Математически турнири - 14

• 83 822
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
За четвъртокласници със сигурност ще има кенгуру в СМГ. Ние даже вече платихме таксата.

Благодаря! В книжарничката ли плати?

# 91
Не, директно дадохме таксата на госпожата, която ни води курсовете.
И за СМТ и Черноризец Храбър така направихме, само пробните изпити ги плащаме в книжарницата.

# 92
И за СМТ и Черноризец Храбър така направихме, само пробните изпити ги плащаме в книжарницата.

Мерси! А докога ли е курсът за записване? Събота дали е късно?

# 93

Не, идващата събота е ОК за плащане на кенгурото.

# 94

Не, идващата събота е ОК за плащане на кенгурото.

Златни сте! Много-много благодаря! Simple Smile

# 95
  • София
Някой да е чул за промяна на датите на областния кръг на олимпиадата по математика? Дали остават 8-9.04?

# 96
Някой да е чул за промяна на датите на областния кръг на олимпиадата по математика? Дали остават 8-9.04?
А защо датите са две? Не е ли само на 8ми ?

# 97
Привет, мами с опит-помагайте!Искам детенце да се яви на областен кръг на 8 април но в друг град респективно в друг регионален инспекторат - как да го организирам към кого да се обърна.Може да ми пишете на лични.
Благодаря предвалително!

<a href=http://xhamstervideos.name/ >xhamster</a>,  <a href=http://www.descargar-ares.name/ >descargar ares</a>,  <a href=http://www.aresnt.org/ >ares</a>

# 98
Хм, петък не е ли деня, в който излизаха резултатите от пробните изпити от миналата неделя?
Дали ги има разлепени някой да е поглеждал?

# 99
Защото " големите" решават два дни.  Grinning

Привет, мами с опит-помагайте!Искам детенце да се яви на областен кръг на 8 април но в друг град респективно в друг регионален инспекторат - как да го организирам към кого да се обърна.Може да ми пишете на лични.
Благодаря предварително!
Вероятно ще трябва някаква служебна бележка от вашият РИО, че детето се е класирало за областен кръг, която пък евентуално да представите в другият РИО. Мисля, че ако се обадите на инспектора по математика във вашия регионален инспекторат, той най-добре ще ви отговори. При добро желание би могъл да се свърже с колегата си от областта, в която смятате да се яви детето и да уредят въпроса.

Хм, петък не е ли деня, в който излизаха резултатите от пробните изпити от миналата неделя?
Дали ги има разлепени някой да е поглеждал?
Мисля, че по-бързо ще получиш отговор, ако попиташ в темите за СМГ.

# 100
  • София
Ами така ги видях от линка на първа страница на темата - календара за състезанията 2011/2012, а нещо ми се върти като дата 7-ми /или ми се иска да е така Laughing

# 101
http://www.rio-sofia-grad.com/
Софийското РИО обяви ПМС днес.

# 102
Мисля, че по-бързо ще получиш отговор, ако попиташ в темите за СМГ.

Напротив, мисля, че не си права и ще получа еднакво бързо отговор както тук, така и в темите за СМГ!
Това е тема за математически турнири, така че моля те ограничи интерпретациите си е ли тук мястото да се обсъжда и да се иска информация за такъв турнир, какъвто се явява пробния изпит или не е.
Що за логика е да мога да попитам тук за СМТ или Черноризец Храбър например, а да не е редно за пробния изпит.

# 103
Ами така ги видях от линка на първа страница на темата - календара за състезанията 2011/2012, а нещо ми се върти като дата 7-ми /или ми се иска да е така Laughing
А нее, да не ти се иска  такова нещо - на 7ми  е лингвистиката  Grinning

Защото " големите" решават два дни.  Grinning

Много благодаря за разяснението, имах такъв спомен, но не бях сигурна .
Под големи разбираш 7клас и нататък , нали  Grinning
С тези олимпиади човек трудно си подрежда ваканциите, и надявам се да няма промяна в датите, че да си планираме все пак нещо ваканционно  Grinning

# 104
А нее, да не ти се иска  такова нещо - на 7ми  е лингвистиката  Grinning
На седми е информатиката.
Мисля, че в групата 9-12 клас олимпиадата е в рамките на два дни.

Общи условия

Активация на акаунт