ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 52 549
  • 782
  •   1
Отговори
# 285
В тематичния подфорум, в който искате да публикувате темата си, натискате бутон
Въвеждате заглавие и текст, и публикувате.
Успех!

# 286
  • Пловдив
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!Бъдете живи здрави!!!  bouquet

Имам един въпрос,но първо искам да се извиня ако съм направила грешка Embarassed
Аз съм дългогодишен потребител на форума,но за съжаление си забравих паролата, а сигурно съм си сменила и имейла.За това не можах да си влезна с моят nikname, и се наложи отново да се регистрирам.Въпроса ми е мога ли да си върна старият nikname ,който го имам от 2004 г.
Овново се извинявам,ако съм допуснала грешка, и пребързано отново съм се регистрирала Embarassed

Весел прозник  bouquet

# 287
Христос Воскресе! Мир, любов, благоденствие и светли надежди!

Здравейте,

Преди да задам въпросите си, внимателно прочетох темата "Правила, условия и указания". Бих искала да се включа в интересните теми на дискусия тук, но това май никога няма да бъде възможно, защото публикациите ми не се отчитат, въпреки че единствено съм общувала в тема "Родители в чужбина", където уж броят мнения се отчитали. Нямам времето да се отдавам на безразборен спам, само за да достигна така необходимият ми рейтинг и да задам важни за мен въпроси в темите, където той се изисква. И още нещо: защо когато се логна в сайта с юзърнейм и парола, разглеждам сайта без профилни снимки, подписи и всякакви подобни, а когато го отворя като нерегистриран юзър, виждам всичко?

Хубав неделен ден за всички!

# 288
От настройките на потребителския ти профил е. Избрани са ти опциите да не се показват подписи и аватари.

# 289
Христос Возкресе!
Здраве, мир и любов за всички!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!Бъдете живи здрави!!!  bouquet

Имам един въпрос,но първо искам да се извиня ако съм направила грешка Embarassed
Аз съм дългогодишен потребител на форума,но за съжаление си забравих паролата, а сигурно съм си сменила и имейла.За това не можах да си влезна с моят nikname, и се наложи отново да се регистрирам.Въпроса ми е мога ли да си върна старият nikname ,който го имам от 2004 г.
Овново се извинявам,ако съм допуснала грешка, и пребързано отново съм се регистрирала Embarassed

Весел прозник  bouquet

didi2004, не виждам друго потребителско име, което да мога да свържа с Вас. За да може да ползвате/възстановите профил трябва да знаете поне 2 от три данни - потребителско име, мейл адрес, парола.

Христос Воскресе! Мир, любов, благоденствие и светли надежди!

Здравейте,

Преди да задам въпросите си, внимателно прочетох темата "Правила, условия и указания". Бих искала да се включа в интересните теми на дискусия тук, но това май никога няма да бъде възможно, защото публикациите ми не се отчитат, въпреки че единствено съм общувала в тема "Родители в чужбина", където уж броят мнения се отчитали. Нямам времето да се отдавам на безразборен спам, само за да достигна така необходимият ми рейтинг и да задам важни за мен въпроси в темите, където той се изисква. И още нещо: защо когато се логна в сайта с юзърнейм и парола, разглеждам сайта без профилни снимки, подписи и всякакви подобни, а когато го отворя като нерегистриран юзър, виждам всичко?

Хубав неделен ден за всички!

Горчива луна, единствените ограничения са за подфорум "Семейни отношения" и обявите за покупко-продажби. Всички останали подфоруми са достъпни за Вас и може да се включите във всички дискусии и теми в тях. По отношение на отброяването - отчитат се мненията в "Родители в чужбина", но не и в подфорум "По държави".

# 290
  • ...край Дунава
Искам да пусна анкета, трябват ми повече респонденти/отговори и знам, че тук ще ги намеря. Трябва ми за в университета. Позволено ли е? И ако да-къде да я пусна?

# 291
  • Пловдив
Здравейте отново.

Предишното ми потребителско име  беше - doda

# 292
Моля, да заключите старата тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=651813.msg21714546#msg21714546 , т.к. пуснахме нова! Благодаря!

ПП Христос Воскресе! Hug

# 293
как се  изтрива акаунт

# 294
  • Sofia
как се  изтрива акаунт
Не се изтрива. Маркира се като "Дълбоко замразен акаунт" или като "Отказал се".
Пишете ми лично съобщение с желанието си.

# 295
# 296
  • София
Предполагам,че не е само при мен,но днес получих рекламно ЛС.Даже и не знам,за какво става въпрос  Mr. Green ,но човека предлага прозрачни цени и изпълнение в срок LaughingЛС е пуснато само 2 минути след регистрацията на въпросният потребител Petko Mirchev

# 297
  • Sofia
Предполагам,че не е само при мен,но днес получих рекламно ЛС.Даже и не знам,за какво става въпрос  Mr. Green ,но човека предлага прозрачни цени и изпълнение в срок LaughingЛС е пуснато само 2 минути след регистрацията на въпросният потребител Petko Mirchev
Благодаря за сигнала.

# 298
# 299
  • София, България
Абе Бебочко, ти друга работа нямаш ли си, та само шпионираш из форума  newsm78 Да не си агент на заплата? Ми може тази Валтина наистина да е ходила, наистина да и е харесало. И вече се появи мнение отдолу, отрицателно за хотела. Нека си го обсъдят хората.

Общи условия

Активация на акаунт