Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 124 668
  • 1 571
  •   1
Отговори
# 585
  • В тъмната гора.
- От това, което знам той директно си купуваше благоволението на Вихра с лъжи, подаръци и пари и някой друг уикенд, в който да се преструва на нормален партньор;

Нищо, което не се продава, не може да бъде купено.
Взаимоизгодни са си били, това е.
Единия е купувал, другия се е продавал.
Накрая единия се Флюбил и другия няма на кого да се продава. Лошо!

Според мен, повтарям според мен най-вероятно Вихра дори да е усещала истинските чувства на Иван, едва ли би и било приятно да зачекне темата и да иска обяснения настоятелно. Когато си от страната на губещия и най-вече ако все още обичаш партньора си, си склонен да не задълбаваш и да се задоволяваш и с малкото, което получаваш като обяснеие, за да не го загубиш. Но аз по-скоро мисля, че той упорито е послъгвал, ако е имало такива разговори.
Нека не се перчим тук с такива крайни мнения, как гордо бихме постъпили щом усетим, че вече не сме обичани, защото то не е толкова проста работа, а и доста боли...особено, когато партньора ти не е бил с теб от ден до пладне.

# 586
  • София
Кой, ако не жената, трябва да създаде този уют? Домашната помощничка ли?
Не е като да няма такива случаи  Laughing
После префърцунената съпруга се чуди как и откъде й е дошло нали.
Ей, много ви боде очите наличието на домашна помощница. Ако имахте финансовата възможност, дали пак щяхте да говорите същото? Домашният уют не се състои само в това да бършеш лично подовете и лично да въртиш черпака над яхнията.  Peace

Нека не се перчим тук с такива крайни мнения, как гордо бихме постъпили щом усетим, че вече не сме обичани, защото то не е толкова проста работа, а и доста боли...особено, когато партньора ти не е бил с теб от ден до пладне.
Била съм в такава ситуация, слава богу без дете, и повярвайте ми - бях станала друг човек - лош, злобен, отмъстителен. Но когато много боли и се разкъсваш отвътре, цялата ти личност и действия се променят. Като заслепен си. После всичко отминава и се чудиш как си могъл да се държиш по тоя отвратителен начин. Ами може!

# 587
  • София
Иван не го познавам, дори и задочно, но съм разглеждала снимки. чела съм това, което Вихра пише за ежедневието им и това, което съм чула от приятели за тях.

Shocked
Ей, много ви боде очите наличието на домашна помощница. Ако имахте финансовата възможност, дали пак щяхте да говорите същото? Домашният уют не се състои само в това да бършеш лично подовете и лично да въртиш черпака над яхнията.  Peace

да знаеш, че много мъже се дразнят от безпричинно използване на дом. помощници

# 588
  • София
Не знам, да си призная. Моят мъж просто отказа такъв вариант, когато поисках и много ми докривя. Затова пък не си давам изобщо зор и чисти и той като луд.  Grinning Все пак детето ми е по-важно от чистенето. А за всичко просто нямам време и физическа възможност.
Вихра може и да е имала време да домакинства, но просто не е имала желание. Което за мен не е осъдително при наличие на финансови възможности.

# 589
[/q

айде бе, дразнели се... а мият ли чиниите тогава. Или бършат прах? И какво значи безпричинно? Ей, направо подпалих...безпричинно моля ви се Shocked Shocked Shocked

# 590
  • София
Няма лошо, но детето е на частна ясла от съвсем малко, ... . Иван е излизал от снимки, за да води Ава напред-назад, докато Вихра е на срещи с приятелки тип "Сексът и градът" (това е любимият и сериал)...

много точен въпрос  Peace
А сега си представете какъв добър баща е бил Иван, ами аз бих му препоръчала да се бори за детето си! Просто оставете настрана кой изоставен и кой не.

# 591
  • София
много точен въпрос  Peace
Сори, но много смешен въпрос.
Пак повтарям - домашният уют не се изчерпва с чистенето и готвенето.  Peace Не ми казвай, че Иван ще се размаже от кеф, ако жена му лично е изчистила и сготвила, а не някой друг. Съвсем други неща са важни за разбирателството между двама души.

# 592
  • София
Ей, направо подпалих...безпричинно моля ви се Shocked Shocked Shocked
  значи да си решеш... по цял ден и някой да ходи да ти взима детето (поне него можеш да си гледаш, когато не работиш), а ти да не можеш да изпържиш едни яйца  Laughing

# 593
 значи да си решеш... по цял ден и някой да ходи да ти взима детето (поне него можеш да си гледаш, когато не работиш), а ти да не можеш да изпържиш едни яйца  Laughing

Ох, като те слуша човек ще реши, че добрите и грижовни домакини мъжете им ги носят на ръце и хич и не си помислят да ги зарежат. Щото видиш ли създават домашен уют и готвят вкусно! Де да беше така!  hahaha
Няма гаранция, мацки, ама това по принцип, де. В конкретният случай не мога да кажа, щото не съм им била в къщата. Може Вихра да е ужасна, но пък и Иван да е ужасен и просто да са си били един за друг!  Grinning

# 594
В кой форум е писала Вихра, ако не е тайна?

# 595
  • Варна
Когато една съпруга се превърне в придатък на съпруга си, пътят до зарязването и е кратък.

# 596
  значи да си решеш... по цял ден и някой да ходи да ти взима детето (поне него можеш да си гледаш, когато не работиш), а ти да не можеш да изпържиш едни яйца  Laughing

Хахха, извинявай, но даже няма да коментирам тази глупост Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ти можеш ли да пържиш яйца? хахахха, Ще падна направо. От кой свят идвате...ей, тия турски сериали съвсем Ще побъркат българските мъже и жени.
А чехлите поднасяш ли на съпруга си?
Извинявай за язвителният тон, но то си е смях твоето.

# 597
Я, да кажат запознатите, сега новата любима мете ли, мие ли сама прозорците, готви ли и най-вече дали лично е сложила киселото зеле. Понеже ако и на нея друга жена й създава домашния уют, явно ще трябва да се готвим за нова тема.

# 598
  • София
а аз питам защо все жената да е виновна за това, че мъжът й духнал по друга! Не била домакиня, не му давала каквото иска... дрън-дрън! Не казвам, че жените са идеални, ама някак продължава да си битува възгледът, че щом една жена са я парясали, значи тя не е била добра съпруга, домакиня и майка. А когато една жена наппусне мъжа си, веднага я обвиняват пак, този път обаче как е могла да лиши децата си от баща, нали не я бие, не ги е оставил гладни, и виж какъв добър баща е - дори понякога излиза от работа, за да си вземе детето от градина. Вари го - печи го, все жената нещо не е направила. А пък, ако е много грижовна, ами ето, тя го е разглезила, той не я уважава заради нейното постоянно желание да угажда.  Peace

# 599
  • Варна

Хахха, извинявай, но даже няма да коментирам тази глупост Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ти можеш ли да пържиш яйца? хахахха, Ще падна направо. От кой свят идвате...ей, тия турски сериали съвсем Ще побъркат българските мъже и жени.
А чехлите поднасяш ли на съпруга си?
Извинявай за язвителният тон, но то си е смях твоето.

Изобщо не е за смях, а чистата истина и тук турските сериали нямат нищо общо. Когато хората са на 25-30 години може тези неща да не са от никакво значение, но след една около 10 годишна връзка, това че някой изглежда супер и винаги е с маникюр и прическа, започва да не е толкова важно. Но все пак е задължително, де. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт