Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 127 965
  • 1 571
  •   1
Отговори
# 930
Между другото, от казаното от Иван и Андрей в няколко интервюта на които попадам напоследък, оставам с впечатлението че съвсем насериозно са прегърнали идеята, че обществеността се състои от  предимно от хейтъри, които се занимават основно с това да ги ненавиждат и критикуват, защото са млади, успешни и богати. ooooh!

# 931
  • София
Между другото, от казаното от Иван и Андрей в няколко интервюта на които попадам напоследък, оставам с впечатлението че съвсем насериозно са прегърнали идеята, че обществото ни се състои от хейтъри, които се занимават основно с това да ги нанавиждат и критикуват, защото са млади, успешни и богати. ooooh!
Не са само те прегърнали тази идея, но  тогава не разбирам защо хранят хейтърите постоянно. ако смяташ, че някой те мрази не му разказваш в кого си се влюбил и защо се развеждаш.

# 932
  • # супернатурална #
Не оспорвам качествата му, те си проличаха още от кабеларките. Имах предвид, че не е бил "богаташ", многото пари идват от продуциране, а не от заплатата на водещ. Иначе и аз ги харесвам много, до този момент личният им живот по никакъв начин не се е отразявал на мнението ми за тях. Към Вихра не съм имала никакво отношение. Затова не ме е треснала като си съблече сватбената рокля. Но Иван, на който може да се каже, че бях фен...не мога да обясня, но лично обидена се почувствах от думите по адрес на майката на детето му...без оглед на това коя точно е тя.

# 933
  • София
Не знам, на мен вече са ми далеч от "симпатични". Последните им изяви, които съм гледала, като Шоуто на Иван и Андрей, изобщо цялата Станция нова са си пълно недоразумение. Едвам им се удава да изкарат от мен някоя крива усмивка, да не описвам други емоции, че минавам към хейтърите. Laughing

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 15:06 от Елица

# 934
Вие още ли нищите тази тема  Laughing

# 935
Някой да иска да стане конкуренция на "най-добрата" майка  Laughing Wink
http://life.dir.bg/news.php?id=10604538
О не бъркай,тъпото предаване на Сарачинова с Часът на мама,нямат нищо общо ,а водещите бяха супер позитивни  и готини мацки,аз го гледах с интерес ,а по онова време още нямах дете

# 936
  • София
Не бъркам, споко  Wink Затова има хилещо се човече  Peace

# 937
На мен пък станцията по-скоро ми допада като изключим "най-добрата майка" ,но така да е като фон .

# 938
  • UK
http://www.hypnoza.org/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0% … %D1%83%D1%87.html

Ирина станала лайфкоуч за 8 месеца. Само емпатия била нужна. Ето идея за това, с какво да се занимавате по време на майчинство (но не без заплащане емпатизирайки в ДиС  Mr. Green)

# 939
Възхищавам се на упористта ви да продължавате с ровенето и коментирането по тази тем....Не ви ли омръзва едно и също?

# 940
  • Испания
http://www.hypnoza.org/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0% … %D1%83%D1%87.html

Ирина станала лайфкоуч за 8 месеца. Само емпатия била нужна. Ето идея за това, с какво да се занимавате по време на майчинство (но не без заплащане емпатизирайки в ДиС  Mr. Green)

ooooh! Ахааааааааам, казва ти: "скъпа" на всяка втора дума, говори ти флегматично, гледа те с влажен поглед, докато ти бърка в душевните рани.  Sick ГолЕм специалист. Справка: рубриката "Най-добрата майка".

# 941
  • # супернатурална #
Възхищавам се на упористта ви да продължавате с ровенето и коментирането по тази тем....Не ви ли омръзва едно и също?
Не. А на вас не ви ли омръзна да четете, че дори и да пишете в теми, които не ви интересуват.

# 942
  • София
 Ти пък Г. Краули, кажи ТЕНКЮ, жената ни се възхищава  Mr. Green

# 943
За профила на Ирина разбрах кой ,но на Вихра не можах да се справя Crossing Arms
Някакви идеи как да го открия newsm78

# 944
  • София
Някой да иска да стане конкуренция на "най-добрата" майка  Laughing Wink
http://life.dir.bg/news.php?id=10604538

Старата боза на нов  глас! Не знам, то бива, бива подценяване на аудиторията, ама спирка нямат! И клишета едни са наредили... И това с кастингите стана клише като част от рекламната кампания, пък после се оказва, че пак някое познато лице се е намърдало. Все едни и същи се въртят по телевизиите.

Я ми подшушнете на лични кой е профилът на Вихра! Плийз!

Общи условия

Активация на акаунт