Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 128 029
  • 1 571
  •   2
Отговори
# 1 035
Пак говориш глупости  ooooh!
Нали до лятото са казвали на детето, че тати е на работа, къде я видя тази година?
Ако приемем, че е вярна информацията, че детето е разбрало към средата (или май беше края) на лятото, детето е имало половин година да свикне с мисълта (за каква година говориш ПАК)
И определено половин година не е достатъчно време за дете на тази възраст. Или може би за конкретното дете, щом майката така е преценила

# 1 036
  • София
Никът на Вихра се търгува по-добре от снимките на Богинята! Mr. Green
Трудно ми е да го понеса.

# 1 037
Дали Ирина е добра домакиня могат да кажат само приятелите й или тези които са й гостували непредвидено...А тези захаросани подробности за супички, разсад и готвене на пастърва са може би писани да убедят някого в това каква подходяща снаха е все пак Ирина,или да убедят някого какво е изпуснал, може бе се е налагало да блесне в супер светлина и в  този форум, знам ли, то това да избягаш след първите месеци на новата тръпка ми се струва налудничаво, най-вече заради психиката на собствените й деца.

# 1 038
  • София
А, не, на мен Богинята ми е много по- интересна от Вихра, но едва ли някой би ми пратил нейна снимка  Simple Smile

# 1 039
Възмутена съм, че темата дори не е достигнала 100 страници. Спите Crossing Arms

На път е, на път е Laughing

... кое те дразни: че е траела пияницата толкова години, че си иска брака, че не е склонна да си даде детето веднага на въртиопашката?!... Стига теоретизирахте, че не се знае ако/когато вас ви връхлети тоя казус дали няма да сте даже по-зле от Вихрата! Плюйте в пазвите и по-смирено философствайте, че неведоми са пътищата...

Най-после Peace
Прави ми впечатление, че най-големите критикари на Вихра са хора без достатъчно житейски опит. Нито са деца от разведени семейства, нито те самите са разведени, нито са с дългогодишен брак или връзка, а някои дори и без дете.

Моите родители са разведени. Но явно съм имала свестен баща. Обичал ме е и е бил достатъчно умен, за да не ме влачи да споделям щастието му с новото семейство...

# 1 040
Как пък от 20 публикации направихте такива генерални изводи, че Вихра е тъпа  newsm78
Не знам дали е тъпа, но определено не е и много грамотна.

п.п. със сигурност не е от най-умните:
въпрос: Нормално или със секцио?
отговор на В. - секцио разбира се, много по-цивилизовано е.
 doh

# 1 041
  • София
Еее, птица, такива обобщения, все едно ние да кажем обратното за поддръжниците на Вихричка Simple Smile

# 1 042
  • София
Колкото е нужно. По възможност колкото е възможно повече. Малко неща могат да психират дете толкова, колкото един истеричен развод и истерично вкарване в ново семейство.

# 1 043
  • София
А, не, на мен Богинята ми е много по- интересна от Вихра, но едва ли някой би ми пратил нейна снимка  Simple Smile
Tях ги имаше и обществени.
Само Вихра е като един джингиби, егати. Сякаш, ако й се постне никът тук, ще е някакво престъпление срещу човечеството.

# 1 044

На мен лично ми беше по- приятно да прочета тези публикации, отколкото онези захаросани излияния за ковани пейки, разсад за домати и перфектен живот. Чела съм я преди време, бях я засякла в една тема и й погледнах в публикациите, чак ми загорча, после като я видях за първи път в Най- добрата майка, си казах "Браво на момичето, най- накрая си намери по- голяма аудитория да се показва" То тука във форума голямо напъване беше, големи демонстрации.
Същото си го помислих и аз като я мернах в предаването:) Тези напъвания и демонстрации явно си имат обяснение-че животът й може би не е бил баш такава приказка, какъвто се опитваше да го изкара-то не бяха партита със снимки, подробни описания, изброяване на уникалните подаръци за децата.. и повечето читателки ахкаха и охкаха.. ooooh!

# 1 045
  • София
тати живее с нея и децата й и вече домът му е с тях.
Децата на Ирина живеят при майка и и баща и. Една колежка се оказа тяхна съседка и от нея разбрах това днес.

# 1 046
Децата на Ирина живеят при майка и и баща и. Една колежка се оказа тяхна съседка и от нея разбрах това днес.

Баща й май беше починал

# 1 047
  • Варна/Лондон
Еее, птица, такива обобщения, все едно ние да кажем обратното за поддръжниците на Вихричка Simple Smile
Дами, с богат житейски опит, издържали превратностите на брака, понесли на плещите си изцепките на пияният си, неверен мъж, но успели да го задържат в името на детето? Thinking

# 1 048
Пак говориш глупости  ooooh!
Нали до лятото са казвали на детето, че тати е на работа, къде я видя тази година?
Ако приемем, че е вярна информацията, че детето е разбрало към средата (или май беше края) на лятото, детето е имало половин година да свикне с мисълта (за каква година говориш ПАК)
И определено половин година не е достатъчно време за дете на тази възраст. Или може би за конкретното дете, щом майката така е преценила
Кое по точно е глупост  newsm78 Разделени са от 11 месеца ,Вихра е имала изисквания и Иван ги е спазвал .Правили  са каквото е преценявала тя за удачно .
Вече преценява съда.Делото е за попечителството и издръжката ,нали не смяташ ,че могат да го водят през няколко месеца ,докато майката прецени ,че колкото и малката да пита "защо се виждаме само в колата или в заведение или при баба ,а не се прибереш при нас с мама ?"  тати няма да се прибере .
Бoяна как ще протече вкарването в новото семейство зависи от другия родител .Тука явно желанието за истерия е по-голямо от желанието за щадене на детето.

# 1 049

Позволи ми да не повярвам на тази информация  Wink
Децата може и да са при майка й и баща й за известно време, но опредлено не мисля, че живеят при бабата и дядото за постоянно
Извинявай, но колежката-тяхна съседка не ми вдъхва доверие като твърде достоверен източник

Илиана, глупост е да твърдиш, че детето е имало една година да приеме новата ситуация  Naughty
Защото детето знае от около половин година, не от една, има мааалка разлика, не мислиш ли?

Общи условия

Активация на акаунт