Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 124 857
  • 1 571
  •   1
Отговори
# 1 455
  • В тъмната гора.
Една връзка се изпитва с най-трудния възможен вариант за живеене, а Ирина и Иван тръгнали да се доказват, като командировали децата. Да бяха взели и Ава + другите две дребосъчета и да си живеят заедно.

# 1 456
Всички сте ми много, много симпатични. Само леко да вмъкна, че някои от нас познават Вихрето от преди. Ирина също. Верно, бая водевил спретнаха всички участници, и вече взе да ми омръзва.
Единственото хубаво нещо в цялата история е, че Иван е спрял да се налива като казак. Май. Така че, едно на нула за Ирина.

П.С. Вече знаем ли според публикациите на двете героини коя ползУва по-добрите дамски превръзки, или все още не? Важно ми е. Laughing

# 1 457
Звучи като Путьо Маринкин  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ваньо Иринкин.

Ми, к'во, направо си му легна.

Ваньо Иринкин Путьо-Маринкин (станА подходящо за паспорт даже!)  Mr. Green
Ох,не.Направо ще ме уморите от смях. Joy
Мисля,че това име идеално му лепна на нашия любовник.Предлагам официално това да му е името в темата. Joy

# 1 458
  • Варна
Една връзка се изпитва с най-трудния възможен вариант за живеене, а Ирина и Иван тръгнали да се доказват, като командировали децата. Да бяха взели и Ава + другите две дребосъчета и да си живеят заедно.

Ама това са журналистически..интерпретации, да не кажа измислици.

# 1 459

..
Заради наглите изказвания на Иван в национален ефир, жителите на Харманли настояват за
публично извинение. Гражданите не смятат, че щом са от Харманли са селяни. Те са възмутени, че хората в района се опитват да се справят с щетите от наводненията, а Иван ги обижда.

Зам.-кметът на града Минка Стоянова коментира, че проблемите на Иван и Вихра са си техни и Харманли няма нищо общо. Жителите не желаят да обиждат града им, тъй като той има своята богата история и култура и определено не е село.

Не е изключено от СЕМ също да потърсят отговорност от Иван, но засега няма конкретна информация по въпроса. Ако един човек обижда група хора, той ще бъде санкциониран, категорични са експертите.

Joy Joy
Велико!!!
Ааааа ....... сълзи ми текат ...

ВЕ ЛИ КО - само заради това си заслужава цялата простащина, която се лее повсеместно

# 1 460
Всички сте ми много, много симпатични. Само леко да вмъкна, че някои от нас познават Вихрето от преди. Ирина също...

Хубу де, вземи кажи нещо от кухнята. Да знаем да се пеним ли или не Laughing

Чак за превръзките - не, ама инак -  кой паразит, кой приемник, кой предавател Mr. Green

# 1 461
  • Варна
Съпругът според мен е в основата на всичко, макар и неволно. Вероятно е поизгонил неверната си жена, щом е разбрал, и тя се е впила в Иван, че инак от 2 стола на земята става. А лошо. Няма пари, няма коли, няма кредитни карти, няма домашни помощнички, няма детегледачки и всякакви други обичайни глезотийки. Ако беше кротък и търпелив мъж, вероятно влюбените гълъбчета още щяха да си гукат тайно по рязни явки и ни интервюта, ни гръмки напусканици и разводи щяхче да видим.

Да, точно така ще да е. И аз доста се чудих, откъде у тази флегма толкова смелост и енергия да напусне добре уредения си живот, за да следва някакви си там припламнали чувства, а то къде бил ключа за палатката. Сега вече всичко ми се намести в картинката. Решили са вместо нея.  Mr. Green
Сарачинов гОркия, наистина е най- симпатичен и то точно с мълчанието си. Ама да е гледал като си я избирал Иринка, сега ще и сърба попарата.

# 1 462
  • UK
Ваньо Иринкин П...о-Маринкин = ВИП-Меееен  Mr. Green

# 1 463
Леле как си измисляте  ooooh!

# 1 464
  • София
не ми се вярва хем да я й е посочил вратата, хем да й е дал децата. Обикновено принципът е "отивай при него, щом толкова се обичате, но децата остават с мен".

# 1 465
не ми се вярва хем да я й е посочил вратата, хем да й е дал децата. Обикновено принципът е "отивай при него, щом толкова се обичате, но децата остават с мен".

Така би постъпил, ако иска да я задържи, но като й е дал децата, тя няма повод да се върне при него.

# 1 466
  • Варна
Е, дал и ги е защото му е било пределно ясно, че няма как да ги задържи при себе си, не и законово. А може и да не му се е занимавало с тях, знам ли.

# 1 467
  • София
за какво му е да я задържа, за да му краси главата и друг път? Веднъж предател - цял живот предател. Ако наистина иска децата, с добри адвокати ще намери начин да ги поиска достатъчно настойчиво. Според мен тя е в по-неизгодна позиция от него, ако щеш и като пари и положение в обещството, личен живот.

# 1 468
  • София
И коя всъщност е паразит - тази, дето непрекъснато се мести от един богат на друг богат мъж, или тази, която се е взела с момче от своята черга и 10 години е градила с него всичко.

Как ще са от една черга, моля те недей Mr. Green, Иван щ'и скочи; той е столичанин, пък тя - няк'ва си харманлийка Party
Много от списващите тук не смятат за чист столичанин човек, израсъл в панелка в Младост 3.  Laughing

# 1 469
И коя всъщност е паразит - тази, дето непрекъснато се мести от един богат на друг богат мъж, или тази, която се е взела с момче от своята черга и 10 години е градила с него всичко.

Как ще са от една черга, моля те недей Mr. Green, Иван щ'и скочи; той е столичанин, пък тя - няк'ва си харманлийка Party
Много от списващите тук не смятат за чист столичанин човек, израсъл в панелка в Младост 3.  Laughing

Е, айде сега, де да го знам къде е израсъл.

Общи условия

Активация на акаунт