Hart of Dixiе

• 60 314
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
  • на кого му пука
И аз останах изненадана като видяхме колко стабилна двойка бяха с АБ,но пък заради драмата става.Дано сдвоят АБ с героя на Раян Макпартлин че ми е много симпатичен.

# 676
  • София
Това префърцунения Кен ли ? Аз бях за испанеца, когато се биха за Лемън. Flutter

# 677
# 678
Да взема да изгледам сезона. Каква обрати, каква драма!

# 679
Аз имах да наваксвам последните серии и го изгледах. Наистина приятна изненада ни бяха подготвили сценаристите с Джордж и Левон на пристанището! А и така е по-логично, Левон вече имаше шанс да предложи на АБ, но не го направи, явно не чувствата му не не бяха достатъчно силни. А и на практика не са ни го показвали да страда особено за АБ, просто нормални реакции за човек, който я е изгубил.

Тъкмо си мислех, че това може да е финален епизод въобще на сериала, защото двойките се пооформиха, но ще чакаме нови развръзки..

Като цяло сериалът сякаш все повече го носи Лемън, а не Зоуи, по-скоро няма една главна героиня и това ми харесва. Радвам се, че в следващия сезон ще гледаме как Зоуи и Уейд се опитват отново да бъдат заедно, макар че не стана съвсем ясно, явно Уейд ще се подърпа. Simple Smile
За мен е по-неприемливо да съберат Лемън и Джорд, макар че не е и невъзможно, защото все пак си дадоха време далеч един от друг, пробваха с други партньори, може би, за да разберат, че все пак трябва да са заедно. Но с Левон пък имат неосъществена истинска връзка.. А вероятно няма да е нито един от двамата. Simple Smile Мисля си обаче, че вече ще омъжат Лемън!

Със сигурност ще има и нови герои.. Сигурно ще измислят нещо за Брик, макар че аз ги харесвах с Шелби, но отдавна очаквам да се появи съпругата му.. Ще гледаме бременната Уанда и вероятно раждането ще е забавно, че докторската част все повече отсъства така или иначе.
А защо ми се струва, че Крикет излъга, че тя е гей, заради мъжа си, според мен той е такъв, а тя просто направи жест към него, за да прекрати всичко?!

Дано сдвоят АБ с героя на Раян Макпартлин че ми е много симпатичен.

Аз също се надявам АБ да я сблъскат с него, страхотен е и ми се искам да го гледаме повече! Heart Eyes
Това префърцунения Кен ли ? Аз бях за испанеца, когато се биха за Лемън. Flutter
Картър Ковингтън.

Последна редакция: чт, 12 юни 2014, 19:01 от Сиси ♥♥

# 680
Да се включа и аз 
Готина серия, страшен Уейн пич от всякъде

# 681
Кой е Уейн? Laughing

# 682
  • на кого му пука
Ей тоя. smile3534

# 683
  • срещу двата комина :)))

у нас е ризата, у наааас  Joy

# 684
  • София
Щом е у нас, да се отървем от нея завинаги. Whistling

# 685
  • София
Името е Уейд, ако чувам добре =)
И да, много е нескромен. Новият сезон от есен препдолагам?

# 686
  • на кого му пука
Рейчъл Билсън е бременна,така че е най-вероятно сезона да започне някъде в началото на 2015.

Скрит текст:

# 687
Рейчъл Билсън е бременна,така че е най-вероятно сезона да започне някъде в началото на 2015.
Скрит текст:
Браво!

# 688
  • КиТ
О  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes що бе,няма ли да я крият като Леман зад вази и столове  hahaha

# 689

Скрит текст:

Я, не знаех  Laughing От Хейдън ли?

Общи условия

Активация на акаунт