Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 17

• 52 184
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Betelgeize, линкът не отваря нищо.

Кодът е SPNGJAVA за английския сайт.

# 706
Ох, не мога да не ви кажа Joy ooooh!
С приятелка си говорим, защото и тя, и аз сме луди по обувките, а другата ни обща страст са парфюмите, и понеже и тя, и аз вече нямаме място нито за едното, нито за другото, тя предложи следното: може да тъпчем парфюми в обувките накрая! А аз не мога да спра да се смея сама у дома! Joy Joy Joy ooooh!
Много добра идея! Аз вече съм я изпробвала, но в друга ситуация - когато пътувам за по-дълго и не мога да си събера багажа ( защото все не мога да реша колко чифта обувки да помъкна... а и не само) - парфюмите обикновено слагам в обувките/ботушите - хем по-малък риска да се счупят, хем спестявам пространство.

# 707
  • София
http://www.javari.co.uk/Groundhog%20Womens%20Bergen%20Off-White% … 2W9D86,B004Q3R3IO
Eто това, нещо съм се отнесла като съм го пускала.
Намерих в амазон един не много добър коментар, точно за тея пътъчки, та се чудя, да ги плащам ли или не. Ако имаше 7.5 като размер не бих се чудила толкова. Крака ми е 26.5  newsm78.

# 708
Нашите производители почти са изкопирали онзи модел на Geox, който дори беше в същия цвят.

За мен тези сандали са за по-възрастна жена, надявам се да не се обидиш. Hug

# 709
  • Варна
Бижy, много благодаря   bouquet

# 710
http://www.javari.co.uk/Groundhog%20Womens%20Bergen%20Off-White% … 2W9D86,B004Q3R3IO
Eто това, нещо съм се отнесла като съм го пускала.
Намерих в амазон един не много добър коментар, точно за тея пътъчки, та се чудя, да ги плащам ли или не. Ако имаше 7.5 като размер не бих се чудила толкова. Крака ми е 26.5  newsm78.
Тия джаварци полудЕха ли - за един ден три пъти сменят цената на тези сандали - от 23 стана 18, сега 65  Crazy Дано с други обувки да няма такива изпълнения  Praynig

# 711
# 712
  • София
Момичета, срещала съм в темата случаи да се купят обувки и след няколко дни да се пусне код за отстъпка и съответно обувките са вече по-евтини. Пишете писма на джаварци да ползвате същия код и да ви намаляти на вас ценат, но на какво се позовавате, какъв аргумент изваждате и в крайна сметка става ли нещо?  newsm78

# 713
  • Пловдив
http://www.javari.co.uk/s/ref=dp_msr/?keywords=cat&node=2133 … le%26pageCode%3Dd
Как мислите,така написана номерацията на тези обувки ,на кои ли номера отговарят? Уж пише Кидс, а долу в номерацията си пише само УК newsm78 Как мислите вие?

# 714
# 715
  • София
Момичета, на Fly London какъв им беше случая, отговарят ли си? Че сега с кода мисля да се пробвам с някое моделче - много са симпатични... Rolling Eyes ето тези по-конкретно...  Whistling

# 716
Момичета, на Fly London какъв им беше случая, отговарят ли си? Че сега с кода мисля да се пробвам с някое моделче - много са симпатични... Rolling Eyes ето тези по-конкретно...  Whistling

Отговарят си  Peace

# 717
  • София
Aia' благодаря за експресния отговор bouquet Току- що нанесе удар по семейния бюджет  Crazy

# 718
Момичета, ако поръчката е със статус "Dispatching Soon " не може ли да се откаже? Поръчах едни обувчици номер по-голям от този, който ми трябва и искам да ги откажа и поръчам наново. В амазон с този статус е възможно да откажеш, тук не става ли или аз не виждам от къде?  newsm78

# 719
Код за някъде в момента?

Общи условия

Активация на акаунт