АВГУСТ с бебе на ръце = щастливо майчино сърце!

• 32 054
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
Гунди, а ние като ходихме да се записваме за подпис в общината и занесохме медицинско от клиника Вита. Не знам защо на чиновничката не й допадна това и каза ехидно - нали знаете, че ако тръгнете да се развеждате, това медицинско няма да е валидно  #Crazy

# 421
Блонди, благодаря за съвета newsm10
 Jija, честит рожден ден на малката кака Ная! Весел празник ви пожелавам!
Само да ти кажа за раждането в Селена, че вече не е 900 лв , а 1100 и няколко. Прочетох го в сайта, написано лично от д-р Минев. И аз мисля да раждам там този път.
 marley__,  дано леко се разминеш и бързо да ти минава настинката!
pupsitta, дано нямаш повече неразположения и това с болницата не се повтаря! И честито ти синьо щъркелче!

Отивам да готвя нещо...

# 422
Здравейте! Да се изкажа и аз за сватбата, коментирате и останах с впечатлението, че повечето сте женени, а тези, които не са, смятат да се женят  Laughing а варианта - семейни начала?  аз си имам прекрасен годежен пръстен, който ми се подари на ЖП гарата на колене пред всички.. щяхме да се женим през септември, но по обясними причини няма как да стане... и като се замисля и да не стане, не мисля, че е болка за умиране  Laughing а може и да е с малко човече догодина, знаеш  ли..
Относно парите - всеки сам си ги изкарва и има правото да ги харчи както намери за добре.. Мен не ми е приятно да ми се каже, че ще раждам до някоя циганка.. аз ако ида с такава нагласа много ясно, че така ще стане  Peace + това, аз не съм расист, тя да си ражда, аз ще си раждам.. след 2 дни се разделяме и никога няма да я видя повече.. не виждам смисъл за толкова драма  Laughing
Колкото и да е трудно за вярване, повярвайте, че не е заради парите, а е заради това, че живеем в свят, какъвто ние си го направим, ако разсъждавате, че качествено обслужване ще получите само, когато си платите, така и ще стане.. аз лично ще уча и детето си точно на това, в което вярвам аз.. и няма да му позволя да стане като хилядите глезени деца свикнали да получават всичко, защото имат пари и знаят, че с тях могат да си купят .. всичко  Peace
Jija - честита рожденичка   bouquet
marley__ - бързо оправяне  Praynig
И браво на всички за хубавите резултати...  Hug
Искам да е март месец вече.. да е топличко, да си ходим по кличета и туники, роклички, всеки както му е удобно и дано с хубавото време да дойдат и още повече позитивни постове  Peace Приятен ден Whistling

# 423
Здравейте! Да се изкажа и аз за сватбата, коментирате и останах с впечатлението, че повечето сте женени, а тези, които не са, смятат да се женят  Laughing а варианта - семейни начала?  аз си имам прекрасен годежен пръстен, който ми се подари на ЖП гарата на колене пред всички.. щяхме да се женим през септември, но по обясними причини няма как да стане... и като се замисля и да не стане, не мисля, че е болка за умиране  Laughing а може и да е с малко човече догодина, знаеш  ли..
Относно парите - всеки сам си ги изкарва и има правото да ги харчи както намери за добре.. Мен не ми е приятно да ми се каже, че ще раждам до някоя циганка.. аз ако ида с такава нагласа много ясно, че така ще стане  Peace + това, аз не съм расист, тя да си ражда, аз ще си раждам.. след 2 дни се разделяме и никога няма да я видя повече.. не виждам смисъл за толкова драма  Laughing
Колкото и да е трудно за вярване, повярвайте, че не е заради парите, а е заради това, че живеем в свят, какъвто ние си го направим, ако разсъждавате, че качествено обслужване ще получите само, когато си платите, така и ще стане.. аз лично ще уча и детето си точно на това, в което вярвам аз.. и няма да му позволя да стане като хилядите глезени деца свикнали да получават всичко, защото имат пари и знаят, че с тях могат да си купят .. всичко  Peace
Jija - честита рожденичка   bouquet
marley__ - бързо оправяне  Praynig
И браво на всички за хубавите резултати...  Hug
Искам да е март месец вече.. да е топличко, да си ходим по кличета и туники, роклички, всеки както му е удобно и дано с хубавото време да дойдат и още повече позитивни постове  Peace Приятен ден Whistling
Напълно съвпада с моето мнение,подкрепям те на 100%[smilie=smile3501.gif]

# 424
Здравейте!Много се радвам когато резултатите ви са хубави и пожелавам и занапред да е така до финал с бебе здраво и красиво на ръце!
Знаете ли какъв диск трябва да занеса на прегледа, за да запишем целия преглед на него.DvD е според мен...ама не съм сигурна...или да купя една флашка направо...?

