Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 124 577
  • 1 571
  •   1
Отговори
# 810
леко отклонение беше това .
мимози дано да лъжеш.

# 811
  • UK
да бе за стария е ясно. аз се чудех този младия какво му е, та жена му да се вдигне с двете си деца и да го зареже, заради някой като Иван, когото все пак познава от 10-тина години преди да ги връхлети голямата любов.
допуснах, че парите и потенциала са само на баща му,а той е безперспективен и скучен  Simple Smile
сега,ако обявят и Ава за отвлечена вече наистина ще ми надминат очакванията  Rolling Eyes

# 812
Май и Иван намери на коя да слага рога Simple Smile

# 813
До днес по обед мнението ми за тази сапунка беше 50-50, но определено Вихра много ми се набиваше на очи с тъпите си изяви, коментари и навиране на гащите си в лицето на хората. Естествено като жена и майка изпитвах и съчувствие към нея - изоставена, обидена, със сериозно сътресение в живота. Нооо до днес... Докато чаках на бензиностанцията, зад мен на опашката се оказа Иван и станах неволен свидетел на негов разговор по телефона, предполагам с приятел. Той видимо изглеждаше супер нервен и според мен не си даваше сметка, че разговорът му става на всеослушание. Цитирам "Пич, не знам какво да правя. Току що получих СМС от Вихра, че ако заведа Ава на гимнастика, ще я обяви за отвлечена."
Повече не можах да чуя, но това ми беше достатъчно. Вече съм сигурна за себе си, че тази Вихра е или мнооого болен мозък или много проста и елементарна женица.
Нали съдът му е присъдил да вижда детето 2 уикенда седмично? Не виждам при подобни обиди на бащата към майката , защо майката да му прави услуга и да му дава детето извън регламентираното от съда време. Той ще ме нарича........в национален ефир, ще казва, че ще ме наказва с 270лв, ще чете доноси......а аз ще бъда бяла и добра и ще му давам да вижда детето допълнително, няма как да се случи! Сам си го е направил, да е мислил, като е говорил и действал! Нали се оплакваше, че бил такси за щерка си! Сега се моли да е такси, ей няма угодия, да вземе да отиде на психиатър, неуравновесен човек!

# 814
До днес по обед мнението ми за тази сапунка беше 50-50, но определено Вихра много ми се набиваше на очи с тъпите си изяви, коментари и навиране на гащите си в лицето на хората. Естествено като жена и майка изпитвах и съчувствие към нея - изоставена, обидена, със сериозно сътресение в живота. Нооо до днес... Докато чаках на бензиностанцията, зад мен на опашката се оказа Иван и станах неволен свидетел на негов разговор по телефона, предполагам с приятел. Той видимо изглеждаше супер нервен и според мен не си даваше сметка, че разговорът му става на всеослушание. Цитирам "Пич, не знам какво да правя. Току що получих СМС от Вихра, че ако заведа Ава на гимнастика, ще я обяви за отвлечена."
Повече не можах да чуя, но това ми беше достатъчно. Вече съм сигурна за себе си, че тази Вихра е или мнооого болен мозък или много проста и елементарна женица.

Не ти вярвам на нито една дума. Много измислено и изсмукано от пръстите ми звучи.

# 815
  • София
да бе за стария е ясно. аз се чудех този младия какво му е, та жена му да се вдигне с двете си деца и да го зареже, заради някой като Иван, когото все пак познава от 10-тина години преди да ги връхлети голямата любов.
допуснах, че парите и потенциала са само на баща му,а той е безперспективен и скучен  Simple Smile
сега,ако обявят и Ава за отвлечена вече наистина ще ми надминат очакванията  Rolling Eyes
Joy
Това може да е първа серия от новия сериал Grinning
А за любоФта Иван някъде беше казал, че  винаги е имал някакво по-различно усещане към Ирина т.е не  дошла внезапно

# 816
Нали съдът му е присъдил да вижда детето 2 уикенда седмично? Не виждам при подобни обиди на бащата към майката , защо майката да му прави услуга и да му дава детето извън регламентираното от съда време. Той ще ме нарича........в национален ефир, ще казва, че ще ме наказва с 270лв, ще чете доноси......а аз ще бъда бяла и добра и ще му давам да вижда детето допълнително, няма как да се случи! Сам си го е направил, да е мислил, като е говорил и действал! Нали се оплакваше, че бил такси за щерка си! Сега се моли да е такси, ей няма угодия, да вземе да отиде на психиатър, неуравновесен човек!

