Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 124 741
  • 1 571
  •   1
Отговори
# 540
Ако беше напуснала Вихра предаването в момента, в който е разбрала какво става между Ирина и Иван, и не беше правила никакви изявления, щеше да бъде спестен целия този панаир и тя щеше да запази достойнството си.

Аз пък бих казала, че ако Иван и Ирина не се бяха направили на много "честни" в края на август развода би бил по-безболезнен и работата нямаше да се раздуха. Това с обявяването на новото положение на Иван и Ирина сигурно пак е била идея на кухата тиквена кратуна на Ирина. Тя явно си обича драматизмите...
Естествено, че ги обича драмите,сама каза веднъж докато зяпах отегчено Почивна станция-I am drama queen, you know Sick А и "изявленията" бяха напълно в стила й-префърцунено-захаросан

# 541
[
преди години съседски семейства си размениха партньорите...  Laughing ей така зарязаните и те си се харесаха и заживяха заедно.  Laughing
[/quote]

Е,ами,че това не е нещо ново!То нали и бат'Бойко така е взел Цветелина,а мъжът й неговата.

# 542
  • Пловдив
Искам да попитам всички, които толкова защитавате Вихра, защо смятате че тя е жертвата? Та тя е била част от тази двойка, която се разпада и носи също толкова вина за това колкото и Иван. Той не бил честен щото не й казал, че не я обича. А нима тя не го е знаела? Как една жена ще е толкова години с някого и няма да го усети?! Абсурд! Знаела и е траела, нали има изгода. И кой според вас бяга от хубавото? Иван ако е бил щастлив шеще ли да си тръгне? Просто нито той е толкова черен нито тя толкова бяла. Монетата винаги има две страни...
И ако ще ми кажете - не знаеш какво е, затова говориш така, отсега да кажа, че знам. Изживях го, мъжът ми се влюби в друга. Но вместо да се хвърлим веднага в обвинения, е по-добре първо да помислим как се е стигнало до тук. Насила човек не може да обича. Щом другаде е намерил щастието си, явно в двойката и двамата носят отговорност.

# 543
Леле, какъв интерес към една обикновена, балканска махленска история  Laughing
В ДиС на 37-ма страница, темата вече да е заключена  Whistling

Цялата тази риалити драма, която се разиграва по медиите, за мен е поредното доказателство, че по нашите ширини, такова понятие като "възпитана раздяла" няма. Няма бедни, няма богати- всички са Бай Ганьовци.
Изключително долно е да се разделиш с човека, с който си живял толкова време и след като се разделите (без значение защо, тъй като в една връзка винаги двамата са виновни), да започнеш да го оплюваш и да вадиш и долните си гащи пред обществото.
И стига сте драматизирали толкова историята с Ава. Сигурна съм, че детето много по-адекватно приема ситуацията, за разлика от родителите си.

# 544
  • Варна

Цялата тази риалити драма, която се разиграва по медиите, за мен е поредното доказателство, че по нашите ширини, такова понятие като "възпитана раздяла" няма. Няма бедни, няма богати- всички са Бай Ганьовци.

Има, как да няма. Просто не ги обсъждаме.  Rolling Eyes Laughing

# 545
*Дорис* моите впечатления са, че един мъж е склонен да лъже и маже с години, дори и наистина да не обича жена си, ако няма друго сигурно насреща. Никой мъж реално не зарязва жена и дете, ако не го чакат другаде и това е житейски факт. Така че кой знае Иван какви ги е говорил и правил, нали самата Вихра каза, че е купил съседния апартамент с цел да се разширят и да имат второ дете - не вярвам да лъже. Иван просто се е оглеждал и ослушвал за нещо ново, а междувременно си е градил семейството, колкото и да се прави на онеправдан. Въобще не е толкова многострадален според мен. И неговите велики мъки как е живял с човек, когото не обича ама хич не могат да ме трогнат.

А че всеки може да се влюби в друг - да. Но чак тогава да се сети да обяви, че не обича партньора си от 5 години -  Naughty

# 546
Единственото положително от цялата тази публичност е, че се заговори за проблеми като малките издръжки, които по традиция се присъждат в България и рядко имат общо с размера на доходите на другия родител.

# 547
Как мина нощта, дами, успяхте ли да мигнете, натрупахте ли нови сили за новите плюнки по лошия Иван днес?

# 548
  • София
10 c's, май ти си тази, която е мислила по въпроса.  Laughing

КЛОНКА, за мен е удоволствие да те чета.  Hug Фенка съм ти отдавна!

# 549
Искам да попитам всички, които толкова защитавате Вихра, защо смятате че тя е жертвата? Та тя е била част от тази двойка, която се разпада и носи също толкова вина за това колкото и Иван. Той не бил честен щото не й казал, че не я обича. А нима тя не го е знаела? Как една жена ще е толкова години с някого и няма да го усети?! Абсурд! Знаела и е траела, нали има изгода. И кой според вас бяга от хубавото? Иван ако е бил щастлив шеще ли да си тръгне? Просто нито той е толкова черен нито тя толкова бяла. Монетата винаги има две страни...
И ако ще ми кажете - не знаеш какво е, затова говориш така, отсега да кажа, че знам. Изживях го, мъжът ми се влюби в друга. Но вместо да се хвърлим веднага в обвинения, е по-добре първо да помислим как се е стигнало до тук. Насила човек не може да обича. Щом другаде е намерил щастието си, явно в двойката и двамата носят отговорност.
Проблемът не е, че Иван се е влюбил в друга, а в целият панаир, с които го сподели, демонстрациите, които прави в името на новата си любов, без да се съобразява с чувствата на бившата си съпруга и дете, воден единствено от егоизма на голямата си лИбов. Както коментираха някои съфорумки, не стига, че Иринката и взе мъжа, заради нея Вихра напусна работа, сега и детето трябва да бъде подлагано на манипулации, срещи и компания на новата неотразима любима на тати, ами няма как да стане......ще му стъжня живота на това л....о, ако съм на мястото на Вихра.
Иван горкият Вихра на сила го замъкна пред олтара, и сама дете си е направила и 9г. как е живял с такава жена......не ми се цитират обидите му.....баща ми има един лаф : гащник, използва го за млади самодоволни  келеши.
Анкетата за мен е показателна, колко жени са възхитени от простаци с дебели портфейли, и са склонни да   ги оправдаят. Както споделиха други, ако беше обикновен,беден мъж от Люлин, анкетата щеше да е 99% за жената, а господинът оплют и анатемосан от болшинството съфорумки

