Нещо смешно, което децата са казали. Тема №6

• 66 724
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Сутринта водим следния разговор с каката:

Тя, наблюдавайки как бебето се опитва да ми налапа част от ръката:
- Бебе Ния хапе
Аз: - Нее, мамо. Бебе Ния не може да хапе, защото няма зъбки.
Тя: - Зъбки купи бебе Ния...

Тъй де, щом може кисело мляко да се купи, значи и зъбки може. Laughing

# 556
  • Пловдив
Охоооо, всичко се купува. Ти не знаеше ли? На мен най-редовно ми купуват ..... нерви Joy. Понеже явно често казвам „Нервите ми скъса“. Mr. Green

# 557
  • на последния етаж
В последния ден преди да излезе "във ваканция" в детската й подарили плюшен Мечо Пух. Връща се вкъщи и крещи от вратата:
- Мамо, мамо, вече имам две мечовеMr. Green

# 558
Когато ситния си кръсти камиона преди 3-4 месеца, всички падаха да се смеят - казва се "Понго" и толкова. Настоява да се използва това име, а не "камион". Лека-полека всички мечовци ги прекръсти на "Станко" - малък Станко, бял Станко "гонгам" (голям) Станко. Не знам как го реши - просто си измисля имена на играчките, дава им да ядат, слага ги да спят. А, и да не забравя, че слоновете се казват Георги (Гиогий)

# 559
  • София
В последния ден преди да излезе "във ваканция" в детската й подарили плюшен Мечо Пух. Връща се вкъщи и крещи от вратата:
- Мамо, мамо, вече имам две мечовеMr. Green

Мечове  Peace и зайове  Party

А Спайдърмен у нас се зовеше Пенко  ooooh! Joy

# 560
  • на последния етаж
Днес разглеждаме брошура пусната в пощенската кутия. Избирам си няколко продукта, които си поръчвам да ми купи. Отговорът е:
- Ами, не мога, аз не съм пинсионерка... Crossing Arms

# 561
Убеждаваме се с Криско (5г), че е много полезно да си пишем домашното защото така се научаваме да използваме мозъка.
- О, мамо, не се тревожи, аз използвах вчера мозъчето си веднъж  Mr. Green Направих с него филмче за моя робот  Whistling

# 562
  • София
- Мамо, прочети ми оная книжка с онзи балумб в нея!
Shocked newsm78 С кое?
-Ми с ония балумб, големия, дето е нарисуван там....
Ровим и търсим балумба, като идея нямам кой е той.....
Попадам на една от купищата книги и синчето виква:
-Ето я, това е книжката!
Отваряме я и търсим въпросното същество. Оказва се паун. Mr. Green

Изобретателят беше на почти четири годинки....

# 563
А Спайдърмен у нас се зовеше Пенко  ooooh! Joy

А у нас - Педермен.   Освен това не ни харесва, защото е "глюсен". Crossing Arms

# 564
Много обича Динозаври и вика: Много искам да има Динозаври, но са умрели отдавна още преди да съм се родила аз.

# 565
Вчера прибрах кутия бонбони във фризера, за да се стегнат по - бързо. Дребното обаче зорко проследи моите действия. След 5 мин. извади кутията и възторжено докладва:
 - Ето, стоплиха се, мамо!  Laughing

# 566
  • Юпитер- Сатурн
Гледа Ну пагади. На една от сериите се страхува. Скри се в детската и аз го питам "Защо не гледаш?" А, той- Когато съм алергичен, тази серия не я гледам"  Simple Smile

# 567
И аз да се запиша в забавната тема. Grinning

Онзи ден седим и гледаме филм с баща И, по едно време една пеперуда беше влезнала в стаята и казвам: "Виви, виж пеперудка" и тя: "Тати, тати, виж путка".  JoyИзлетя си и тя: "Няма вече путкаааа."  Joy

# 568
 Laughing Laughing Тези дни раздавам умности, сладурите.  Hug

Включвам се и аз с история от снощи.
МъжО се оплака, че го боли крака нещо и риши да си сложи лед. В това вмере малката почна да криви физиономия и да се превива от болки и да твърди, че и на нея мнооого я боли крачето. На въпрос защо и от какво, отговори, че кака и я ритнала  Crazy Каката беше навън в това време, а през деня не помня да са имали бойни сцени...както и да я слагаме и студено и лижи ми болна щерка на дивана.
Идва каката и се подлага на разпит коя и как я ритнала. тя съответно идея си няма да е ставало.
- Къде те ритнах?
- Ей тук на крачето, на лявото краче и мнооого ме боли.
- Ти не знаеш кое ти е лявото краче - Голямата.
- Знам, това - малката показва и вярно е права.
- Кое ти е дясното?
Показва другото...
- Браво, а лявата ръка, дясната ръка -...почва се съответно подробно да я разпитва и горкото показва къде кой каквото го пита...
- А левият нос къде ти е?
Малката пипа, пипа носа и казва:
- Няма ляв нос, аз имам 1 нос, нямам два носИ.  Confused
- А лявата устичка къде ти е?
Пак следва опипване и пак размисли, че има само една уста, а не лява и дясна.

---
Мн са готини като почнат да обясняват нещо в тази възраст, ние с кака и най-редовно я подпитваме нещо и се заливаме от смях на разни разнообразни разсъждения.

# 569
Разговор между Преско и татко му....
Прес: - Тате, аз съм доктор....и съм лекар!
тате: - Така ли, тате, кой лекар си ти?
Прес: - Аз съм д-р Попов (хирург, дето му обработи преди 7 месеца мъжкото достойнство, което наричаме "буба")
тате: - И какво лекуваш, тате?
Прес: - Буби! Хайде, сваляй гащите да те прегледам! (и почва да му дърпа късите панталони...)
 hahaha

А думата "ябълка", когато се касае за сок от такава, незнайно защо придобива мъжки род и става "сок от ябъЛ".

Общи условия

Активация на акаунт