Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 124 666
  • 1 571
  •   1
Отговори
# 675
Ирина пише и чете в този форум, тъй че си мерете приказките Naughty

smile3532 smile3532 smile3532

# 676
  • София
брееей, задълбочен анализ ще да е имало преди пускането  Mr. Green на мен пък ми се струва, че познавайки чувствата на бащата към детето, си е живо извиване на ръце  Sad

# 677
Може би можем и снимки да лепнем.
Бърдс Флу е право в 10ката.
Нали не мислите, че някой тук ще каже 'да в средата съм' и ще го подкрепи и със снимки

Еми въпросната/въпростният е чел/а във форума, в който е писала Вихра, видял/а няколко снимки и се наду като пуяк/а "аз всичко знам за тях"

# 678
  • В тъмната гора.

smile3532 smile3532 smile3532

Ирина от август миналата година не се е вясвала във форума.

# 679
  • София
Да се отчете в темата тогава - ще падне луда, луда веселба.  Joy

Щото не може да си направи нов профил...

# 680

Което не значи, че не чете, без да се логва или че няма нов профил  Simple Smile

# 681
Явно не съм слушала внимателни ,защото не съм чула да я нарича "харманлийска селянка без мозък", "завистлива злобна лицеремка"
каза нещо от сорта с харманлииският си мозък е решила че...........
аз пък се чудих на фразата му ,че Вихра лишавала детето от такива готини емоции екскурзии и компании  Mr. Greenт.е.сега ние с децата на Ирина си правим такъв купон що така тази Вихра лишава детето от тези неща

# 682
Не разбрах, Мишел виртуално или реално познанство има с Вихра?

# 683
А "Ава гледа" - добре ли е  Sick

Е той каза, че токущо го е видял смс, иначе е писан преди предаването. А през цялото време си ровичкаше телефона, за да видел колко минути му остават още да говори. Как път тогава не го видя смс-а, а изчака края на предаването.

Ама наистина е много нагъл тоя Иванушка.
Що да е нагъл ?
Не е ли супер нагло да заплашваш по този начин и да запушваш устата на бащата на детето си ?
Кой е манипулатор и изнудвач в случая ?

То не е далечко от ума  Mr. Green Ама ще ти подскажа, да не се мъчиш.

Все някога Ава ще го гледа, дали сега, дали след години...

Достатъчно ясно е ,че не се мъча и отговора ми е ясен .
Само ,че разсъждавам обективно за разлика от теб.
Детето не може да бъде разменна монета за любов или нормални съпружески взаимоотношения ,поне не за дълго и ти го знаеш /за съжаление/ по-добре от мен.

# 684
  • До морето
Добре де, аз едно не мога да разбера - как така се усеща, че вече не си обичана? Ако демонстративно подминаваш някой, игнорираш го, карате се всеки ден и т.н - ок! Ама чакайте да видим тази картинка - Май месец предлага брак, август- пищна сватба, декември - джип с панделка, подарен пред офиса, говориш за второ дете, януари, купуваш съседния апартамент, за да се разширите, март - се изнасяш и яростно отричаш да има друга жена, май става ясно, че таковаш колежката на жена си и пак август- даваш обширно интервю колко си влюбен, как децата са само придатък за около 20 години и после който откъдето, затова ти трябва да си гледаш собствения кеф.

Не знам какъв трябва да си, за да усещаш, че такъв човек ненавижда гласа ти и не може да те понася от 4-5 години, освен това както стана ясно не са били от най- нормалните семейства- запои, купони, предавания до по нощите и т.н. Гледала съм и съм чела много интервюта на Иван и Вихра по вестниците или по техните предавания - Иван винаги е говорил само хубави неща- как го търпи, какво велико спокойствие има, как го уравновесява, как винаги е до него, как Ава за нея е всичко, даже на този кастинг за ББ, по горе, каза, че ако трябва да се влиза, задължително с Ава, защото Вихра не се отделяла от нея.

Усеща се в отношението на другия, особено когато сте само двамата. Това че с някого ти е удобно, далеч не значи че обичаш. Вихра беше казала в едно интервю, че Иван е силно моногамен. Мисля, че той просто е смятал, че е достатъчно дето е намерил жена дето да го търпи какъвто е, и затова е останал при нея. Както той сам каза, не е вярвал, че ще срещне любов.
Само да уточня, че с това не казвам, че одобрявам поведението му от последната седмица.