# 550
  • Пловдив
*Дорис* моите впечатления са, че един мъж е склонен да лъже и маже с години, дори и наистина да не обича жена си, ако няма друго сигурно насреща. Никой мъж реално не зарязва жена и дете, ако не го чакат другаде и това е житейски факт. Така че кой знае Иван какви ги е говорил и правил, нали самата Вихра каза, че е купил съседния апартамент с цел да се разширят и да имат второ дете - не вярвам да лъже. Иван просто се е оглеждал и ослушвал за нещо ново, а междувременно си е градил семейството, колкото и да се прави на онеправдан. Въобще не е толкова многострадален според мен. И неговите велики мъки как е живял с човек, когото не обича ама хич не могат да ме трогнат.

А че всеки може да се влюби в друг - да. Но чак тогава да се сети да обяви, че не обича партньора си от 5 години -  Naughty

Да, аз изобщо не оправдавам държанието му пред Карбовски, много ниско падна. И все пак твърдя, че както и да лъже и маже, жената винаги усеща дали наистина е обичана. Пък ако не знае, значи й е все едно, т.е. и самата тя не обича. И тогава брака и за двамата е вид сделка. Просто казвам, че и двамата са си знаели истината, така че сега нито Вихра има право да се тръшка, нито Иван. Но не съм съгласна само единия да е черния,  а другия чист. Носят еднакво отговорността.

# 551
Не сме светили на Иван и Вихра, за мен е сигурно, че си я е обичал и още как, след като имат дете и са били заедно. Ако пък се е оженил, без да иска, значи е лъгал още по-здраво, отколкото мога да си представя, че е възможно.  Crazy

# 552
Грозна картинка, братче, отдето и да я погледнеш. Само едно не разбирам, що за мания да си изтипосват "кирливите ризи" в медиите, по леко ли им става, по добре ли...може би да имат някаква изгода(да поддържат медийния интерес по дълго време фокусиран върху себе си), ама тогава как да ги съжалиш, че има наранени, има ощетени, като се мъчат дивиденти от "нещастието" си да вадят...Нали в Съда се карат и нападат достатъчно, това не им ли стига, че трябва да занимават всички, тяхното е драма като драма, ни повече, ни по малко и то доста банална...Неприятна ситуация, спор няма, ама голямо тръбене, голямо чудо....а в крайна сметка си е развод като развод...с караници, обиди и нападки...колко хора минават през това, да, де, ама те са някоя си Пена, Гана, Петкан и Драган, а тия са ехе...Вихра и Иван.... Whistling

# 553
  • София
Ако беше напуснала Вихра предаването в момента, в който е разбрала какво става между Ирина и Иван, и не беше правила никакви изявления, щеше да бъде спестен целия този панаир и тя щеше да запази достойнството си.
: newsm10

Ама вие защо се правите на неразбрали, на човека не му издържаха нервите (но при Карбовски беше много грозно, макар да не изгледах цялото предаване). От месеци излизат платени публикации против Иван и Ирина: "Децата на Ирина бият Ава" и прочие глупости. Вихра трябваше да си хване багажа и да напусне предаването (то и без това е безумно тъпо, както цялата "Станция Нова") и да се разведат тихо и кротко. Цирковете ги дължим на нея.

# 554
  • Пловдив
Проблемът не е, че Иван се е влюбил в друга, а в целият панаир, с които го сподели, демонстрациите, които прави в името на новата си любов, без да се съобразява с чувствата на бившата си съпруга и дете, воден единствено от егоизма на голямата си лИбов. Както коментираха някои съфорумки, не стига, че Иринката и взе мъжа, заради нея Вихра напусна работа, сега и детето трябва да бъде подлагано на манипулации, срещи и компания на новата неотразима любима на тати, ами няма как да стане......ще му стъжня живота на това л....о, ако съм на мястото на Вихра.
Иван горкият Вихра на сила го замъкна пред олтара, и сама дете си е направила и 9г. как е живял с такава жена......не ми се цитират обидите му.....баща ми има един лаф : гащник, използва го за млади самодоволни  келеши.
Анкетата за мен е показателна, колко жени са възхитени от простаци с дебели портфейли, и са склонни да   ги оправдаят. Както споделиха други, ако беше обикновен,беден мъж от Люлин, анкетата щеше да е 99% за жената, а господинът оплют и анатемосан от болшинството съфорумки
Ами съжалявам, но точно този тип поведение според мен предизвика Иван да направи това, което направи. И накрая ще го отнесат отново Вихра и Ава. Нараненото его е лош съветник. Панаира го започна Вихра. А не е загубила толкова много както се опитваш да изтъкне. Загубила е мъж дето и без друго не я обича, това загуба ли е? Даже печели - шанса да бъде наистина обичана. Има си нова работа, която е далеч по-добра от предната според мен. От цялата ситуация губи единствено Ава! Но според мен все още и самата Вихра не е осъзнала това.

Общи условия

Активация на акаунт