Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 124 668
  • 1 571
  •   1
Отговори
# 600
Аз не знам защо домашен уют го свързахте веднага само с чистене и готвене  Tired

# 601
  • София
Аз не знам защо домашен уют го свързахте веднага само с чистене и готвене  Tired
А с какво да го свържа, след като преди това беше болднато наличието на домашна помощница и беше направена връзка именно между нея и липсата на домашен/семеен уют.  Peace

# 602
  • София

А чехлите поднасяш ли на съпруга си?
Извинявай за язвителният тон, но то си е смях твоето.

не е до чехлите, драга, но има една камара жени, които вече са се самозабравили, не стига, че не работят, не си гледат децата, ами и претенциите им са до небето. Разбира се(по протокол) тук пишещите са изключение  Grinning  (и за да не ти влизам в тона  Sunglasses)

# 603
да знаеш, че много мъже се дразнят от безпричинно използване на дом. помощници
Има си хубава страна -  Наличието на прислужница означава едно работно място за някой човек, нуждаещ се от препитание.  Simple Smile
Дори и само заради това подкрепям наличието на помощници. Peace

# 604
  • Варна
да знаеш, че много мъже се дразнят от безпричинно използване на дом. помощници
Има си хубава страна -  Наличието на прислужница означава едно работно място за някой човек, нуждаещ се от препитание.  Simple Smile
Дори и само заради това подкрепям наличието на помощници. Peace

Да, а някои след като ги уволнят започват да пишат книги. Laughing

# 605
Много вълнения тук  Grinning
За да се разпадне една връзка и двамата партньори допринасят за това. Айде не ги мислете тях.

# 606
Аз не знам защо домашен уют го свързахте веднага само с чистене и готвене  Tired
А с какво да го свържа, след като преди това беше болднато наличието на домашна помощница и беше направена връзка именно между нея и липсата на домашен/семеен уют.  Peace

Тоне бе, домашната пощница не само чисти и готви понякога  Laughing Може и уют в кревата да внесе, ако съпругата не ще. Ако щеш и уют в душата на мъжа, ако липсва такъв откъм жена му.
Веднага за тенджерите и парцала се хващате  ooooh!

# 607
  • София
аз самата ползвам понякога помощница в чистенето (да не си помислите, че пиша от някое село и току-що съм оставила подпетените галошки пред вратата), но си гледам сама детето и работя.

Тоне бе, домашната пощница не само чисти и готви понякога  Laughing Може и уют в кревата да внесе, ако съпругата не ще. Ако щеш и уют в душата на мъжа, ако липсва такъв откъм жена му.
Веднага за тенджерите и парцала се хващате  ooooh!
- АНДЖЪК

# 608
  • В тъмната гора.
Аз и по-горе уточних, в никакъв случай не съм първа дружка на Вихра, та дори и н-та. Познавам я задочно в интернет и чрез приятели, които с времето й станаха действително близки, а не виртуално. Ама аз не мога да разбера, защо трябва едно и също да го пиша толкова често.

Изгледайте това, то е от времето, когато "Станция нова" и "Шоуто на Иван и Андрей" тръгна в ефир. От това предаване аз за пръв път се усъмних, че не всичко е особено розово във връзката "Иван-Вихра".

http://www.vbox7.com/play:28f3e763
http://www.vbox7.com/play:9cb8656e

# 609
Необходимо ли е да изброяваме коя от нас мие сама вкъщи и не е излизала с приятелки по женски, за да се сравняваме с една бъдеща разведена жена? Разбирам на част от пишещите им осигурява някакво съмнително спокойствие от рода "тя си го е заслужила, но аз съм по-добра перачка, мъжът ми го оценява и няма да ми се случи", но за останалите?...

# 610
  • София
не, argun, обаче досега се чепкаше: какъв тъпак бил Иван, пройдоха, алкохолик и т.н., сега малко да почепкаме госпожата  Mr. Green

# 611
  • София
Не разбрах защо им влезнахте под чаршафите преди раздялата? Грозното беше след това.

# 612
не, argun, обаче досега се чепкаше: какъв тъпак бил Иван, пройдоха, алкохолик и т.н., сега малко да почепкаме госпожата  Mr. Green

Е, така е справедливо, да.
Аз не съм чела много за Иван, но за новата му любима в другата тема прочетох такива глупости, че ми настръхна косъма.
И тримата са ми еднакво далечни, предпочитам да коментирам принципни положения - както писах напред с издръжката на детето като обобщение на всички такива казуси.

# 613
Хайде, стига с този домашен уют. Stop
Хората се влюбват и разделят и това се случва, дори когато вече имат семейство и деца.
Това, което лично мен ме потресе е изявлението на един баща в национален ефир, който твърдеше, че то - изявлението е провокирано от огромната му любов към дъщеря му и желанието му да се грижи за нея. След което засипа майката на детето си с един тон непристойни думи и обиди, стигна до там, че дори прочете донос срещу нея и всичко това провокирано от безграничната му любов към собственото му дете. Stop
Съжалявам, но ако беше помислил поне малко за детето си, то би и спестил всичко това и би се съобразил с единственото изискване на майка и, а именно срещите им да стават в отсъствието на Ирина, поне докато детенцето порасне достатъчно.
Всичко това което се случи и се каза по време на интервюто беше не заради Ава и съвсем не защитаваше нейния интерес, най-малкото пък щадеше чувствата и. Всичко това се случи,  заради Ирина (да ме прощавате) с цел тя да бъде реабилитирана от "любовница" и "разбивачка на семейства" до честна и искрена в чувствата си жена, която с радост би се грижила за детето на новият си любим, но видите ли е възпрепятствана от лошата и егоистична майка на детето.
Такова е моето усещане.
Лесно мога да разбера и оправдая изоставянето и напускането на съпругата, заради нова любов - случва се. И не само заради липса на домашен уют и али - ти - бали... Просто се случва.
Но, не мога да разбера как чувствата и емоциите към друга жена ще надделеят над разума и това което с действията и думите си всъщност причиняваш на собственото си дете, защото ако не днес или утре, то все някога ще гледа и чуе всичко това, което баща и избълва срещу майка и.
Всъщност единственото, за което не би могло да се спори е че Иван е наистина безгранично и сляпо влюбен в Ирина, щом не си дава сметка за тези неща. Peace

# 614
  • Sofia
Хайде да насоча нещата в друга посока, че и аз яйца не умея да пържа (не обичам яйца просто, иначе готвя)  Mr. Green

Днес се замислих - какъв е успешния ход на Вихра сега?
Така че хем да осигури детето си, хем да не позволява да я тъпчат така публично.
Какво според вас трябва да направи?

Общи условия

Активация на акаунт