Отношения с родителите

• 6 570
  • 52
  •   1
Отговори
# 30
  • Mars Hotel
Разговорите са горе-долу еднотипни - въртят се около децата, работата, времето.
Признавам, понякога ми е леко досадно, но знам, че за майка ми е много важно и това е достатъчно за да продължавам да го правя. Виждаме се веднъж на няколко месеца и на нея просто й стига да чуе, че сме добре, предполагам.

# 31
  • Варна
Хъм. При нас липсата на новина е добра новина Simple Smile

# 32
  • Mars Hotel
А примерно мъжът ми и баща му си говорят за всякакви глупости ежедневно. Обсъждат риболов, захранки, куки и блесни по 30 минути. После минават за още 20 минути на водещите спортни новини. Накрая завършват с проверка на статуса на чарковете на колите си. Всеки ден говорят по един час, страшно е. Crazy

# 33
  • Варна
Оооо, ужас!

# 34
  • София
Изумявате ме с тия всекидневни разговори. Какво толкова си говорите? Rolling Eyes
Едно и също Crazy Как са дечицата? Кога ще си дойдете? Имаш ли нужда от нещо? Знаеш ли какво прочетох днес във вестника....
Колко му трябва на един възрастен човек? Малко внимание, да се почувства част от семейството, нищо че децата му отдавна си имат свое. Да знае, че не е забравен.
Виж, ако твоите родители нямат нужда от такъв вид емоционална близост, ок, хора всякакви. Но ако имат, а ти ги пренебрегваш, според мен не е хубаво Confused

# 35
  • Варна
Майка ми май има някакви такива щения, обаче не смятам да се превръщам в циркова забава.  В крайна сметка е достатъчно голяма, за да за се забавлява сама.

Вие ли сте тези, които се обаждате или процесът е двупосочен?

# 36
Знаеш ли какво прочетох днес във вестника....

Майка ми  Laughing

# 37
  • Варна
Знаеш ли какво прочетох днес във вестника....

Майка ми  Laughing
Сериозно ли?  Shocked

# 38
  • Mars Hotel
Почти винаги тя се обажда. Много рядко звъня аз, ако тя е била нещо ангажирана и не е имала време да се обади.

Баща ми се шегува, че майка води мен и сестрите ми "по домова книга". Всяка вечер има проверка.  Laughing

# 39
  • София
Ами не знам. На мене ми е тежко на душата, ако не съм била внимателна с родителите си. Цирк, нецирк, това е положението. Като ми е майка ми на гости, даже гледам " От местопрестъплението" ooooh!  Те са хора пенсионери от вече не малко години, с куп болежки...Какво друго да ги зарадва, освен разговор с децата и внуците?
Опира до взаимоотношения в семейството, като всяко друго нещо.

Светлица, и мъж ми му казва "вечерната проверка" Joy Е, при нас не е всеки ден, но е супер често.

# 40
  • Варна
Щом всички са доволни, нека бъде щастие.

# 41
С майка ми се виждаме всеки ден, живеем в един дом на различни етажи
Не мога да кажа, че сме си близки
Знам, че ще дойде момент в който ще съжалявам и ужасно ще ми липсва,
но просто нямам близка връзка с нея
Мъжът ми се чува вски ден с родителите си, майка му говори с часова
Аз не си говоря с тях почти две години, без кавги,
просто фалша ми е в повече, а хич не ме бива в преструвките

# 42

Живее сама, има нужда да говори. Аз не съм по-добра. Откакто щерката забременя, /внучката  е на 5 мес. /, ако не ги чуя до съм 10 ч. откачам. 

# 43
Аз сега примерно за н-ти път обяснявах как се изпраща файл през скайп на майка ми .
Писах вече ,че работим в семейната фирма и през деня се чуваме по няколко пъти, естествено към 17,30ч се звъни с въпроса "прибра ли се вече "  ... към 20ч. пак .
Досадничко е да ама и аз като belinda.
На свеки звъня предимно аз да разкажа нещо за хлапето ,тя е прекалено тактична и има някаква мания да не пречи за това аз съм активната .
Така или иначе всеки ден със всеки се чувам  Laughing
Като е по-топло веднъж седмично сме или на обяд или на вечеря в свеки.Приятно ни е не е от задължение.

# 44
Майка ми се обажда 1 път в седмицата и аз на нея толкова- понякога и по-рядко. На свеки си звъни мъжо, независимо за какво става въпрос. Тя рядко звъни у нас. А не мен по мобилния никога.

Общи условия

Активация на акаунт