АВГУСТ с бебе на ръце = щастливо майчино сърце!

• 31 978
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • Добрич
Ей, това да си бременна никак не е лесно.  Laughing Като ни е зле - що ни е зле, като сме добре - дали е добре?!?  Laughing Mr. Green И аз доста отдавна нямам неразположения и не го мисля. Не че не се разболях точно като се пооправи времето де.  #Cussing out
Ние си гледаме у дома кученце от малка порода. По принцип козината и е доста дълга и гъста, но като се роди сина ни я подстригахме и си решихме проблема с поддръжката на косъма и разнасянето на косми из къщи. Сега много и се радва и като мине покрай него се присяга да я пипне, но тя много се пази от него, че веднъж я хвана за мустаците доста хмм... грубо  Laughing

# 661
marley__ , нашият батко е малко по-голям. Аз също взех една лятна количка за него (т.е. аз я бях купила още есента , за да ми е по-удобни като ходим в големите магазини) Мислех другата да я продам пролетта , но сега вече на този етап и тя остава. И аз в началото ще разчитам на помощ , а за догодина живот и здраве (лелееее колко далчено...) , мисля малкото в лятната , а баткото на една от онези платформи , които се закачат отзад ,а детето се води право ( в случай , че се измори )

Момичета ,аз съм в депресия  Sad Имам чувството ,че всеки ден качвам кг... Не съм променила много харненето , само съм прибавила една закуска (сутринта ,че преди направо обядвах)  заради хапчетат (от но-шпа на гладно ми става мн лошо) Имам корем вече (а къде съм аз още... като ви гледам снимките във ФБ как сте в 14-15-16г.с. аз не знам тогава каква топка ще съм). Д...то ми е станало двойно . Миналият път не качвах с такова темпо... Дали е от утрогестана или се филмирам (или по скоро си търся виновник ?) ?  Blush

По моите наблюдения , формата на коремчето няма нищо общо с пола на бебто. Всичко е до структура може би..

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 00:40 от rossy-pm

# 662
Хаха, е, за кво да се сърдя  Laughing Хорейшио идва от "От местопрестъплението Маями", ако си го гледала, там главния на криминалистиката се казва така, и понеже е с рижава коса и Хари (Хорейшио) също е рижав, та за това  Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy

# 663
Хаха, е, за кво да се сърдя  Laughing Хорейшио идва от "От местопрестъплението Маями", ако си го гледала, там главния на криминалистиката се казва така, и понеже е с рижава коса и Хари (Хорейшио) също е рижав, та за това  Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy
Отместопрестъплението е един от любимите ми сериали,много готино филмче

# 664
Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy
И на мен много ми храесва. Не обичам тежките филми , а този хем има интрига , хем няма напрежение  Grinning Сега като го гледам , ще си представям рижав зайко  hahaha hahaha

# 665
Диди 24, и аз съм като теб с корема - разлят, с паласки, ужас направо. Нищо общо с първия път, когато по това време едва ми личеше че съм бременна. Сега и кг много съм качила и много различно изглеждам, а и док каза по-вероятно да е момиче Simple Smile. Да, има такива поверия, но винаги си има и изключения от тях. И като се замисля, от познатите майки с деца  които имам аз, май повечето са от изключенията  Laughing  Всички тези показатели - разхубавяване, погрозняване, килограми, кой ядял повече, хич не им се връзвам и не ги мисля просто.
Симптомите е нормално във второто тримесечие да отшумят и дори да изчезнат.
А това за асоциациите с имена е наистина много гадно и често дава спирачки за избора.

# 666
  • Добрич
Роси, не си го слагай на сърце, после ще се свалят килцата. Моят корем ако ви го покажа, ще решите че не съм за тази тема. Уж не съм качила кой знае какво, а корема ми е като за 5-6 месец. Ще се престраша да се снимам в профил веднъж седмично, но ще гледам да е сутрин на гладно и след тоалет.  Laughing
Аз също мислих за варианта с платформичка, ама само ако бяхме маааалко по-големи...  ooooh! Няма как, ще ми е зорно есента, но и това ще мине Simple Smile
Сега да се оплача. Продадохме колата ми, защото за две дечица е много малка и ми е много много тъпо. Все ми беше криво, още като се разбрахме, че трябва да я сменим, но днес вече не издържах и си поплаках. Това ми беше първия автомобил, лично моя кола и то новичка, само и единствено моя. Още не сме я предали на новите собственици, но ми е много криво, въобще не ми се дава. Честно казано, ако преди 2 години ми бяха казали, че ще я имам толкова малко време, хич нямаше да я взема, неможах да и се нарадвам  Sad Но така е, промяната за мен е голяма, не само след първото детенце, след второто ще е още по. Тресе ме хормона, та се къса  Embarassed и сигурно пак ще си поплача като я дам. Важното е, че е правилното решение за нас, но все пак ...

# 667
Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy
И на мен много ми храесва. Не обичам тежките филми , а този хем има интрига , хем няма напрежение  Grinning Сега като го гледам , ще си представям рижав зайко  hahaha hahaha

Joy Joy Joy hahaha Joy Joy Joy

Здравейте мами, в събота да станеш в 7 не е работа  Laughing ама да си свиквам лека полека  Laughing Аз ви пиша с молба, ако някой знае ефективни методи за сваляне на кръвно.. онзи ден станах през нощта с отварително главоболие, въртях се, заспах.. вчера цяла вечер ме боля, пак заспах, ама към 2 часа се събудих, просто главата адски ме болеше.. измерих си кръвното беше 150 на 80, мъж ми каза, че кис. мляко с канела помагало та ми направи, разтрива ме и след 1 парацетамол и 1 час постоянно мерене стана на 115 на 70.. ама сега в 7 като станах пак адски ме боли и започва явно да се покачва 136 на 68 ... по принцип лекарката ми беше казала да го следя и ако стане над 130 горна да й се обадя.. ама сега няма как да стане  Close
Съжалявам за дългия пост в събота сутринта, ама наистина бих била благодарна за всякакви методи да си знам, пък и на друг може да са полезни. Благодаря предварително  Hug Hug

# 668
Добро утро на ранобудните,аз днес без дете,без мъж трябваше да спя до 10 поне,ама не  Shocked още в 7.00.
Beauty много неприятно с това КН,аз с предната бременност и с тази имам проблем с ниското и не знам методи за сваляне.Дано бързо мине,въпреки че според мен трябва да се консултираш с лекар.
Момичета вие как сте със съня?Аз от месец сънувам само щуротии и като се събудя през нощта  Shocked и така до сутринта.Да ви разкажа най-прясния сън.
На ММ един колега онзи ден паднал и си ударил главата последвала операция(сега човека слава богу си е добре)ама нали обсъждаме с ММ как е,що е и аз явно съм се впечатлила.Та сънувам предната вечер,че ММ е катастрофирал и е много зле казвам ви като се събудих бях цялата  в сълзи и не можех да си взема въздух.Толкова зле се чувствах през целия ден.CryЯвно ме удрят хормоните аз по принцип съм си ревла,ама сега пък особено.Всяко нещо ми прави впечатление и го изживявам.
Оффф извинявам се че ви натоварих рано сутринта,ама много ми е тягостно.
Днес ще е ден за разходки,ще взема Маги от мама и на разходка много хубаво слънчице пече.
Много дълго стана Sorry.
Много усмихнат ден ви пожелавам болежките да минават. Hug

# 669
  • До морето
beauty,  аз знам само канела. Една чаена лъжичка лапаш и би трябвало до 15 минути да падне, така съм чувала от хипертоници. Дано помогне! А ти по принцип имаш ли проблеми с кръвното? Защо така?

# 670
beauty_: мен ако питаш, по-добре иди на лекар.  Sad Кръвното не е шега работа, особено високото.

Dudinka: И аз така сънувах щуротии и ми казаха да гледам по-забавни филми и канали. Аз много гледах криминални, от типа на " От местопрестъплението Маями" и т.н., но вече не ги гледам, защото наистина оказва влияние:) Това е от бременността, нормално е с тия хормони Wink А и за бебчето е по-добре, майката да е щастлива и весела и здрава, тогава и то ще е такова, защото сега то преживява заедно с теб и твоите емоции Wink

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 08:39 от ek3otu4ha

# 671
Добро утро  Simple Smile

За високо кръвно съм чувала, че се вари чубрица като чай или канела с кисело мляко.
И аз вчера имах страшно главоболие по принцип съм с ниско кръвно  ooooh! болката беше много силна, чак ушите и гърлото ме боляха от главоболието  Shocked

Аз не ставам от кревата вече 2 ден заради контракцийте - започнаха да отминават  Peace

Днес е прошка  Wink

# 672
Добро утро   bouquet

И аз много раничко ставам. Имаме си куче, което сутрин напира, да го разхождаме. Малката така му се радва,но то нали е по-едричка порода -не са в една категория. Скача, радва й се ,а милото детенце се чуди,какво се случва. От домашния зоопарк и имаме и коте, на около 4 месеца супер гальовно и с него се разбират.

Beauty -това си е неприятно. Аз бях с много събрани граници и висока горна, през опитите за забременяване.Ходих при кардиолог и съобразявайки се с положението ми ми изписа - Допегит.Помогна ми,много! Но,по-скоро се консултирай с ДОК.
А за ХОрейшио..  Joy Joy Joy много ме развеселихте. Също съм му фенка Wink и всяка вечер прескачам през каналите да го гледам.  Но вече ,като видя се сещам за теб и малкия рижко Wink Да ти е  жив и здрав  Heart Eyes

Момичета, за имената и FACE-a: много се колебая за име. Решихме с мъжо да е с буквичката "И" или по-скоро на дядо си Илия. Но вариантите са ми доста ограничени. Приемам идеи и предложения Wink  Peace

За FACE_a помогнете да ви намеря ?!!!?!? Къде е тази страничка или група ??!?!

Вчера пропуснах да пожелая късмет на Кашпичка, но мислено съм с нея. Чакаме да се включи с положителни резултати  Peace Peace Peace
 Hug

# 673
И аз имам високо кръвно тази бременност, за разлика от първата. Вчера бях на ЖК и доктора каза да използвам Хималайска сол вместо обикновена, да не ям мазни храни. За кафето не каза, защото преди това вече му бях казала, че по принцип не пия. Все още не съм пробвала, но вчера ми беше 140/80 кръвното, трябва да се мобилизирам.

Относно фейсбука би трябвало да е тази група: Бебета през месец Август 2012

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 08:50 от Five magnificent

# 674
baseinik: Ивайло, Иван, Ивелин, Искрен, Игор, Илиан, Илиян, Иво иии май толкова измислих само Wink
Женски: Ивелина, Иванина, Ина, Изабела, Илиана, Илияна, Ира:)
И аз искам да знам за Фейса, защото и аз не знам как да намеря групичката:)

Общи условия

Активация на акаунт