Вероятно се усеща, ако искаш да го усетиш. Само че аз съм била свидетел на не една и две отчуждили се двойки - има такива, при които е взаимно, има такива, в които само едната страна е отчуждена и другата веднага забелязва, а има такива, в който всички вече знаят, само този който трябва не. Казвам, че когато си влюбен, чуваш и виждаш каквото искаш, дори и да го няма, но ако това е подплатено със сватби, помпозни подаръци и демонстрации с панделки, ами извинявай.... Не казвам, че за да и покаже, че не я понася трябвало да я остави без кола, ама чак пък джип с панделка, подарен пред целия екип и колеги..... хайде ако обичате, кому е нужно?  Купува и там една кола, да се радва нещастницата, едва ли не, и толкоз! Това или е постъпка на човек, който обича и уважава жена си, напълно в тон с младо женския им статус, или е виртуозен лицемер.
 Доколкото си спомням в едно интервю на Алисия в началото на тяхната драма и тя беше казала, че когато всичко вече е станало нетърпимо и всички доказателства са водели до това, че Валери спи с Николета, Валери дава интервю, в което се обяснява на Алисия в любов и това интервю е излъчено точно когато те са на някаква вечеря с всичките им приятели. Валери става, пуска телевизора, казва и пред всички да гледа и й казва, че повече не иска никога да го питат за Николета. Това за нея е достатъчно доказателство в любов, какво повече да иска?! Е, после стана ясно кой с кого, но остава фактът, че когато си лудо влюбен трудно допускаш, че хората са прави, а пък твоя любим може да си вее байрака с някоя Сърачинка

# 685
Явно не съм слушала внимателни ,защото не съм чула да я нарича "харманлийска селянка без мозък", "завистлива злобна лицеремка"
каза нещо от сорта с харманлииският си мозък е решила че...........
аз пък се чудих на фразата му ,че Вихра лишавала детето от такива готини емоции екскурзии и компании  Mr. Greenт.е.сега ние с децата на Ирина си правим такъв купон що така тази Вихра лишава детето от тези неща
Т.е. защо дететно не изкара Коледата с баща си ,а трябваше да е при баба.
Решила Вихра да се откъсне за малко с любим мъж някъде ,ами чудесно има нужда ама дай възможност на детето и баща му да са заедно.

# 686
Аз писах в миналата тема ( 1вия ми постинг по темата изобщо) за Иван нещо.
Иван за разлика от Андрей е момче, което от самото начало има 'тежести', всмисъл той произхожда от скромно семейство и това, което знам, е че доста хора 'издържа' ( казвам ги тези неща в кавички, защото не искам да звучат негативно, той го е правил, защото така разбира отговорностите си към родители и т.н). Поне това знам със сигурност, но с давност т.е преди години,предполагам, че и сега е така и орбитата е даже разширена.
Последното, което може да се каже за това момче е, че е недаващ.
Предполагам, че дава  и ще продължава да дава пари за детето си.  И ще си получи разрешението от съда, на което има право и което е логично да получи, защото не представлява никаква заплаха за детето си. Ще си вижда детето редовно в присъствието на приятелката си, което според мен също е нормално, имайки предвид, че явно и майка му не му спестява нищо. Всичко останало за мен е абсолютно излишно като 'спор', просто има обективни неща, които ще се случат, а точно как стоят отношенията им - да, някой знае по-добре от друг, но като цяло само двамата са наясно с истината.

# 687
Достатъчно ясно е ,че не се мъча и отговора ми е ясен .
Само ,че разсъждавам обективно за разлика от теб.
Детето не може да бъде разменна монета за любов или нормални съпружески взаимоотношения ,поне не за дълго и ти го знаеш /за съжаление/ по-добре от мен.
Не бива да бъде, да, но тук трябва да направим разграничението дали мотивите за ограничаването на посещенията на детето при новото му семейство са от истинска загриженост за моментното психическо състояние на детето или са единствено и само средство за отмъщение и рекет. Защото, съгласи се /пак не говоря само конкретно за този случай/ в определени ситуации една майка може и да има такива основания.
И нека не забравяме, че за съжаление, отношенията на човекът, напуснал семейното гнездо с детето му при всички положения ще бъдат вече различни. И по-трудни.

# 688
  • Sofia
брееей, задълбочен анализ ще да е имало преди пускането  Mr. Green на мен пък ми се струва, че познавайки чувствата на бащата към детето, си е живо извиване на ръце  Sad

Започвам да се чудя, едно и също предаване ли сме гледали с вас? Какви чувства на баща? Аз не видях и чух баща мислещ за детето си. Там беше един мъж, дълбоко наранен,  Rolling Eyes че никой не оценява неговата любима жена. Обиждат я, наричат я каква ли не, Вихра се опитва да го лиши от компанията и за дни наред и то за какво - да си губи времето само в компанията на дъщеря си, при положения, че може да са забавлява с Иринчето и децата и. Баща за пример.  Sick Този е толкова заблуден и заслепен, че нямам думи. Детето му го вълнува в момента, ама не съвсем.

# 689
просто всеки си изказва мнението на база неговата информация по случая пречупена през неговата собствена призма...

Така е.  Simple Smile
 В тая връзка, понеже имам лични впечатления от Андрей, на пук на всички мои очаквания, той коренно се е променил след връзката си с Маргарита. Симпатизирах на сръбкинята, но когато нещата между двама не вървят - не вървят. Сега той ли си е дал сметка, че във една връзка трябва старание, или просто си е чист късмет и химия че са се намерили, доста добри са ми впечатленията като цяло.

Иван от друга страна, за който имах друго мнение (не го позванам лично де), коренно ме разочарова.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт