Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 124 561
  • 1 571
  •   1
Отговори
# 840
ani27 как пък реши ,че нямам дете  newsm78 Карти ли ми хвърли и е следствие на литературата ,която си чела ?Колко поста имам в темата не знам ,а и ти едва ли си ги и чела .
За присъствието си нещо се в грешка определено ярко не му подхожда като определение.
Не съм те чела, не се вземай толкова на сериозно. Ти отдавна ме гониш по темите, да ме хапеш, явно имаш личен проблем.
Не ми приличаш на жена, имаща дете, интуиция......... иначе не би защитавала така страстно, страница по страница, час по час, един профан публично унижаващ и обиждащ жената, която му е търпяла тъпотийте 9години.
dmaria, гордея се с картата си, много я харесвам, но малцина са, имащи благоволението ми да я видят, т.е. не я поствам в нета.
Ставаш смешна, сспоко не искам да ти виждам картата Joyписнало ми е да гледам карти
Е, кое е смешно?
Ти помисли, че ти предлагам поглед над картата ми, аз ти отговарям, че не си я показвам на всеки,  ти ми отговаряш, че съм смешна, защото не искам да ми тълкуваш картата.......кофти за теб, че ти е омръзнало да гледаш карти, на мен въпреки годините гледане, не ми е писнало Winkастрологията е необятна наука Wink

# 841
  • София
Сега ще появят още съфорумки чули Иван , и надникнали ч,е, даже отпили от чашата на Ирина.
Ани твоята карта изобщо не ме интересува. За светата троица ти благодаря ,Ирина има Луна в Стрелец , като слънцето на Иван, колкото и да не им се ще на някой това е знак на разбирателство, както го каза и Иван.
Даааам, този аспект е показател за братско-сестринско разбирателство, нищо повече.
Така е но, практиката говори че, така започват много от дълготрайните връзки.
Да, но Марса на Иван е в по-добър синхорн с Венерата на Вихра, отколкото на Ирина, което говори за страст и добър сексуален живот.Иван има Мерк в Ск, ясно защо ги плещи такива...........Ирина с тази Опозиция на Венера и Луна, хм, при нея, чувствата и желанията си противоречат..........
Не те знам къде учиш личните планети в синастрия само до 3*аспекти работят. Марса на Иванчо в Дева дава мек .....или неможещ Joyтъй че може човека да е по духовен Simple Smileтака да си консумира връзките де....
Стига астрология вече....
Кажи как разбра че , Ирина порка водка
Само да ти кажа за последно венера никога няма негативни аспекти, в женска карта този аспект означава жена  която много харчи, като се има предвид че луната и е в стрелец. Ама човек иска ли ще види  негативен и най-добрият хороскоп Joy

# 842
Ирина е бивш ПР и е хитра:) Гледа уж да не се бута по вестниците, но вероятно напътва опосума в действията си-очевидно не много успешно Thinking
Абе тя нали и лайфкоуч го раздавала  между другото(да не се бърка с психолог или психотерапевт), някой не е ли ходил да му даде акъл как да живее??Simple Smile
Покрай нея и за брат й мернах в един вестник"реклама"-хипнотерапевт.И той да намаже покрай славата, нали баш той й дал акъл да последва..хм сърцето си.

# 843
Ти остави теориите, че нямало негативен аспект на Венера, има напрегнат аспект осозиция, който си иска отработване. Венера е желания, Луна, чувства, ясно нататък.
Това не го разбрах: ''3*аспекти работят''
Не знам, дали е пила водка или джин, обясних го отначало, но ще повторя за теб. На масата имаше купа с лед, чаша за алкохол с бяла течност, пълна с лед, и чаша с безалкохолно, и бутилка тоник, това пред Ирина. иван пиеше кола. Лично го чух, как я пита с колко лед иска питието, колко да и сложи. Дали е пила вода в чаша за алкохол с лед, и тоник за разредител......... hahaha Дали е водка или тоник, казах, ако ви е важно ще питам девойките, редовни посетители сме в клубчето.