# 425
Здравейте момичета, минавам само набързо затова няма да мога да коментирам всичко, но понеже beauty_ повдигна въпроса за живеенето на семейни начала без брак...
Ние не сме женени и честно казано поне засега (ама нали никога не казвай никога  Mr. Green ) не смятаме да се женим. Има няколко причини за това, но разбира се това си е наше мнение и в никакъв случай не се опитвам да го налагам на някого или да споря. Първата е, че аз просто никога не съм искала, не съм мечтала... изобщо не съм мислила за сватбата като за някакво голямо събитие... за мен. Не съм ходила на много сватби, дори почти на никакви, защото за добро или зло повечето хора около мен също са долу горе с такива разбирания.
Като цяло не ми допада идеята и не мисля, че бих се чувствала удобно в главната роля, а отделно имайки предвид всичко това няма какво да оправдае евентуалните разходи, за които аз лично мога да измисля много други начини за харчене, свързани с незабравими спомени (пътувания най-вече). Отделен е въпроса до колко вярвам в брака като институция...
Пак казвам това си е само мое мнение, което половинката споделя... след време може да "изтрещим" нещо и да решим обратното, но засега не ми се жени...  Mr. Green Вярвам, че всеки трябва да се стреми да осъществява мечтите си и ако за някой и красивата сватба е мечта - нека!

# 426
  • София
Ами аз циганката, която беше родила със секцио и беше до мен, можех да я тупна с нещо, защото през нощта както си се намествам, я виждам да ми рови в сака и да ми взима от дамските превръзки...е как да ги обичам...
Бюти, сватба с малко човече също ще е много сладко!  Hug
daniela_di, на флашка по-лесно  Wink

# 427
Гунди, а ние като ходихме да се записваме за подпис в общината и занесохме медицинско от клиника Вита. Не знам защо на чиновничката не й допадна това и каза ехидно - нали знаете, че ако тръгнете да се развеждате, това медицинско няма да е валидно  #Crazy
hahaha Ами да, да си знаете все пак.
Аз като отидох да записвам час за подписването и като се почна едно обстойно разпитаване дали мъжът ми не е има брак преди мен- викам си тия знаят нещо? Joy А ние сме заедно от както той беше на 24(бая трябваше да е бързал човека). Др. ми абсурд е ,дето си вземаш един документ за това, че не сме луди- прецениха ни с поглед Crazy
Бют и др., да знаете, че специално в родилното отделят циганките от българките. Др е въпроса, че едно момиче го бяха помислили за такава, а отделно че аз бях в стая с обща баня с тях за една нощ- много мърляви бяха и пушеха в тоалетната. Но не всички са такива, имаше много момичета от тях ,дето бяха във Вип и то от най- специалните випове. Wink

# 428
  • София
Здравейте дами  Simple Smile
Аз да ви се оплача,че от вчера вечерта нещо не ми е много комфортно ниско долу,на моменти имам доста силни болки но не изцяло долу,а се появяват само на места и сутринта продължиха така,та се обадих на доки и ме прегледа.Каза но шпа и лежане,а не седяне.Хубавата новина е,че бебо все пак е много добре и диво и тази докторка също потвърди,че и тя вижда сини гащи  stork-boy
Иначе искат да отида за продължаване на болничния като изтече този за да мога да почивам и да не става по-лошо,само че няма да мога понеже съм още на временен договор и работодателите могат да си ме изгонят по всяко време.Знам,че сега седят и ме чакат и казаха да не се притеснявам,но ако си пусна още един болничен може и да не мислят така.Та съм решила 15 дена да си ида на работа и да видим какво ще стане с договора и после може пак да мина на болничен  Simple Smile Всъщност исках да попитам дали някой от вас има същия проблем с договорите и работодателите как са постъпили?
Извинявам се,че така се отклоних от темата и затова млъквам сега  Laughing

# 429
Beauty, напълно съм съгласна с теб..Ние сме заедно от 12 год и аз имам пръстен, и не намирам драма в това, че нямаме подпис някъде. Важното е да се се обичаме и да се чувстваме добре с човека, до когото се будим всеки ден. Дъщеря ни е припозната, не мисля,че и това е проблем за децата.Всеки сам си решава и знае какво иска от живота си. Hug
Irony- а твоя пост все едно ми четеш мислите JoyЕдно към едно:)

# 430
Аз не съм расистка. Просто това са най-крадливите същества и не виждам защо постоянно трябва да се толерират и да се интегрират, като цял живот така или иначе живеят на наш гръб без да плащат нищо. Но да не задълбаваме в тази тема, че достатъчно спорове има по въпроса.

