Математически турнири - 14

• 83 925
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Миналата година в Бургас нямаше подобен проблем.

# 556
Нас ни отрязаха за Плевен (и в инспектората в Плевен), не било техен проблем, че в нашето училище не са чували за тях. Те си били направили организацията.

Предполагам, че това е понеже това не е масово състезание. По принцип ходят МГ-тата с отбори и други училища с интерес в математиката. Сигурно нямат капацитет да приемат много деца, както би станало, ако се допуснат самостоятелно явяващи се деца.
Сигурно е така и за нас не е фатално, но гледах вчера, че  май за Враца, не съм сигурна точно, влиза в рейтинга за прием от 5-ти клас, т.е. за тях е мн. важно... а вчера на доста деца са отказвали.
Би трябвало да си направят някои предварителни с-ки.

# 557
Предполагам, че са ви отказали заради срока /отдавна е известен този 16 март/.
Иначе аз лично записах две деца с индивидуални заявки, от различни училища, т.е. без помощ или намеса или дори знание на училищата. Бяха много любезни, изпратиха ми и програма. Нека не обвиняваме за всичко организаторите  Peace

# 558
На страницата на РИО-София има писмо с информация за състезанието, с дата 9 март, за което би трябвало да знаят във всички училища. В приложенията към него пише, че срока за записване е 16-ти.

# 559
 Stop може ли и аз да помоля за задачите за 3 клас. pepino71@abv.bg БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

# 560
Предполагам, че са ви отказали заради срока /отдавна е известен този 16 март/.
Иначе аз лично записах две деца с индивидуални заявки, от различни училища, т.е. без помощ или намеса или дори знание на училищата. Бяха много любезни, изпратиха ми и програма. Нека не обвиняваме за всичко организаторите  Peace
Явно грешката е моя, но не всеки може да си планира месец напред работните дни, а и човешко е да се сетиш за състезание, когато то наближава. А м/у 9 и 16 времето не е много.

# 561
Явно грешката е моя, но не всеки може да си планира месец напред работните дни, а и човешко е да се сетиш за състезание, когато то наближава. А м/у 9 и 16 времето не е много.

Вижте, не става въпрос за търсене на грешки. Аз на Ваше/твое място бих се обадила отново в Плевен, за да ги помоля да добавят едно дете - едва ли ще е толкова сложно технически, едва ли ще се обърка организацията с нещо.

Кажете им, че от целия календар, това е състезанието, на което си струва да се отиде и дано да размислят  Grinning Аз с това започнах - че искам да запиша две деца от обикновени училища, а не отбор, и човекът ми каза "всички деца са от обикновени училища", ако ви запишат, поискайте изрично да запишат, че няма да се явите/ако няма/ на регистрацията предния ден, за да не отпишат детето  Simple Smile

А на планиране на състезания се свиква  Simple Smile аз от три години планирам шахматни турнири и следя календара за цялата година Laughing Стискам палци да допуснат детето   bouquet

# 562

Вижте, не става въпрос за търсене на грешки. Аз на Ваше/твое място бих се обадила отново в Плевен, за да ги помоля да добавят едно дете - едва ли ще е толкова сложно технически, едва ли ще се обърка организацията с нещо.

Мерси, но сутринта ме прехвърлиха в инспектората в Плевен и точно Павел Петров ми отговори, че той си е свършил работата, изпратил и инфо където трябва и нищо не можело да се направи.
Мерси за подкрепата, но явно им е все едно за няколко деца по-вече или по-малко.

# 563
  • София
Здравейте,
Извинявам се за нахлуването, но се обръщам към вас с молба за задачите за 2 клас. Предварително благодаря и успех на всички дечица във всички предстоящи състезания.
mvp31@abv.bg

# 564
С молба и аз за задачите за 2 клас - danito_t@abv.bg
Благодаря предварително!  Hug

# 565
Резултатите от кенгуруто са излязли в СМГ.
4 деца с максимален резултат и 12 с 115 точки.
Награждаването е на 7-ми април  Simple Smile

# 566

Дали има желаещи да ги снимат, или поне първите 1-2 станици по класове, че до събота не знам как ще изтраем.....а вечер хич не ми е напът да ходя. baby_neutral

# 567
  • София
Вероятно имаш предвид 4-ти клас? Или ...........

# 568
Това със или без преоценката?  Grinning

# 569
Вероятно имаш предвид 4-ти клас? Или ...........
4-ти клас, аз си мисля, че всички се вълнуват само за 4-ти клас Grinning.
Не знам дали е с преоценката, нищо не пишеше  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт