Нещо смешно, което децата са казали. Тема №6

• 66 726
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Оххх това за времето е много смешно. И при моЙта вчера  си е вчера, по далеч от вчера е миналата година, утре си е утре, а по далеч от утре е оня ден. Та така като ми каже, - Мамо, оня ден като си отидем на България.....

# 541
Предпази = Предпазители

# 542
  • Плевен
Моя малкия от една книжка си хареса обръщението "мама-свинка" и в моменти на нежност и любов най-ласкаво ме нарича така  Crazy Как да не се разтопиш от щастие  Sunglasses

# 543
  • София
Е, аз съм мама-цоцолана Twisted Evil отново в изблик на нежност Crazy

# 544
И ние с времето не сме на тИ, но то нормално за възрастта.

Миналия ден обаче ме утрепА, сега се сетих, като прочетох за мама-свинка/Цоцоланка  Laughing

Излизам аз от банята след взет душ, обличам се почти, слагам си парфУм (за рекламата е този), който според мен стои мн свежо, лятно и т н и отивам да помогна на малката да се облече, за да стане по-бързо и преди да съм се облекла нацяло, за да не ми е жега.
Дребната ме души като кученце и в един момент изтърса:
- Мамо, миришеш, миришеш!
Аз, въодушевена от приятната миризма се усмихвам доволно и казвам: -Да.
да, ама неее, малката: - Миришеш, миришеш на риба щука!
 ooooh! ooooh! идея нямам откъде и дойде това за рибата щука, вярно предния ден май ядохме риба и говорихме за риба, но за щука не сме...  Naughty и миризма на риба у меня нЕмаше, ама как да убедя някого  Joy

# 545
Прибираме се днес следа игра на люлките. Единият господин си свали потника, взе на баща си стика и се засили да се маже. Баща му го сепна горкото:
- Какво правиш, Мирко?
- Мажа се, че мааалко съм се изпотил.
- А защо си гол?
-Като МЪЖОВЕТЕ, тате- гол и по гащи  Joy

Преди няколко дни си избирах дезодорант. Моите бандите също участваха в избора му  Laughing Подушиха всички, на които се спрях и единодушно избраха един от тях (този, който и на мен най- много ми допадна).
- Вземи си този, мамо, той мирише най- хубаво! Другите да гадни  Crazy
Днес излизаме и се пръсвам с въпросния дезодорант. Единият обаче ме забива...
-Мамо, утре (не го разбирайте буквално- това им е бъдеще време- утре е и след 2-3 седмици  Laughing), като свърши тоз пафюм АЗ ще ти избера друг, че този не ми харесва много.
- Е как не ти харесва, нали вие ми го избрахте?
- Да де, ама в магазина миришеше по- хубаво, а и вече ми омръзна да го ДУШЯ  Joy

# 546
Относно приказката за Красавицата и Звяра:

Приготвяме се за разходка и ще се видим с две мои приятелки. Малката ме пита с кого излизаме. Отговарям й:
- С Ани и с Вяра.
- Ще излизаме със Звяра ли?!!!! - и ми хвърли един убийствен поглед.

# 547
- "Мамо, може ли да ме съблечеш по голи кокали, защото ми е много горещо" Joy
- "Подстрижете ме нула коса"
- С баща му вечеряме и коментираме изминалия ден, а малкия ни гледа отстрани, гледа и изтърси: "Толкова сте романтични"

# 548
Как ги измислят тези смехории! И са толкова логични тези малки главички! Laughing

# 549
Синът ми е на две и сега проговаря. Завчера ми прави муцунки  аз му казвам, че е маймунка. Той ме изгледа и вика "Ей, бабо Жабо!"  Mr. Green  ooooh!

И друго - отказа шишето преди две-три седмици с мотива, че в млякото има семки  Wink

# 550
сетих се за една случка от преди 2 години и нещо......
работех почасова работа и ме викнаха в офиса късния следобед (около 6,30), та искам, не искам, трябваше да взема и детето, защото вече я бях взела от градина, а за наш късмет тъкмо излизаме от входа и виждам един съсед се прибира от работа с колата и го помолих да ни метне, само че той имаше спешна работа, абе общо взето трябваше за около 10 мин да ни закара и да се върне пред блока, съответно кара като луд през цялото време и на единствения светофар, които ни засече дъщеря ми се изказа:
-уплаши на майка ти (ми) детето!!!! Naughty
-а как се казва на майка ти детето????
-Сани Naughty
-щом си помниш името, значи не си се уплашила толкова Joy
 rotfImao rotfImbo не можах да взема отношение по въпроса от смях Joy

# 551
Laughing
И при моите всичко преди последното спане е вчера, а всичко случило се преди няколко дни е- миналата година  Laughing

В същия дух:
- Мамо, днес какво сме?
- Вторник.
- О, значи утре като дойде Коледа, искаааам ... /обяснява какво да купим и да украсим/.

# 552
могавам ( помагам) , дума много използвана последната седмица  Joy Joy Joy

# 553
  • Пловдив
Прясно, пари Laughing
Пешек, следобедният ѝ сън и малката фурия

Част първа. На мен ми се спи, а на нея не. Договаряме се аз малко да поспя, а тя да си почине. Всяка на леглото си. Лягам, затварям очи и слез 20 секунди
- Моля мамо събуди се, отои си очите
-Защо?
- Да те видя. ooooh!
Упражнението се повтаря 5-6 пъти.

Част втора. Покатерила се е на гърба ми, напъхала си лицето в моето и ми говори
- Спинкай чеденце на мама - 5 секунди пауза - мамо викай помощ
-Защо?
- Да не спася.
- От кого бе маме?
- Ми да не паднеш.
 Спалнята е огрооомна, но тя се грижи все пак.

Част трета. Натирвам я в хола, който е преходен със спалнята. Отива, прави нещо и идва да ме информира какво е направила.
- Аде пак ми кажи „отибай да си игайш”
- Отивай да си играеш
30 секунди играе и после отначало. Пък и играе само с шумните играчки. Mr. Green

Познайте дали успях да спя Laughing

# 554
 Joy
СтЛахотна е.

Общи условия

Активация на акаунт