Прошката???

• 14 332
  • 106
  •   1
Отговори
# 1
Така е. Всеки може да сгреши, важното е да се поучи от грешката си.

# 2
  • Kопенхаген
Не е ли рано за Сирни Заговезни?

# 3
  • София
Не е ли рано за Сирни Заговезни?

Само тогава ли прощаваме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Е тогава ще почакаме ....

# 4
  • Kопенхаген
Ами тогава е прието да се направи официално  Grinning

Иначе за прошката... трудно е особено когато отсрещната страна продължава да не осъзнава направеното.

# 5
Бързо прощавам! Но имам и недостатък - никога  не  забравям!  Rolling Eyes

# 6
  • Талант на 2012,2013 г.
Трудно прощавам, НИКОГА не забравям. Тежък случай съм . Mr. Green

# 7
  • Сопот, Пловдив
Обикновено прощавам лесно, често една положителна постъпка ми изтрива спомена за много отрицателни. Съзнавам, че това понякога е в минус за мен, но не ми е чак такъв проблем. А дали другия е съзнал грешката си... това някак мисля, че не зависи от мен, много хора не съзнават грешките си и ги повтарят до откат.

# 8
Бързо прощавам! Но имам и недостатък - никога  не  забравям!  Rolling Eyes
Защо да е недостатък?
Аз прощавам само, ако видя разкаяние

# 9
  • Kопенхаген

Много добре казано   bouquet

# 10
За мен прошката има двупосочно действие. Прощаваш действие на човек, а същевременно премахваш гнева и яда у себе си......

# 11
  • Tам през Атлантическия океан
С времето прощавам ...... с времето всичко избледнява  Wink

# 12
  • out of space

Много добре казано   bouquet

Да, мъдро!
Не ми се налага често да прощавам, по-често се налага другите да ми прощават...пуста импулсивност  Confused

# 13
  • Пловдив / София
За мен прошката има двупосочно действие. Прощаваш действие на човек, а същевременно премахваш гнева и яда у себе си......

Абсолютно.
Иначе, ако не забравиш, душата се трови.

Дооста трудно е някой да ме ядоса до степен, до която да се наложи да прощавам. Обикновено е за някакви кардинални неща.Не съм злопаметен човек.
Опитвам се да се ръководя от принципите "никога не прави предположения" и "не приемай нищо лично".

# 14
  • Burgas
Достатъчно е едно  ,,извинявай или съжалявам" и аз съм готова да простя, много бързо забравям.
И така на една жена прощавах неколкократно, но нищо не се промени, тя продължи да прави същите грешки и след като ,,настъпа" децата ми е край повече и на колене да ми пада не прощавам. Компромиси със себе си правя, но не и с децата си.

Общи условия

Активация на акаунт