Ето тъпо и злобно разсъждение , всъщност точно като но Вихра .
Детето не ти е инструмент ,с който да наказваш баща му ,то не е допълнително нещо .
За някой обаче егото е над детето .Жалко.
Сега моля те не започвай пак да обясняваш колко си красива , финансово удовлетворена и щастлива .
Имаше своите пет минути слава с клюкарската си история ,не я разказвай пак и нея.

# 817
  • София
Ани понеже учиш астрология ето ти данните на Вихра 22.05.1976г Харманли, без час за съжаление/ знаеш какво се прави в този случай / и си припомни ключовите думи за луна в Риби. Язък и за близнашкото слънце. Постъпва като типична Риба със злоба и подмолни действия Grinning
Толкова по звездите

# 818
А колко ли ще изкарат Иван и Ирина?

# 819
О, аз съм напълно сигурна, че истериите могат да добият невиждани размери.
Дали по конкретния разказан начин, или не, досега сигнали за особена цивилизованост нямаме,  та нищо чудно да си разменят какво ли не.

# 820
dmaria май месец не са риби .
Аз съм рибка -добра и наивна съм .Амаха ,а имам нужда от щипка подмолност.

# 821
  • София
dmaria май месец не са риби .
Аз съм рибка -добра и наивна съм .Амаха ,а имам нужда от щипка подмолност.
Луната и е в Риби, писала съм..е има и акули все пак и цаци Grinning

# 822

Ето тъпо и злобно разсъждение , всъщност точно като но Вихра .
Детето не ти е инструмент ,с който да наказваш баща му ,то не е допълнително нещо .
За някой обаче егото е над детето .Жалко.
Сега моля те не започвай пак да обясняваш колко си красива , финансово удовлетворена и щастлива .
Имаше своите пет минути слава с клюкарската си история ,не я разказвай пак и нея.

Дали е тъпо и злобно е твоето субективно мнение....... когато имаш деца давай акъл и се прави на благородна, като нямаш, евентуалните ти хипотетични разсъждения едва ли имат стойност.......
Илиянка, кой гори  за голямо внимание, респективно слава, не знам Joy няма страница в темата, без 1-2 твои поста, голям интерес голямо чудо.....цял ден само това те вълнува......вземи си отмени лятната почивка, защото вероятността да се засечем е огромна, и съвсем ще ти я скапя Mr. Greenс ярко присъствие Sunglasses
dmaria, няма какво да си припомням за Луна в Риби, моята е там Laughing, а Слънцето ми е Отровно, преведи си на астро език коя зодия е.
Тук ги има наталните карти на тройката:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=641021.105

# 823
  • # супернатурална #

Не ти вярвам на нито една дума. Много измислено и изсмукано от пръстите ми звучи.

Или пък: Иван спира на всяка попътна бензиностанция, зарежда от 5 до 10 лева и крещи с пълна сила цитираното, с надеждата някоя пишеща в мамата мама да го чуе и разнесе  Joy

Добър вечер  Grinning Сипвам си чаша вино и отивам да ви чета назад. И във ФБ.  Mr. Green

# 824
  • София
Сега ще появят още съфорумки чули Иван , и надникнали ч,е, даже отпили от чашата на Ирина.
Ани твоята карта изобщо не ме интересува. За светата троица ти благодаря ,Ирина има Луна в Стрелец , като слънцето на Иван, колкото и да не им се ще на някой това е знак на разбирателство, както го каза и Иван.

Общи условия

Активация на акаунт