Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 124 784
  • 1 571
  •   1
Отговори
# 495
  • София
...

Само да кажа, че Вихра ми е последна грижа, случаят ме потриса глобално, защото не е прецедент по нашите ширини.

Няма как да не е така - всяка ССФ уважава любовта, толерантна и широко скроена е... но дотам, до където нейния Ганьо си остава само с проточените в Елмаз лиги, безропотно си дава цялата заплата на законната леля Зеля и не би помислил да хукне след засуканата народна мома от съседния вход! Щото ако последва зова ще бъде всъщност мръсното неблагодарно копеле, което и е съсипало младостта, а тя какви възможности за брак и кариера е пропуснала...

# 496
Абе какви глупости говорите??

Те са разделени официално от поне 6 м.защо да не пусне детето си??

П.С - аз явно съм от ненормалните тук.. Thinking

# 497
  • София
Има разлика - тя пуска детето с баща му /лично съм ги засичала двамата с Ава няколко пъти в един мол, това след официалната раздяла/, но не пуска детето при Ирина. Вихра обясни, че я смята за манипулативна и се притеснява за детето си, нормално. Бащата видимо е заслепен от новата любов, и аз бих се притеснявала децата ми да контактуват с жена, която органически не понасям и най-вече и нямам никакво доверие.
Но в края на краищата Вихра ще загуби тази битка, защото съда ще присъди регулярни срещи на баща и дъщеря без ограничение към трети лица.

# 498
  • София
Любопитна съм дали съдът взима предвид миналото на родителите при дела за попечителство?

# 499
  • София
Любопитна съм дали съдът взима предвид миналото на родителите при дела за попечителство?
Ако говорим за конкретния случай - и двамата нямат кой знае какво скандално минало, та да бъде взето под внимание - нито са престъпници, нито наркомани, нито педофили или убийци. Съвсем нормални хора.

# 500
  • София
Абе какви глупости говорите??

Те са разделени официално от поне 6 м.защо да не пусне детето си??

П.С - аз явно съм от ненормалните тук.. Thinking

Магарчо, 6 месеца явно ти изглеждат като векове, но всъщност са доста кратък срок за едно дете да приеме толкова драстична промяна в живота си.
Но всъщност изобщо не става въпрос, че детето не е пускано при бащата - даже напротив. Майката не желае между детето и новата жена да има контакт. Това е.
Би следвало да си помислим, че няма право на това. Но дали?!

Интервюто, което Иван даде, недвусмислено показа няколко неща - той откровено ненавижда майката на Ава. Той откровено я нарича селянка, наглярка, та даже и ку*ва. Даже намекна и  че е жестока майка, която лишава детето си от приятната компания на много по-качествената му нова женичка, с което я изкара тотален изрод. И всичко това, за да покаже колко тя е различна от Ирина, която е една почтена жена, зарязала комфортния си живот, без да лъже, в името на любовта си към него. Тази съпоставка ще се налага и на Ава. Детето е с неукрепнала психика. До какво може да доведе това, не е ясно.
Трябва да си пълен непукист, за да ти е все тая.

# 501
  • Испания
Имам една молба...много моля да ме насочите, къде мога да напиша два реда на Карбовски. Имал сайт, но нещо не мога да го открия...а и ако може да е актуален. Много ще съм ви благодарна!

Пращам ти ЛС.

# 502
  • # супернатурална #

То е нещо от сорта на "Мила Ава, майка ти не ме кефи вече, затова аз тук си живея с тази прекрасна кака и нейните две дечица, а ти можеш да ни бъдеш гостенка уикендите. Обаче, тъй като майка ти е тъпа пача, а каката, с която живея, е любовта на живота ми, просто няма как аз да ти отделям на теб специално внимание, трябва и тя да присъства, щото е супер весела компанията..."

Какъв му е проблемът на Иван?! Какво иска да докаже? Че един супер любящ баща не е в състояние да отделя два уикенда само за собственото си дете? Поне докато порасне? Не стига, че живее с жена, която не е майка на собственото му дете, ами тя е и в комплект с ДВЕТЕ си деца. Те са ДВЕ, заедно с МАМА и мъжа, който живее с МАМА и с когото И те живеят, а Ава е САМА. Без майка си, без братче или сестриче, само с един БАЩА, който НЕ живее с нея. Това е супер веселата компания, за която любящият баща се е загрижил, че Ава ще пропусне. А за мен, като обикновена жена и майка, това е стрес за детето, както и да го нарича по друг начин баща му, явно под влиянието на мъдрите съвети на лайфкоучката. Не могат ли да организират срещите във време, в което децата на Сарачинова ще са с баща си, Иван да се вижда самостоятелно с Ава, а Ирина да си се занимава с нещо лично?!
Какъв е проблемът?
И чий е?!
НА една видимо болна жена - Сарачинова, която, за да наложи тотално превъзходство над Вихра, сега се е заинатила и за това - детето на Вихра да се вижда с НЕЯ.
И защо?!
Защото си няма майка ли? Защото конаткът с нея е супер важен за подрастващата Ава и пропускът би се отразил пагубно на психиката й? Или защото тя не може да се отдели от Иван за два уикенда в месеца? Или се кани да изгради ВРЪЗКА с детето?!

