,те са нагоре(не чак на 90 градуса,но пак).Затова казвам с краката нагоре  Joy

# 486
Blondy, не знам защо те натъжава това,което съм написала..Сватбата и брака никога не са и няма да означават сигурност,че цял живот ще останеш с дадения човек..

Нещо пак не сме се разбрали  Hug Не ме е натъжило нищо, казано конкретно от теб. Само споделях, че на мен би ми било тъжно.
И пссоле, никога никъде не съм твърдяла, нито съм изобщо на мнението, че подписът дава сигурност, че ще остана с дадения човек. Би било изключително тъпо да смятам това за сигурност.
Просто споделях, че бракът напълно се припокрива с моите романтични представи, това е. Освен това, ако аз искам брак, а мъжът се дърпа, за мен това си е някакво бягство от отговрност. Оставяне на отворена вратичка и да, би ми било изключително обидно и тъжно. Но това е само моето мнение, нищо повече  Hug

Съжалявам за всичко, което си преживяла  Heart Eyes

# 487
Здравейте сладки коремчета:)
 с това темпо, трябва да не ходя на работа. Изпуснах темата която ме вълнува за имената и свекървите  Twisted Evil и още много интересни. Но се старая  да чета всички ваши мнения. На всеки му се въртят кълбо то мисли по различни теми.
Аз минах покрай форума в момента на отесняване на сутиена, който вече замених с по-голям. Дрехите отдавна ми отесняха и си купих страхотни от LC Waikiki. Сега гордо пъча корема и съм с едни гърди напред  preggo .

За количките : Галка много ми допада твоя вариант. За мен е важно да има кош ,който се обръща към мен.Стабилни колела/ като за нашите улици / Rolling Eyes и да не е много тежка.
Ето и моя вариант:  http://www.mutsy.nl/products/4rider/options

Ето и какво ново при мен:
Скоро ще ходя на ФМ и малко се вълнувам. Не съм правила първата, но в 18г.с. си запазих час.  Embarassed
Последната консултация,мина в луди опити да видим с ДОК ,какво се крие между крачетата. Но малкото човече си правеше гимнастика и изобщо не ни отрази. Срамежливо си обръщаше гърба и само протягаше крачета.
Вчера май усетих две потупквания по коремчето. Беше като два последователни леки удара и леко потръпване на матката. Май получих първото поритване Simple Smile Боцкане, опъване, силни бодежи от ляво и дясно -това да , но почукване от вътре, за първи път.  Embarassed Дали е ритниче?   Thinking

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 14:46 от baseinik

# 488
   Аз с дъщеря ми карах комбинирана триколка Чиполино Деста, за мен беше идеална. В багажник на кола се събира, но само на комби и миниван, но ние кола нямаме и не съм имала проблем с това. Тежка е за носене(14 кг), но е с помпещи гуми, много леко си върви с дърпане по стълбите назад. Дори и сега я използвам като пазарувам повече неща, за да не ги нося на ръце, има огромен кош за багаж, слагала съм 10кг в него без проблем. И на голямата кокона все още й харесва да е в количка.
Просто си зависи кой как ще използва количката, ако е само за разходки бих търсила най-тясната и най-леката, независимо колко малък й е коша отдолу.
   Сега вече ще се лиша от големия кош за багаж, защото с близнашките голям избор няма като си ограничен от ширината на количката. Но нали в името на децата се жертва какво ли не.

# 489
Тайра, втората количка като че повече ми допадна  Simple Smile

Мимис, хубава е количката. Аз обаче се насочвам към по-големи гуми. С малките друска повече, особено ако има дупки около вас и по маршрута ви, ще е неудобство  Confused
Иначе за т.нар. зимен кош, дето с Гунди коментирахме, че не само зимен  Grinning  аз с Криско нямах и мислех, че е неужен. Сега обаче съм решила да си взема  Blush Тук рядко виждам тези кошове, мамите масово си го возят в столчето. Не е проблем, според мен, освен ако не ходите на 6-часови походи  hahaha
При мен кошът ще е първата половин година (че и повече) и легло за долу, нали сме в къща и спалните са на горния етаж. Като съм си в хола и кухнята, то ще си спи долу в коша понякога  Simple Smile

Уф, 1200лв, бая ми се вижда  Crazy Ама то Макси Козито излиза с всичко 2200  ooooh!

# 490
Five magnificent, тези на Бугабу с двата коша са доста удобни и компактни  Simple Smile

# 491
  • София - град
Аз си харесах http://chipolino.com/blog/bg/2011/03/23/baby-stroller-tiana/Ама още не знам....

А вие на какво мнение сте за слинговете? Аз май съм голям фен, четох само хубави неща. А и бебчето толкова близичко...много ми харесва. Обаче май ще си шия сама, че нещо десените не ми харесват.

# 492
За хората, които са често в кола, не мислите ли, че количката трябва е съвместима с кошчето за кола, т.е да има съответните адаптери? При нас разстоянията са къси и го няма този проблем, но за по-големите градове мисля, че си заслужава.

# 493
Блонди знам го това с малките колела, но ми трябва да е компактна и да се събира в багажник. Тази на Пег Перего е подобрен вариант и е толкова лека и мобилна, че направо се влюбих. Може да се прибира с една ръка и става на чадърче. Удобство от всякъде.

# 494
  • София
Аз сега се втъщам от ЖК и съм много разочарована Close . Само кръвно, килограми, прегледа ми изследванията от ранния химичен скрининг и потвърди, че всичко е наред. Попитах, а на видеозон ще се гледаме ли и той - не, няма нужда, ти скоро си била на ултразвук Confused Скоро, скоро - на 06.02. попитах и пола дали няма да се види - било рано. Как ще е рано, тук има толкова много от Вас, които вече си знаят пола (от няколко седмици), някой и след моя термин (19.08), а на мен ми било  рано. Питах и за витамини - но ми каза, че няма нужда. Дори и да не ми бяха казали пола, исках да видя поне дали мърда и всичко е наред с него Cry Сега до 21.03. (ЖК) няма да издържа и сигурно ще отида в частния му кабинет. Нямаше проблем и да си го платя допълнително този видеозон, макар, че нали ми се полагат 3, аз досега там имам само един. Егати консултацията #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт