Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 124 568
  • 1 571
  •   1
Отговори
# 795
със сигурност бих почакала малко преди да се среща и с двамата, а дали да е така за в бъдеще бих оставила детето да реши.

# 796
може и да си права, но е факт и че Иван не е бедняк  Wink
въпроса е дали е по-богат от бившия и мъж.

# 797
Не съм чела всички коментари и в каква посока е дебата, но бях изумена от събраните гласове за Иван. Нима всички Вие, жени сте съгласни при евентуален развод малките ви момиченца да си отидат с баща им при новата майка?
... Преди осем години  приятелско семейство се раздели. Беше направо гръм. Съпругът си събра багажа и отиде при друга жена. И той безкрайно честно си признал, че новата е пожар в леглото, а съпругата му била дърво / грубо/. Същото като при Иван и лайфку-чката Ирина.  Приятелката ми сподели с безкрайна болка и мъка цялата му честност. Въпреки удара и отношението ,тя разясни на пет годишното момиченце, че баща й я обича много, но си е отишъл защото не обича мама... Нямаше драми, още преди решението на съда, бащата взимаше детето за цял ден и  след около два месеца той  пожела  детето за петък и събота в новото му жилище. Всичко хубаво, но в неделя както при мама и тате отишла в леглото при тате, но новата и тате били голи и после тя я накарала да излезе, защото децата не идват така при бащите си. Детето го изживя трудно, като казваше, че тате не я обича и т.н. Няма промяна на убеждението и сега.
А сега си представете вашите момиченца и детето на Иван  в тази ситуация и гласувайте.

Всъщност какво искаш да кажеш с примера си ?
Дали в леглото са голи мама и тате или някой от тях с нов партньор детето на определена възраст трябва да е наясно ,че не се нахлува без да се почука .
Ако приятелката ти смята за редно детето да е се мушне докато те и новия и партньор са голи в леглото е друг въпрос.

# 798
  • UK
добре де какъв е толкова пък бившият и мъж? Разбрах кои са майка му и баща му. Ама той кой е?
Те очевидно са с много потенциал, а той?

# 799
  • София
На него му е достатъчно, че е син на баща си! Преди няколко месеца кандидатства за шефската позиция на митница Калотина, но не му се отвори парашута.
Нещо ми смущава отношението на Ирина по въпроса с децата. Цитирам: "И понеже сега някой ще размаха пръст и ще каже: А децата? Ще отговоря, че е много грозно родителството да бъде обявявано за мъченичество или някакво висше себеотрицание. Много жени, а и мъже се отказват от това да изглеждат добре, да правят кариера или да потърсят щастието си, под предлог че заради децата се отказват от себе си. Децата идват, постояват двадесет години и ако сме нормални родители, допускаме да излязат от живота ни, за да имат свой такъв....http://webcache.googleusercontent.com/search?

# 800
  • София
Мъжът и не знам богат ли е , но баща му работи или е работил в Кинтекс или БМВ, а тези фирми не продават копчета Grinning

# 801
Мъжът и не знам богат ли е , но баща му работи или е работил в Кинтекс или БМВ, а тези фирми не продават копчета Grinning
Знам ,знам и не беше да е работил ,а да е собственик на оръжеен завод.
Имаше нещо за него в нета ,но не мога да го намеря.
milve какво те смущава ?

# 802
Ето това намерих:"Не така стои въпросът обаче с Георги Сарачинов.

Според близки на Ирина, тя зарязала мъжа си, защото не успял да стане шеф на митницата в Калотина. Скъсали го на изпита и русата амбиция закономерно се ориентирала към по-проспериращ богаташ. Приятели на Сарачинов обаче са категорични, че той е този, който е набил шута на прелюбодейката. През 2005 г. с женски хитрости и тънки манипулации тя успяла да го склони да се ожени за нея, но вече била прекалила с претенциите. А освен домашната помощничка, основно Жоро бил човекът, който се занимавал с децата им Спас и Вирджиния.
“Георги е момче от сой и семейството му сигурно е на седмото небе от щастие, че тази се е разкарала от дома им”, коментират в интернет форумите. "Това намерих в "Блиц" Може би това е обяснението за поведението на бившия на И...

# 803
Не съм чела всички коментари и в каква посока е дебата, но бях изумена от събраните гласове за Иван. Нима всички Вие, жени сте съгласни при евентуален развод малките ви момиченца да си отидат с баща им при новата майка?
... Преди осем години...

Какво се е случило преди години слабо ме вълнува.Какво си тръгнала да се обясняваш с някаква чужда история,като че ли при всички разделени семейства нещата се случват по този начин?

Толкова ли трудно е да схванеш,че това е просто пример,и никъде не е казала ,че така се случват нещата ooooh!

# 804
  • София
Знам ,знам и не беше да е работил ,а да е собственик на оръжеен завод.
Имаше нещо за него в нета ,но не мога да го намеря.
milve какво те смущава ?
няма частни военни заводи, все още Laughing

# 805
Ето това намерих:"Не така стои въпросът обаче с Георги Сарачинов.

Според близки на Ирина, тя зарязала мъжа си, защото не успял да стане шеф на митницата в Калотина. Скъсали го на изпита и русата амбиция закономерно се ориентирала към по-проспериращ богаташ. Приятели на Сарачинов обаче са категорични, че той е този, който е набил шута на прелюбодейката. През 2005 г. с женски хитрости и тънки манипулации тя успяла да го склони да се ожени за нея, но вече била прекалила с претенциите. А освен домашната помощничка, основно Жоро бил човекът, който се занимавал с децата им Спас и Вирджиния.
“Георги е момче от сой и семейството му сигурно е на седмото небе от щастие, че тази се е разкарала от дома им”, коментират в интернет форумите. "Това намерих в "Блиц" Може би това е обяснението за поведението на бившия на И...

Е, това е някаква измишльотина.
Там си пишеше за мама за тати и за него кой ,кога и с какво се е занимавал
dmaria имал лиценз за продажба нещо от този род беше.

Георги е син на Спас Георгиев Сарачинов - бивш директор на военните заводи „Арсенал”, член на борда на директорите на „Кинтекс” и притежател на персонален лиценз за търговия с оръжие от 16.06. 2005 г. Човек с финансови възможности, позиции и влияние в кръговете на БСП. Майка му Живка Сарачинова пък е прокурист и управител на SG Express bank.
Ето го ,пак от блиц.

# 806
Последно знаеш ли или така си пишеш работил ли е или не и в коя фирма БМВ или Кинтекс

# 807
До днес по обед мнението ми за тази сапунка беше 50-50, но определено Вихра много ми се набиваше на очи с тъпите си изяви, коментари и навиране на гащите си в лицето на хората. Естествено като жена и майка изпитвах и съчувствие към нея - изоставена, обидена, със сериозно сътресение в живота. Нооо до днес... Докато чаках на бензиностанцията, зад мен на опашката се оказа Иван и станах неволен свидетел на негов разговор по телефона, предполагам с приятел. Той видимо изглеждаше супер нервен и според мен не си даваше сметка, че разговорът му става на всеослушание. Цитирам "Пич, не знам какво да правя. Току що получих СМС от Вихра, че ако заведа Ава на гимнастика, ще я обяви за отвлечена."
Повече не можах да чуя, но това ми беше достатъчно. Вече съм сигурна за себе си, че тази Вихра е или мнооого болен мозък или много проста и елементарна женица.

# 808
  • София
Последно знаеш ли или така си пишеш работил ли е или не и в коя фирма БМВ или Кинтекс
Знам. Познавам и стария Сарачинов, покрай работата на баща ми в същата сфера Simple SmileЕ в коя от двете  не е много важно , пък и леко опасно да се рови.

А ако за някои бЛИЦ е достоверен източник, така да е Simple Smile

# 809
  • София
темата нали беше за двамата млади и третата млада, не за тъста Grinning

Общи условия

Активация на акаунт