Нещо смешно, което децата са казали. Тема №6

• 66 723
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • Mars Hotel
Бяхме на гости при родителите ми и на тръгване те дават пари на дъщеря ми, за да си купи нещо. Вече в колата, тя замислено казва: "Всеки път като си тръгвам ми дават бележки".  Crazy

# 571
  • Пловдив
Моята маймуна вече не само е наясно, че и дават пари, но и за какво служат. Та водим един ден следния разговор:
- Къде е татииии? - това го пита по 100 пъти на ден
- На работа.
- Защо ходи на абута?
- Да печели парички.
- Ааааа той дядо дади и баба Кеа дади. Тати няма ходи на абута, имаме паички. - проблема е решен. Това че са дали по 5 лв хората е незначителна подробност.

# 572
  • Варна
Габи: Мамо, ние на Черно море ли ходим на плаж?
Аз: Да.
Габи: Значи затова ставаме черни! Simple Smile
==================================
Габи: Мамо, аз каква зодия съм?
Аз: Телец.
Габи: По-добре да бях кенгуру! Simple Smile

# 573
  • Бургас
нощ. возим се в таксито. моят човек се подава измежду двете задни седалки и решава да сподели своите неволи с шофьора:
- а пък на мен не ми дават да пия водка. даааа, защото още съм малък.

е на него не, но мама може да пие. за това и с голяма загриженост ми се предлага, независимо къде сме. последно беше на разходка. както си играе, изведнъж става и ме пита високо, така че всички да чуят:
-мамо, искаш ли водка?
беше сутрин... Crazy

# 574
  • на последния етаж
В духа на Олимпийските игри:
лепински шафьон (олимпийски шампион)
Сметанка Златова...  Sunglasses

# 575
"Ценцерувка" -  центрофуга  baby_neutral

"Публикувана от: Katia_N

Габи: Мамо, аз каква зодия съм?
Аз: Телец.
Габи: По-добре да бях кенгуру! Smile"    Joy Joy Joy

# 576
Сетих се още една изцепка.
Карам се на дреб за нещо, сбърчила съм вежди и завършвам поучителната тирада с "Аааааа-ма-ха!", при което ме поглежда много възмутено обидено и казва "Не съм МУХА!". Аз избухнах в смях и веднага ми мина сърдитото.
Явно е решил, че все пак говорим за някакво животно, защото, когато той се кара на някого/нещо вече казва "Аааааа, махА такава!"

# 577
  • Варна/Лондон
Бяхме на гости при родителите ми и на тръгване те дават пари на дъщеря ми, за да си купи нещо. Вече в колата, тя замислено казва: "Всеки път като си тръгвам ми дават бележки".  Crazy
Като пътуваме при родителите на мъжът ми, редовно първо минаваме през селото на баба му. На път ни е. Бабата ни изпраща, като дава и на щерката някой лев. Пристигаме при свекърите, там също намазва, лелите на моя също й дават и малката доволна. На връщане пак минаваме през бабата, пълним багажника Laughing, качваме се и малката от колата:
-Бабо, пари забрави да ми дадеш!-забравила явно че вече е рекитирала бабата. Crazy

# 578
  • Варна
нощ. возим се в таксито. моят човек се подава измежду двете задни седалки и решава да сподели своите неволи с шофьора:
- а пък на мен не ми дават да пия водка. даааа, защото още съм малък.

е на него не, но мама може да пие. за това и с голяма загриженост ми се предлага, независимо къде сме. последно беше на разходка. както си играе, изведнъж става и ме пита високо, така че всички да чуят:
-мамо, искаш ли водка?
беше сутрин... Crazy
 Joy Joy Joy

# 579
На 1г. и 3м. е .Сложила съм я на стола за хранене, да хапва плодове, а тя ги хвърля на земята. Казвам един път, два пъти "Не ги хвърляй на земята", естествено, че продължава да ги хвърля. Накрая се изнервям и казвам "Ох, мамо, какъв е този инат като на магаре"...При което малката с най-голямата усмивка на лицето ме поглежда и казва "Иаиаиаааааааааа" (реве като магаре)  Joy

# 580
Карам детето да бърза за нещо, то се мотае.Казвам му "хайде, времето лети"
Детето:Мамо,  знаеш ли, баба го е гледала този филм- времето лети. Shocked

/Не зная има ли такъв филм изобщо, но заподозрях, че става въпрос за някакъв тъп сериал, докато уж се гледат двамата/

# 581
Заливам се от смях с вашите истории. Да са ви живи и здрави малките актьори и актриси Simple Smile

# 582
Пращам го да влезе сам в кварталния магазин и му поръчвам да вземе крем за бръснене "КАРО".
Влиза малкото ни момче и вика на лелята:
- Може ли маКАРОни?
В магазина са ме чули за какво го пращам и с продавачката се пукаме от смях!
Но - няма "КАРО". Обяснявам какво се прави с крема и отиваме в следващия магазин. Отново пазарува дребното:
 - Искам к'ем. Да бръснем тати... bowuu
Позачервих се, но все пак изпълнихме мисията.

# 583
  • Варна
Ей, много се смях със забавните ни дечица.

Сега се сетих за следната случка днес.
Седи на тоалетната и ще пиша. Докато си чака и акото да излезе чурата му съответно по-голяма станала. Той я хваща с ръка, обръща е към себе си и вика: "Ей, чуре, мого си гояма". Направо паднах от смях.
И най-обичаме да ядем "питено синири" (топено сирене).
Има и още много, всеки ден по някоя изцепка.....

# 584
  • Пловдив
Следя темата с голям интерес, просто има уникални включвания. Сега се записвам и аз. То нашето не е много говорене, но пък е смешно.
Гледаме вчера "Скорост" и  малчо с голям интерес следи всичко- с големи усилия изкарват хората от един асансьор, той започва леко да пада, драмата е пълна! Изкарват всички, асансьора пада зрелищно, но без жертви- отдъхваме си! Само Стилиян разочарован: "Пак, пак, пак!"
Тази сутрин си играе с баща си, който обаче отива да пие вода и Стилиян се ядосва. Аз му казвам "Викай тати да дойде" и той започва с едно тъничко гласче "Татиии, татииии" при което аз му казвам."Така няма да те чуе, викай със страшния глас". Човечето с дебел "страшен" глас се провиква: "Глаааас!" 

Общи условия

Активация на акаунт