# 844
  • София
Ирина е бивш ПР и е хитра:) Гледа уж да не се бута по вестниците, но вероятно напътва опосума в действията си-очевидно не много успешно Thinking
Абе тя нали и лайфкоуч го раздавала  между другото(да не се бърка с психолог или психотерапевт), някой не е ли ходил да му даде акъл как да живее??Simple Smile
Покрай нея и за брат й мернах в един вестник"реклама"-хипнотерапевт.И той да намаже покрай славата, нали баш той й дал акъл да последва..хм сърцето си.
На Ирина брат и ли е , хипнотерапевт?Отбор юнаци. Реших че ,само Вихра си пада по шамани и врачки

# 845
На Ирина брат и ли е , хипнотерапевт?Отбор юнаци. Реших че ,само Вихра си пада по шамани и врачки
Даа

# 846
  • София
Ти остави теориите, че нямало негативен аспект на Венера, има напрегнат аспект осозиция, който си иска отработване. Венера е желания, Луна, чувства, ясно нататък.
Не знам, дали е пила водка или джин, обясних го отначало, но ще повторя за теб. На масата имаше купа с лед, чаша за алкохол с бяла течност, пълна с лед, и чаша с безалкохолно, и бутилка тоник, това пред Ирина. иван пиеше кола. Лично го чух, как я пита с колко лед иска питието, колко да и сложи. Дали е пила вода в чаша за алкохол с лед, и тоник за разредител......... hahaha Дали е водка или тоник, казах, ако ви е важно ще питам девойките, редовни посетители сме в клубчето.
До три градуса. Не чети само руска литература.И не ме учи на астрология имам повече опит от теб със сигурност.Благодаря. А и това е тема  зза тримата  светци Simple Smile
Едно време пиехме ром в чаши с чай и в чаши за чай Simple Smile

# 847
Аз предлагам  ani27 и  dmaria да спретнат по една прогноза как ще се развият взаимоотношенията на героите в това риалити. Да видим чия прогноза ще се сбъдне. Laughing

# 848
  • София
Аз предлагам  ani27 и  dmaria да спретнат по една прогноза как ще се развият взаимоотношенията на героите в това риалити. Да видим чия прогноза ще се сбъдне. Laughing

Ти ще прибираш залаганията предполагам Joy

# 849
Ще си направим предаване. ''Звездите ни го говорят''. Joy

# 850
До три градуса. Не чети само руска литература.И не ме учи на астрология имам повече опит от теб със сигурност.Благодаря. А и това е тема  зза тримата  светци Simple Smile
Едно време пиехме ром в чаши с чай и в чаши за чай Simple Smile
Защо, dmaria, човек винаги има какво ново да научи......дори най-опитният!
Щом си спряла да гледаш карти и да учиш, а аз още го правя, може един ден да те размина Laughingникога не ми е липсвало самочувствие.
Отстъпвам на dmaria астропрогнозата. Моята номерологична такава е, че един ден  Иван и Вихра ще бъдат сами, т.е. без половинки, след 50 им годишнина.

# 851
  • София
Олелеееее, какъв сценарий!
Хора, кажете ми честно - не се ли чувствате зле като ровите толкова в живота на хората?

Ще рече човек, че ти случайно си отворила тая тема... Ай, като се запревземате, направо можете да разревете от умиление даже камък!

# 852
  • София
Айдее, врачките и баячките ли додоха... Laughing

# 853
  • София
Аха, съвсем по Вихренски Grinning

# 854
Астрологията и номерологията са  точни науки!
Моля, ако някой не е информиран и компетентен, да не дава обидни квалификации, нищо общо нямат с врачки и баячки.......изискват се знания, години труд, практика и интуиция........

Общи условия

Активация на акаунт