10-ТОКЛАСНИЦИ - продължение

• 42 439
  • 782
  •   1
Отговори
# 690
  • София и там където не се пуши
Супер си е така. Ама на тази жега внимавайте със сандвичите  newsm78.

# 691
  • България
 Dorothy и Ani_neli да са ви живи и здрави порасналите момчета! Да следват мечтите си, а вие да ги подкрепяте!  Hug

...но ако ги арестуват на морето след 22.00ч. ще трябва да търча до там, за да я освободя, а това хич не ме кефи!
Ще ги арестуват, ако са по улиците или в дискотеките.
Както казах и преди, малко повече доверие към тийнейджърите. Peace

... или на плажа Simple Smile. Моите впечатления от морските курорти са, че единственото същество над 10г., което по това време е в леглото е моя милост... Срам, не срам аз спя много там Sad. Нещо приключих с нощния живот преди около 15г. От тогава все съм с малко дете на морето и спането там ми е станало като безусловен рефлекс Sad

# 692
Здравейте мили десетокласни мами  bouquet
Пише ви една седмокласна майка, която е пред дилема. Утре излиза класирането на седмокласниците. Синът ми има отлични шансове за 9ФЕГ с френски и немски, но като предни желания сме писали паралелките на 164 ГПИЕ. Мисълта ми дали да ходим на второ класиране за испанската или да се записваме направо във френската. Вие вече имате достатъчно опит, моля за мнение Hug
На вас и вашите дечица пожелавам слънчево и прекрасно лято, изпълнено с хиляди прекрасни емоции  bouquet

# 693
  • София и там където не се пуши
Sunnynon, не губиш нищо да изчакаш второ класиране, ако се наложи.

# 694
  • София
Честит рожден ден на синовете на Ани-нели и на Дороти! Да са живи и здрави! Много приятели около тях и хубави емоции! Успехи в учението!

# 695
Dorothy , благодаря ти за мнението и затова, че влизаш и в нашия форум  bouquet
Аз не съм сигурна кое от двете училища предпочитаме. Бяхме на денят на отворените врати в 9ФЕГ и на синът ми много му хареса и с готовност би се записал там. Обаче нямаме никаква информация за 164ГПИЕ и ме е страх да не направим грешка като се явим (или неявим) на 2-ро класиране. Просто не знам кое от двете училища да изберем (съвсем условно, защото може и изобщо да не ни стигне балът за 2-ро класиране в испанската, но пък ,ако ни стигне ме е страх да не съжалявам после за 9ФЕГ. Сигурно ви звучи безумно тази дилема, но на мен ми се струва огромен товар какво решение да вземем.
Просто ще се радвам на някакво мнение, което поне мъничко да ме насочи  bouquet

# 696
  • Там, където ме обичат
Здравейте мили десетокласни мами  bouquet
Пише ви една седмокласна майка, която е пред дилема. Утре излиза класирането на седмокласниците. Синът ми има отлични шансове за 9ФЕГ с френски и немски, но като предни желания сме писали паралелките на 164 ГПИЕ. Мисълта ми дали да ходим на второ класиране за испанската или да се записваме направо във френската. Вие вече имате достатъчно опит, моля за мнение Hug
На вас и вашите дечица пожелавам слънчево и прекрасно лято, изпълнено с хиляди прекрасни емоции  bouquet
Ако трябваше да избирам между френски и испански, ще се спра на френски. Лично мнение  Peace

# 697
  • гр. София
Поздравления за рождениците и техните майки! newsm51

Купонът в къщи не е минал много гладко. Mr. Green
Разбира се ,че са дошли и неканени гости,които са развалили доброто настроение.Добре ,че е била съседката,която живее срещу нас,че е помогнала за бързото възстановяване на реда. Laughing
Намерих сравнително добро почистване ,но ще ударя и аз един парцал . hahaha

Sunnynon,моят син учи в 9 ФЕГ.Навремето имахме абсолютно същата дилема ,но между френската и английската.Но мъжът ми надделя с думите ,че такъв му бил късмета на 1-во класиране и да не насилваме нещата.Синът ми и за момент не е съжалявал за избора си.
Желая ви успех!

