Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 124 732
  • 1 571
  •   1
Отговори
# 525
Изгледах интервюто при Карбовски и поведението на Иван е направо по учебник - толкова влюбен в новата, че за него е обида как "майката на детето му", както той самият я нарича, няма да разреши срещи на детето му с тази светла личност.
За Вихра мисля, че това е най-големият шамар - не че тя вече не е номер едно, а това, че една жена измества детето им.

Интересно нещо е животът. Защото съм сигурна, че за същата тази жена, за която говори с открита ненавист, че чак лицето му се сбръчква грозно, навремето и е свалил всички звезди от небето, за да я има и съвсем не го е интересувало на два стана ли е тъкала, а само той да е победителят за сърцето и. Но днес е ден друг и просто е готов да я накаже с едни 270 лв за това сигурно, че не му действа така, както новата му.

А за Вихра - може да прави глупости, защото малко неща могат да се сравнят с гнева на измамената жена, но съм по-склонна да подкрепя нея за това, че засега не разрешава детето да се среща с новото семейство на баща му.

# 526
Като казах "Андрей" как мислите, как ще завърши сблъсъка межди него и Ирина? Кой от двамата ще предпочете Иван?
Зависи кой ще забременее пръв Grinning

Joy Joy Joy
Имаш още един фен в мое лице  bouquet

# 527
  • UK
Андрей нема шанс  Laughing
а и днес четох, че не води никъде настоящата си любима. Как смее да не я води при Ирина, лишава я от толкова весели изкарвания. Спукана му е работата  Laughing
Ирина щеше да си отива повече с Андрей според мен-той изглежда по-възрастен, по-сериозен. А и не е женен. Ама тя любовта не пита.

# 528
  • # супернатурална #
А къде е мъжът на Ирина?
Няма ли да го поканят и него при Карбовски? Mr. Green
Клонка Peace

Не, Вихра ще го покани да споделя. Тъкмо ще се отвори възможност да последват светлия фолк-футболен пример.

Зависи кой ще забременее пръв Grinning

Бай-бай, Андрей  Tired Ако си моЖАЛ до сега да си хванАл.

# 529
  • В тъмната гора.
А къде е мъжът на Ирина?
...

Благодарен е, че Иван му гледа децата и прави Иринка щастлива, вероятно...

Мммм, да ! Голяма услуга от страна на Иван...

# 530
  • В тъмната гора.
Чудя се кой ли ще обере залозите във фейса. Обаче бих заложила на това, че Ирина никога няма да забременее от Иван.

# 531
  • Русе/София
Чудя се кой ли ще обере залозите във фейса. Обаче бих заложила на това, че Ирина никога няма да забременее от Иван.
къде във ФБ гледате?

# 532
... по-склонна да подкрепя нея ...

в тази история има ли значение кой кого подкрепя...
всъщност, за тях има ли значение? Не мисля...

Ама лаф да става.

# 533
А къде е мъжът на Ирина?
Няма ли да го поканят и него при Карбовски? Mr. Green
Клонка Peace

Не, Вихра ще го покани да споделя. Тъкмо ще се отвори възможност да последват светлия фолк-футболен пример.

преди години съседски семейства си размениха партньорите...  Laughing ей така зарязаните и те си се харесаха и заживяха заедно.  Laughing

# 534

За Вихра мисля, че това е най-големият шамар - не че тя вече не е номер едно, а това, че една жена измества детето им.

За мен най големият шамар е че, Иван каза че не обича Вихра от 4/5 години, но се оженил за нея....щото не вярвал че ще срещне любовта. И го каза пред цяла БГ.
Толкова гадно, долно, мръсно, унизително и обидно е това, че нямам думи. Какво се плюнчи по ТВ, и оправдава.... много ми падна в очите този човек, Ок не я обичаш, кажи и, бъде честен....тя с бяла рокля, цветя, малката шаферка... а той не я обичал пък тръгнал да се жени, и не му пука че заблуждава майката на детето му по този начин. Голяма гад.
Олекна ми Mr. Green

# 535

преди години съседски семейства си размениха партньорите...  Laughing ей така зарязаните и те си се харесаха и заживяха заедно.  Laughing
Да не е бил Бойко Борисов Mr. Green, така беше и при него май newsm78

# 536

Ирина щеше да си отива повече с Андрей според мен-той изглежда по-възрастен, по-сериозен. А и не е женен. Ама тя любовта не пита.

Изглежда , ама е по-зле и от Иван..
Какви ги върши по плажовете лятото с знайни и незнайни манекенки...... Никакъв срам  Twisted Evil Не ми се разказва ,че са дълги истории( Мъжа ми го засича)

Иван е много надъхан на тема как можело Вихра при положение ,че смята Иван за прекрасен баща да му няма доверие с какви хора би запознал дъщеря си и да си прекарват времето заедно( Ирина).
А дали ще му е приятно утре , когато и Вихра срещне някой мъж, който да прекарва дните си с дъщеря му, по същия начин.
Всеки си гледа само от своята камбанария.

Аз като се поставя на мястото на Вихра(колкото и да не я харесвам по други причини) , също не бих искала мъжа ,който ме е изоставил скоро и има нова жена и семейство, да мъкне детето ми там.. При жена ,която не одобрявам, която ми е била колежка и го е въртяла в мрежите си зад гърба ми

# 537
Добре де, не можах да разбера какво лошо има Ава да гостува на Ирина (именно гостува, защото никой не е казал че ще живее постоянно там) и да я нарича "леля Ирина" например... Никой не е казал че Ирина ще стане майка на момиченцето. От какъв зор Иван няма право да я води където прецени за добре?
Ами Вихра как ще представи Милан Кузов на дъщеря си? Или тя няма да води Ава при него??? Тогава къде ще е детето докато майка му обсъжда "професионални теми" с дядо Милан?

# 538
  • Испания
Ако беше напуснала Вихра предаването в момента, в който е разбрала какво става между Ирина и Иван, и не беше правила никакви изявления, щеше да бъде спестен целия този панаир и тя щеше да запази достойнството си.

# 539
  • В тъмната гора.
Ако беше напуснала Вихра предаването в момента, в който е разбрала какво става между Ирина и Иван, и не беше правила никакви изявления, щеше да бъде спестен целия този панаир и тя щеше да запази достойнството си.

Аз пък бих казала, че ако Иван и Ирина не се бяха направили на много "честни" в края на август развода би бил по-безболезнен и работата нямаше да се раздуха. Това с обявяването на новото положение на Иван и Ирина сигурно пак е била идея на кухата тиквена кратуна на Ирина. Тя явно си обича драматизмите...

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 00:32 от ~Мишел~

Общи условия

Активация на акаунт