Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 124 802
  • 1 571
  •   1
Отговори
# 1 440
Цитат
Без децата Ирина и Иван щели да скрепят връзката си и да докажат,че чувствата им не са мимолетни.
Хм, житейският ми опит ми нашепва, че една повторна връзка оцелява, само ако децата са в нея. Или изцяло извън нея  Mr. Green

# 1 441
  • София
Едно три годишно, едно 5 годишно и едно 6 годишно на едно място. Twisted Evil
Чак се чудя Вихра защо толкова се дърша и не пуска Ава при добрата леля Иринка. Mr. Green
Е, аз предположих три варианта - твърде добра майка е, твърде тъпа е, в стрес е и не реагира адекватно. Laughing

# 1 442
Не коментирам тонът на статията (гадно е написана, да), само фактите - едното дете е на 5г, другото на 3...
От къде си сигурна ,че е факт?

# 1 443
Илияна ,страх ме е да напиша нещо по темата ,да не ми скочиш ,ти единствена остана да защитаваш самоотвержено Иван Сарачинов Mr. Green Joy

# 1 444
Пиши си ,то последните страници са общо взето само лигня няма да се впечатлявам. Grinning

# 1 445
  • София
Мисля си, когато обсъждате някого запознати ли сте с всички публицации, интервюта от тях двамата.
.....
Стандартът и бил вдигнал, чакай бе сульо, а тя като ти гледаше детето пропуснатите ползи колко са?

Ми не сме чели всичко - ние не сме истински фенове  Mr. Green, просто си клюкарстваме, предполагаме,  изказваме гледни точки и сплетничим. Аз даже до появата на тези тема не съм следила нито "Станцията", нито "Споделено с Вихрето", тук-там, ако срещна някой платен материал как "Децата на Сарачинова бият Ава"...
Както вече уточнихме, тя не се преработила с детето, защото друго и било важно: ползвала си гледачка, готвачка и чистачка, Вихра наблягала на интелектуалния начин на живот  Simple Smile

# 1 446
  • София
Илияна ,страх ме е да напиша нещо по темата ,да не ми скочиш ,ти единствена остана да защитаваш самоотвержено Иван Сарачинов Mr. Green Joy

На мен ми е жал и за оригиналния г-н Сарачинов, не само за Вихра... Горкият човек, окичиха го с големи рога, че и ги украсиха с пищен публичен ПР! Надявам се да има стратегия и палавата к(о)учка да си получи заслуженото (за децата ясно, че го отнесоха)! Да "сгазиш" толкова чужди съдби "в името на любовта" си е чиста проба егоизъм с щипка малоумие!

# 1 447
  • София

На мен ми е жал и за оригиналния г-н Сарачинов, не само за Вихра... Горкият човек, окичиха го с големи рога, че и ги украсиха с пищен публичен ПР! Надявам се да има стратегия и палавата к(о)учка да си получи заслуженото (за децата ясно, че го отнесоха)! Да "сгазиш" толкова чужди съдби "в името на любовта" си е чиста проба егоизъм с щипка малоумие!
МАни, ами всички разбрахме с какво се занимава човекът, къде живее, кой е баща му, той с какво се е занимавал и се занимава.
Ужас и безумие.
Аз щях да съм извън себе си, ако ми се беше случило. А като прибавим и факта, че Иринито сподели как Сарачинов много я нагрубил, даже и до агресия се стигнало...голяма простотия, голямо чудо...

# 1 448
  • UK
Иван Иринин звучи много интелектуално, нещо като Сергей Есенин. Затова, за да не се обърка аудиторията е добре прототипа П. Маринкин да се посочва след Иринин в скоби.
Слави, ако още му върви шоуто, може да си вкара нов типаж в актьорската вечер  Laughing
Естествено и на мен ми е най-интересен Сарачинов, но той явно не е писал по форуми и ще си тънем в неведение. В селото на дядо ми е много разпространена тази фамилия, може да се окаже, че сме си селски  Laughing

# 1 449
  • София
...
Аз щях да съм извън себе си, ако ми се беше случило. А като прибавим и факта, че Иринито сподели как Сарачинов много я нагрубил, даже и до агресия се стигнало...голяма простотия, голямо чудо...

Не знам какво айкю трябва да имаш, че да и се размине на кОучката след всичко, което му е причинила (лично на него, на фамилията и особено на децата му)... Не го знам кой е, но ми се извиси в очите, щом е проявил такъв биволски стоицизъм!

# 1 450
...

Не знам какво айкю трябва да имаш, че да и се размине на кОучката след всичко, което му е причинила (лично на него, на фамилията и особено на децата му)... Не го знам кой е, но ми се извиси в очите, щом е проявил такъв биволски стоицизъм!
Ама сте интересни ,де да обсъждаме интервюта и да даваме оценки на базата на тях е едно ама ей го човека и гък не е казал и  вие написахте къс разказ.

# 1 451
А може, просто да й е трудно, все пак работи, а Иван едва ли и помага... Може и досега нейните родители да са й помагали с децата

Всичко може, но защо при две жени в еднаква ситуация, едната е паразит, а другата работна с нужда за помощ?

И коя всъщност е паразит - тази, дето непрекъснато се мести от един богат на друг богат мъж, или тази, която се е взела с момче от своята черга и 10 години е градила с него всичко.

Мисля си, когато обсъждате някого запознати ли сте с всички публицации, интервюта от тях двамата. А помните ли какво са казали? Преса, интервюта, репортажи, предавания...Защото забелязвам, че примерно 10те цента...си пише...си пише и на някаква си 20 страница намери другата информация и беше много учудена  Joy После пък не разбрала, някакво друго проявено чувство за хумор (тук може би и черен се включва в картинката)...че накрая съвсем трето и излезе, дано да го прочела вече...

Питаш ли наистина Laughing

# 1 452
    Другите трима участници в драмата, по един или друг начин са ми антипатични. Но Г-н Сарачинов, точно защото гък не е казал ми печели съчувствието. Ако е бил лош съпруг, не разбирам защо жена му е стояла с него преди да срещне Иван? И се предполага, че не е бил - по информация от тази тема, друга нямам. А е набъркан в медийни шумотевици, които няма начин да не му се отразяват. На децата на всички участници - също.

# 1 453
И коя всъщност е паразит - тази, дето непрекъснато се мести от един богат на друг богат мъж, или тази, която се е взела с момче от своята черга и 10 години е градила с него всичко.

Как ще са от една черга, моля те недей Mr. Green, Иван щ'и скочи; той е столичанин, пък тя - няк'ва си харманлийка Party

# 1 454
Съпругът според мен е в основата на всичко, макар и неволно. Вероятно е поизгонил неверната си жена, щом е разбрал, и тя се е впила в Иван, че инак от 2 стола на земята става. А лошо. Няма пари, няма коли, няма кредитни карти, няма домашни помощнички, няма детегледачки и всякакви други обичайни глезотийки. Ако беше кротък и търпелив мъж, вероятно влюбените гълъбчета още щяха да си гукат тайно по разни явки и ни интервюта, ни гръмки напусканици и разводи щяхме да видим.

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 14:22 от птица

Общи условия

Активация на акаунт