Математически турнири - 14

• 83 797
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Има си форма за записване на сайта на МГ Плевен.
Не знам защо търсиш в регионалното РИО, а не на сайта на училището организатор...
Въобще пък не съм се сетила да търся в МГ-то... Благодаря.

# 76
  • София
Има ли някъде информация за началния час на ПМС? В регламента има инфо само за продължителността на състезанието, но не и за началния час.

# 77
  • София и там където не се пуши
Има ли някъде информация за началния час на ПМС? В регламента има инфо само за продължителността на състезанието, но не и за началния час.

4 часа е

# 78
  • София

4 часа е

Питането ми е за началния час на състезанието, за да видим дали можем да тръгнем сутринта на 31 март или трябва да преспиваме на 30-ти.

# 79
  • София и там където не се пуши
Ооо началния час е рано по памет при това като ги поискат половин час по-рано. Стават много рано и ми се върти в главата начален час 9 а в 8.30 да са там  newsm78 .

# 80
  • София
Ооо началния час е рано по памет при това като ги поискат половин час по-рано. Стават много рано и ми се върти в главата начален час 9 а в 8.30 да са там  newsm78 .

Благодаря! Явно трябва и ние да си организираме една екскурзия.

# 81
  • Sofia

Е да де, регламента търся - конференция, начало на състезанието, награждаване...

Точно за тези въпроси писах, че все още няма инфо  Peace. Когато излезе , то бива публикувано на сайта на РИО  Laughing.

# 82
Честит празник, мили дами!

Можете ли да ми кажете дали ще се провежда Евр. кенгуру в СМГ и дали може да се записват чужди деца за състезание там? По-удобно ни е в СМГ да се явим и затова. Мерси!

# 83
  • Sofia
Danybon , в СМГ състезанието ще се провежда , но не съм сигурна дали записват външни деца. Най-добре се обади да попиташ  Hug.
 Честит празник и от мен   bouquet.

# 84
http://rio.escom.bg/start.php?RIO_NUMBER=24,
Браво на РИО Стара Загора,най-накрая някой да даде информация за ПМС Плевен!

# 85
Danybon , в СМГ състезанието ще се провежда , но не съм сигурна дали записват външни деца. Най-добре се обади да попиташ  Hug.
 Честит празник и от мен   bouquet.

Благодаря много! Simple Smile

# 86

Можете ли да ми кажете дали ще се провежда Евр. кенгуру в СМГ и дали може да се записват чужди деца за състезание там? По-удобно ни е в СМГ да се явим и затова. Мерси!

По традиция СМГ приема външни деца.

# 87

По традиция СМГ приема външни деца.

Ох, дано да е така и този път! Толкова ме е яд, че изключих днес да отскоча до СМГ. В нашето у-ще се провежда, но чисто логистично ни е по-добре в СМГ на този ден.

# 88
За четвъртокласници със сигурност ще има кенгуру в СМГ. Ние даже вече платихме таксата.

# 89
  • Sofia
За четвъртокласници със сигурност ще има кенгуру в СМГ. Ние даже вече платихме таксата.
Значи ще има за всички , ако не свършат местата  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт