Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 17

• 52 188
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
за английския,на началната му страница  Peace

# 721
Код за някъде в момента?
Английското-на първа страница Peace

# 722
 И в amazon.uk  има същия код, а и папуците са повече  Simple Smile
ама на мен обаче ми е гадно да се занимавам с превозвачи или пощи и засега имам доверие само на немците - и то оправдано, както се оказа.

# 723
  • Варна
Здравейте, някой беше писал за този модел Рокпорт:

http://www.amazon.co.uk/Rockport-Womens-Helena-Pinked-Decorative … KFS/ref=pd_sim__6

Интересува ме дали си отговарят на номера или са уголемени?

# 724
  • Бургас
Тези според вас детска номерация ли са или дамска - в смисъл 39 номер?

# 725
Момичета, ако поръчката е със статус "Dispatching Soon " не може ли да се откаже? Поръчах едни обувчици номер по-голям от този, който ми трябва и искам да ги откажа и поръчам наново. В амазон с този статус е възможно да откажеш, тук не става ли или аз не виждам от къде?  newsm78
По принцип не може да се променя нищо, ето какво е правилото: „If an order is marked as "Dispatching Soon," this means it is being prepared for dispatch and cannot be changed by you or by our customer service department. If the package will not reach you because of an incorrect address, it will be returned to us as undeliverable and you will need to place a new order.„
Но преди време при този статус на поръчка им писах с молба за смяна на адрес и те го направиха, но ми припомниха правилата Wink
nelyru, мъжките Рокпорт си отговарят, с дамски засега нямам опит Simple Smile

# 726
  • София
Някой може ли да ми каже какъв е този цвят "Stone Waxy"

# 727
Момичета, Бъфало Лондон как са като размер? Имам само един чифт- 39ти, а нося 38 и са ми ок.
Въпросът ми е дали наистина са уголемени с един номер.
Харесала съм си тези: http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__gw/276-4645464-8263756/?on … _4%26pageCode%3Dd

# 728
  • София
Ако дадеш линк с нещото в този цвят, може и някой да каже  Peace.

# 729
Според мен е бежово.

# 730
Поръчката ми от немското е разделена на 2 - една част е изпратена по пощата, а другата с ДХЛ с номер за проследяване. Правилно ли съм разбрала от темата, че всъщност всички поръчки идват с куриер, като тези, изпратени по пощата от Германия, се поемат от куриер, когато влязат в БГ? Не че има някакво значение де, ама за получаване си посочих служебния адрес заради куриерската служба уж.

# 731
Поръчката ми от немското е разделена на 2 - една част е изпратена по пощата, а другата с ДХЛ с номер за проследяване. Правилно ли съм разбрала от темата, че всъщност всички поръчки идват с куриер, като тези, изпратени по пощата от Германия, се поемат от куриер, когато влязат в БГ? Не че има някакво значение де, ама за получаване си посочих служебния адрес заради куриерската служба уж.

При мен досега така беше и се надявам в бъдеще да не се променя.

# 732
  • София
Според мен е бежово.
http://www.javari.co.uk/Hush-Puppies-Womens-Ember-H2613196Q/dp/B … Z0GU%2CB00518DJ7C

# 733
Ами бежово е. Grinning

# 734
  • София
Мерси Бижу   bouquet
нещо друго си представях с това stone и се надявах да не е като на картинката, много ми е светло като цвят явно няма да е този цвят.
А за 24см стелка по-добре 5-ца ли да взема от Хъша?

Общи условия

Активация на акаунт