Beauty това предложение за брак наистина ще да е било супер романтично. То с такова предложение за какво му е на човек да се жени  Laughing Това в рамките на шегата естествено. Наистина ти пожелавам и след раждането да продължиш да мислиш така и да си останеш все същата мечтателка и позитивно настроена. Това е много хубаво.

# 431
Бюти, съгласна съм с теб. И аз така разсъждавах, когато трябваше да раждам първия път. И затова отидох в държавна болница. Виках си - какво толкова, 3 дни и се прибирам, не съм глезла въобще. Не ме притеснява, че няма да са лъскави стаите например.  Но нещата са съвсем различни! Каква беше стаята беше последното нещо, което забелязвах. Това от което бях много, много разочарова е отношението. Това са първите ти дни с едно ново прекрасно създание и очакваш да си най-щастливия човек на света! Е, за мен бяха 5 супер гадни дни ! Имах чувството, че персонала нарочно се стараеше да ги превърне в такива.  Няма да влизам в подробности, но лошото отношение или в по-голяма степен липсата на такова е причината, заради която сега ще се бръкна и ще си платя да съм в частна болница. Защото се убедих (поне за мен), че престоя след раждането е не по-малко важна част от процеса.  Това е моят случай, моето разбиране и съм сигурна, че не всички са се чувствали така в държавните болници. Просто споделям.  Дано ти не останеш разочарована  Hug

# 432
Даниела - най-добре флашка занеси  Hug
Гунди, е това е кофти да те помислят за такава  Laughing но както има българи и българи, има и цигани и цигани.. аз познавам момичета и съм живяла с такива в студ град дето и най-мърлявата циганка ще мирише на маргаритки  Laughing
тайра, по-добре, че я отклони да не задълбаваме  Laughing честити сини гащи  Hug
айръни, щом така сте си добре най-вероятно ще сте си най-добре неженени.. аз не мога да кажа, че не искам да съм булка, просто сега друго дойде на дневен ред  Laughing мъж ми имаше един колега, който бяха заедно с приятелката си 10 години, ожениха се и след 1 година се разведоха... така че  Laughing
Jija, мерси много.. явно просто съм си такава, някъде по темите бях разказвала за майка ми - първия й мъж я биеше, баща ми изневери и избяга, следващия се опита да убие брат ми, а предпоследния спа с майка ми и с гаджето на брат ми.. майка ми е много болна .. имам много примери за това как живота те преебава и как на добрите хора им се случват много неща.. но в тези примери разбрах, че не парите са важни, а това семейството да е до теб и да те подкрепя.. та така.. въпреки всички лоши неща, продължавам да си вярвам...  Laughing Hug както беше казал един български писател: без вяра нищо не върви на този свят  Joy Hug

# 433
Ние сме заедно от 12 год и аз имам пръстен, и не намирам драма в това, че нямаме подпис някъде.

Няма драми. Всеки харесва различни неща. За мен би било обидно и тъжно да нямаме брак, но аз съм си с други представи просто. Може би старомодни.  Blush
Важното е всеки да е доволен и удовлетворен от решението и стуацията, защото има случаи, когато единият иска и чака едно, а другият - друго и тогава е кофти.  Confused

# 434
  • София
Блонди , благодаря за подробното обяснение. За момента нямам проблеми, но като се замисля, се притеснявам, че мога да не успея да различа контакция от мърдане на бебето или някаква колика, която може да притиска и матката и такива глупости #Crazy То невежеството ми е и от много четене на теория,а от липса на практика Laughing

Jija   , да ти е жива и здрава дъщеричката.   bouquet Много да те радва и слуша. По този повод детето заслужава да зъдържи снимката Wink

На разбралите пола - честито, на хубавите резултати - също, дано все така да е до август  Wink, а болните - да оздравяват! Hug

beauty_ , разбира се, че и семейните начала са чудесни, важното е да се разбирате, уважавате и обичате... още повече, че вие сте имали желанието и плана това да стане...но сега излиза много по-важна и радостна причина. А и начинът по, който ти е отправено предложението е толкова романтичен Crazy Бракът не е гаранция за щастие, по-скоро има юридическа тежест и сигурност, според нашия Семеен кодекс, ако няма сключен брак - се създава само домакинство Joy ,но познавам три  двойки, които се ожениха и преди първата годишнина се разведоха... не се разбирали ( а са били заедно с години), сега се сетили хората.  Shocked

bi_bi , голям цирк, то в нашите болници на всичко можеш да се нагледаш. На повечето представители от този етнос за жалост им е заложено да са крадливи като свраки и хитри като невестулки Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 11:53 от belverde

Общи условия

Активация на акаунт