Hart of Dixiе

• 60 301
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
  • До морето :)
Оф, Зъбаткото си тръгна, тъкмо взе да ми става симпатичен. Той не беше лош, ама нали искаме Зоуи и Уейд да се съберат Simple Smile Сега ми е интересно Уейд и бра'чедката как ще се разделят. Мисля, че ще е заради сина на Вивиан.

# 661
  • Разпиляна във въображението
И така - разбрахме, кой е мъжът под доспехите. Имам чувството, че съм го гледала някъде, но не мога да се сетя. Thinking

# 662
  • срещу двата комина :)))
И така - разбрахме, кой е мъжът под доспехите. Имам чувството, че съм го гледала някъде, но не мога да се сетя. Thinking

имаше един сериал "Животът на Браян", много симпатичен  Peace

# 663
О, вярно ooooh!

# 664
  • на кого му пука
Не съм гледала."Браян" ли е рицарят?

# 665
  • София
Ааа, вярно бе, сега зацепих. Сериала с Мат Дейвис.

# 666
Не съм гледала."Браян" ли е рицарят?

Да.

# 667
Не мога да разбера какво не му харесвате на Джордж бил лигав и нз си кви още подобни ,пич на място е, винаги е там когато трябва за някой , супер си кефи актйорът и персонажът му. .От прочетените коментари се убеждавам ,че женската аудитория  клони  към момчета тип Уейд (праскайки всичко което мърда)  ,и след като той  изневери на Зоуи ,чета коментари колко го съжалявате горкия .Ако вашите мъже или гаджета ви изневерят дали ще ги съжалявате а и ще им прощавате толкова лесно? Уейд е безотговорен и не заслужава повече шанс със Зоуи след като й изневери, и всяка уважаваща себе си жена не би му дала 2 ри шанс.Стискам палци на Джордж и Зоуи да бъдат заедно ,въпреки че ще го разтягат още сезони докато най-накрая стане ,защото се разбра още от 1 вия епизод на сериала ,че в крайна сметка те ще бъдат заедно.

# 668
Нцнц каква кавга отнесохме затова, че харесваме Уейд.

Зоуи се държа супер тъпо с Уейд и неговата ответна реакция беше логична като се има предвид какъв беше. Зоуи е като тийн, която не знае какво иска, а Джордж е супер скущно гадже и чудесен приятел. Никога не бих го избрала за сериозна връзка. А Джордж и Зоуи като двойка са върха на скуката  Tired, а все пак това е комедиен сериал.

# 669
  • на кого му пука
Джордж е перфектният мъж-образован,улегнал,уважаван и с кариера- мечта на всяка търсеща съпруг млада дама.Въпреки че срещна първо него и го хареса,Зоуи всъщност инстинктивно налетя на Уейд още първата нощ ако си спомняте сцената в колата в първи епизод.

# 670
Всеки си има своето очарование и Джордж, и Уеид, и Левон, и новия на АБ, и всеки един персонаж...

Аз лично не си падам по мъже от типа на Уейд, но иначе ми стана симпатичен, особено сега, като показа, че може да бъде сериозен (с братовчедката на Зоуи).

Джордж наистина е образован, уважаван, красавец, обаче малко ми стои недорасъл - действията му с жените са като на някой пубер. Явно и той не може да намери себе си все още.

ПП: Сезонът свърши ли? ...и ако да, кога ще излезе новият?

# 671
Свърши, да. През септември нов сезон. Wink

И на мен Джордж ми е малко скучен, готин е, но скучен. Предпочитам Уейд. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 09 юни 2014, 01:50 от H0uSse_Baby

# 672
В крайна сметка се разбра какво предпочитат Джордж и Левон - Лемън.

# 673
  • КиТ
Да голяма изненада мислех,че Левон е влюбен в АБ Crazy

# 674
Аз очаквах, че си пада още по Лемън, иначе щеше да предложи на АБ, вероятно.

Общи условия

Активация на акаунт