Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 124 561
  • 1 571
  •   1
Отговори
# 825
  • София
До днес по обед мнението ми за тази сапунка беше 50-50, но определено Вихра много ми се набиваше на очи с тъпите си изяви, коментари и навиране на гащите си в лицето на хората. Естествено като жена и майка изпитвах и съчувствие към нея - изоставена, обидена, със сериозно сътресение в живота. Нооо до днес... Докато чаках на бензиностанцията, зад мен на опашката се оказа Иван и станах неволен свидетел на негов разговор по телефона, предполагам с приятел. Той видимо изглеждаше супер нервен и според мен не си даваше сметка, че разговорът му става на всеослушание. Цитирам "Пич, не знам какво да правя. Току що получих СМС от Вихра, че ако заведа Ава на гимнастика, ще я обяви за отвлечена."
Повече не можах да чуя, но това ми беше достатъчно. Вече съм сигурна за себе си, че тази Вихра е или мнооого болен мозък или много проста и елементарна женица.

Не ти вярвам на нито една дума. Много измислено и изсмукано от пръстите ми звучи.

Или пък: Иван спира на всяка попътна бензиностанция, зарежда от 5 до 10 лева и крещи с пълна сила цитираното, с надеждата някоя пишеща в мамата мама да го чуе и разнесе  Joy

Добър вечер  Grinning Сипвам си чаша вино и отивам да ви чета назад. И във ФБ.  Mr. Green

Къде четеш във фейса Joyда  филмират тази история по-добра ще е от турските бози

# 826
ani27 как пък реши ,че нямам дете  newsm78 Карти ли ми хвърли и е следствие на литературата ,която си чела ?Колко поста имам в темата не знам ,а и ти едва ли си ги и чела .
За присъствието си нещо се в грешка определено ярко не му подхожда като определение.

# 827
Сега ще появят още съфорумки чули Иван , и надникнали ч,е, даже отпили от чашата на Ирина.
Ани твоята карта изобщо не ме интересува. За светата троица ти благодаря ,Ирина има Луна в Стрелец , като слънцето на Иван, колкото и да не им се ще на някой това е знак на разбирателство, както го каза и Иван.
Даааам, този аспект е показател за братско-сестринско разбирателство, нищо повече.

# 828
Олелеееее, какъв сценарий!
Хора, кажете ми честно - не се ли чувствате зле като ровите толкова в живота на хората?

# 829
  • София
Сега ще появят още съфорумки чули Иван , и надникнали ч,е, даже отпили от чашата на Ирина.
Ани твоята карта изобщо не ме интересува. За светата троица ти благодаря ,Ирина има Луна в Стрелец , като слънцето на Иван, колкото и да не им се ще на някой това е знак на разбирателство, както го каза и Иван.
Даааам, този аспект е показател за братско-сестринско разбирателство, нищо повече.
Така е но, практиката говори че, така започват много от дълготрайните връзки.

# 830
Хора, кажете ми честно - не се ли чувствате зле като ровите толкова в живота на хората?
А ти влезе само да попиташ и да си следиш редовно темата след това  Joyщото хич не те вълнува този триъгълник нали?

# 831
Не, не лъжа, аз самата бях много потресена и за това го написах. Нямам намерение да убеждавам никого в достоверността на думите си, знам какво чух и в "кръга на забавната клюка" реших да го споделя. Който иска да вярва, който не - да продължава да дерзае над злочестата съдба на Вихра.

# 832
А ти влезе само да попиташ и да си следиш редовно темата след това  Joyщото хич не те вълнува този триъгълник нали?

Права си,  щото ако не се запиша, няма да я виждам в клюкарника, нали? ooooh!

# 833
ani27 как пък реши ,че нямам дете  newsm78 Карти ли ми хвърли и е следствие на литературата ,която си чела ?Колко поста имам в темата не знам ,а и ти едва ли си ги и чела .
За присъствието си нещо се в грешка определено ярко не му подхожда като определение.
Не съм те чела, не се вземай толкова на сериозно. Ти отдавна ме гониш по темите, да ме хапеш, явно имаш личен проблем.
Не ми приличаш на жена, имаща дете, интуиция......... иначе не би защитавала така страстно, страница по страница, час по час, един профан публично унижаващ и обиждащ жената, която му е търпяла тъпотийте 9години.
dmaria, гордея се с картата си, много я харесвам, но малцина са, имащи благоволението ми да я видят, т.е. не я поствам в нета.

# 834
  • София
Това звучи като чашата с водка видяна от съфорумка в ръцете на пияната Ирина.

# 835

Права си,  щото ако не се запиша, няма да я виждам в клюкарника, нали? ooooh!
Абе друго си е да я търсиш, сега удобно ще ти излиза винаги в нови отговори...............

# 836
  • София
Не съм те чела, не се вземай толкова на сериозно. Ти отдавна ме гониш по темите, да ме хапеш, явно имаш личен проблем.
Не ми приличаш на жена, имаща дете, интуиция......... иначе не би защитавала така страстно, страница по страница, час по час, един профан публично унижаващ и обиждащ жената, която му е търпяла тъпотийте 9години.
dmaria, гордея се с картата си, много я харесвам, но малцина са, имащи благоволението ми да я видят, т.е. не я поствам в нета.
Ставаш смешна, сспоко не искам да ти виждам картата Joyписнало ми е да гледам карти

# 837
Това звучи като чашата с водка видяна от съфорумка в ръцете на пияната Ирина.
Кое ?ani27 е гордия свидетел на това как Ирина не обичала Иван .

Не се вземам на сериозно относно теб ,но определено чета не само себе си .
Не ти приличам на майка ,защото смятам ,че злобата и накърненото ми самочувствие не бива да се излива върху детето ми при подобна ситуация?
Пърха майчинско чувство от постовете ти - аз ,аз ,аз да ама ти не би била по-важна от детето си .Или поне не е правилно да е така.
Недей да тичаш въобще не те гоня  ,но да направила ми е впечатление злобата ти .

# 838
И без това вече един път удариха катинара на темата, айде не давайте още поводи на Тати да се появи Stop

# 839
Така е но, практиката говори че, така започват много от дълготрайните връзки.
да, но не е достатъчно.
 Марса на Иван е в по-добър синхорн с Венерата на Вихра, отколкото на Ирина, което говори за страст и добър сексуален живот. Иван има Мерк в Ск, ясно защо ги плещи такива...........Ирина с тази Опозиция на Венера и Луна, хм, при нея, чувствата и желанията си противоречат..........

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 21:58 от ani27

Общи условия

Активация на акаунт