Цялото гнусно интервю на Иван не беше заради детето му. А за да каже великата фраза, че е адски бесен, дето наричали жената на живота му, дето си изоставила семейството заради него - любовница. Това било гадно. hahaha
То бива да се видиотиш тотално, ма чак пък толкоз....

Иначе - лошо няма, да се обичат хората. Нито са първите развели се и събрали се с други, нито са последните. Но едно е сигурно - един мъж си личи по устойчивостта, с която би следвало да понесе реакцията на една засегната и видимо унижена жена и максимално да уважава правото й да има определени претенции поне по отношение на детето им, не да излиза и да се гаври с нея, с подмятания, че е от Харманли, че се бил грижил за цялото й семейство, че я "наказвал", щото била нагла и щото стандартът й бил благодарение на него. Това пък с "наказателната" издръжка от 270лв. е направо гнусно и е срам за нашите закони. Потресающо е как една жена, която публично бе заменена с друга, после и уволнена от работа, бива "наказвана" с ниска издръжка, защото е от Харманли и е супер нагла, че е дала едно интервю, което не се харесало на новата Ивановица.
Аре, нема нужда...

Само да кажа, че Вихра ми е последна грижа, случаят ме потриса глобално, защото не е прецедент по нашите ширини.

Кефиш  Peace Въртеше ми се нещо подобно, че И. би трябвало да уважи мнението, позицията,  че ако щете и каприза на В. и докато тя самата не приеме новата връзка за факт и за нещо истинско (ако е такова рано или късно ще го приеме) да прекарва времето с  детето си без чуждо присъствие. Но не ми беше хрумвало, че мераците за голямото, весело семейство, което ходи по "екскурзии с готини хора, меен" и се забавлява не е точно негова идея и амбиция.

# 503
  • София
Ако говорим за конкретния случай - и двамата нямат кой знае какво скандално минало, та да бъде взето под внимание - нито са...наркомани...
Mr. Green
Мда....
Така е, няма спор. Laughing

# 504
Клонка,как точно си го написала само,браво

# 505
Всъщност, нито съм гледала интервютата, нито и искам да ги гледам..
Но ми се струва, ч е прекалено много вадите думите от контекста и твърде свободно интерпретирате..
Мисля, че Вихра просто е издразнена, че отказва да плаща издръжка..Но има разлика между издръжка за детето и издръжка на стандарта на Вихра.

И преди да ми скочите - разведена съм и раздялата беше подобен казус.
Минахме през всичко с детето.
Когато си афектиран - правиш много грешки.

# 506
  • София
еййй, браво бе, и ненормални ни нарекоха, и любовници Mr. Green
Аз да ви питам вас - защитниците на истериите на Вихра (която от 7-8 месеца води индиректна война с плювателни поръчкови статии), ако си хване един човечец, па си го вземе у дома да си живеят заедно, друга песен ли ще запеете? Ава тогава къде да отиде?

# 507
  • София
Но не ми беше хрумвало, че мераците за голямото, весело семейство, което ходи по "екскурзии с готини хора, меен" и се забавлява не е точно негова идея и амбиция.
Ама, моля те...че той, ако не се допита до "най-добрата майка", до кого?! Laughing
Всичко в случая е в ръцете на Ирина - тя решава. В края на краищата, ако тя каже, че уважава чувствата на Вихра като майка, че е готова да даде достатъчно време на Ава, за да се почувства сигурна в тази ситуация, че действително нейното присъствие ще изнервя Вихра, а една нервна майка не полезна за своето дете, че иска да се отдръпне и т.н., мислиш ли, че Иван ще рече - "йок, няма, пък!" Laughing

Но най-вероятно в момента на Иванчо главицата се пълни с драми от рода" аз съм толкова нещастна, тя ме позори публично, аз страдам, аз съм пренебрегната, а ти...ти не правиш нищо, за да ме защитиш, ти отдалечаваш и детето си от мен, значи не ме мислиш за достойна, а аз ти поверих моите деца...."

Толкова са плоски тези сценарии, че простооо...са за домакините от Филипините по време на дъждовния сезон. Вероятно биха се вързали. Grinning

Туцка, тоя филм го гледахме при Ирина, бе - тя си вдигна чаветата и ги замъкна при новия татко, като обяви, че собственият им много грозно я обидил, даже и агресия имало...

Излишната женичка се оказа бясна селянка, изрод някакъв, дето Иванчо не я обичал от 4-5 години, пък Иринка, милинката, дето тук се превъзнасяше колко перфектно семейство има, изведнъж се оказа, че с насилник живеела.
Ми, аз викам да не чакаме Вихра да си намира нов, ми направо да отива Ава при Иван и Ирина, щото не може само едните дечица да бъдат спасени от баща насилник, пък Ава да остане с майка - идиот.
Не е справедливо някак си.

# 508
  • # супернатурална #
 Joy
Сигурно от нея е чул сравнението между чашата вино и ФБ, и книгата и приятелите. Харесал го е как звучи от нейната уста, ама как прозвуча от неговата  Mr. Green

# 509
  • София
Joy
Сигурно от нея е чул сравнението между чашата вино и ФБ, и книгата и приятелите. Харесал го е как звучи от нейната уста, ама как прозвуча от неговата  Mr. Green

Това съм го пропуснала, не гледах много задълбочено, телевизорът ми беше фон за други дейности Laughing

Общи условия

Активация на акаунт