# 698
Ако трябваше да избирам между френски и испански, ще се спра на френски. Лично мнение  Peace
[/quote]
foxysilver блгаодаря ти, много се радвам да се срещнем и тук Hug

ellytza Мисля, че след посещението ни във 9ФЕГ, сърцето му остана там и въпреки, че испанската е с по-висок бал, някак и двамата мислим само за 9ФЕГ.
Избрахме най-тежката участ ФЕ/НЕ и сложихме тази паралелка на 1-во място. Дано да не се побърка детето с тези 2 тежки еизка. Моля, ако има други мами с деца в такава паралелка да споделят дали е възможно да се справи човек или е ужасно трудно.
Мисля, че ако ни приемат на първо класиране, ще си останем в 9ФЕГ. Въпреки, че испанската ни е на 5минути и е с по-висок бал и езикът е по-лесен.
Много ви благодаря за мненията и подкрепата, виждам, че не сте забравили седмокласните вълнения  bouquet

# 699
  • гр. София
Ние умишлено избрахме паралелка с втори език английски.Решихме,че два абсолютно непознати езика ще му дойдат много нанагорно. Crazy
Всички мами от френската,които се срещаме тук сме от английските паралелки.Ако случайно някоя се спотайва от немската да излезе на открито. Laughing

# 700
  • София
Привет на десетокласните чаровни мами. Heart Eyes
Отдавна не ви бях навестявала темата. Все така приятна е за четене.

ЧРД на младежите на Дороти, Елица и  Ани-Нели!  bouquet Да са живи и здрави, много щастливи, да имат късмет!

Sunnynon, в деветокласната тема има майка с дете в 9 ФЕГ, в паралелката с немски.  Сигурна съм, че би споделила отзиви. Peace

# 701
  • София
Ако има и други дами, които могат да споделят подобни терени за кормуване с максимална безопасност, ще съм благодарна. Hug
Преди време ходехме със сина ми на паркинга на Метро-Люлин, но там ми беше някак неудобно да се мотаеме дълго време. Отдалечаваме се в единия край (само ако е пуст), правиме няколко кръгчета и толкоз. След това го водих в бившето ТКЗС на селото, където ни е вилата. И така... Не знам дали все още съществуват бившите полигони и дали не е възможно да се ползват с такава цел...

# 702
Привет на десетокласните чаровни мами. Heart Eyes
Отдавна не ви бях навестявала темата. Все така приятна е за четене.

ЧРД на младежите на Дороти, Елица и  Ани-Нели!  bouquet Да са живи и здрави, много щастливи, да имат късмет!

Sunnynon, в деветокласната тема има майка с дете в 9 ФЕГ, в паралелката с немски.  Сигурна съм, че би споделила отзиви. Peace

eine in Rente gegangene Nixe Hug

# 703
  • София
Ако има и други дами, които могат да споделят подобни терени за кормуване с максимална безопасност, ще съм благодарна. Hug
Преди време ходехме със сина ми на паркинга на Метро-Люлин, но там ми беше някак неудобно да се мотаеме дълго време. Отдалечаваме се в единия край (само ако е пуст), правиме няколко кръгчета и толкоз. След това го водих в бившето ТКЗС на селото, където ни е вилата. И така... Не знам дали все още съществуват бившите полигони и дали не е възможно да се ползват с такава цел...

Има/ше такъв терен след Панчарево, преди Кокаляне.

# 704
Теди, bodrа, Дороти, благодаря.  Hug
Метро е идейно място, но този на Цариградско шосе не става. Там е винаги пълно с коли, иначе е доста подходящо за маневриране и паркиране. Grinning А пък Люлинското МЕТРО  ми е далеч.
И аз имам идеи за няколко места, подходящи за шофиране, но нещо все време не остава, а и лятото се очертава доста ангажирано.
Иначе книжка лесно се взима, но на мен това няма да ми е достатъчно. Тренинг, практика и доста часове зад волана са нужни. Когато видя, че нещата при девойката напредват, едва тогава ще се съглася да изкара курса. Е, тя е схватлива и има малко тренинг, надявам се да не чака дълго. Grinning

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 18:27 от Фран Джонсън

Общи условия

Активация на акаунт