Предстои ми инсеминация 11

• 62 418
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
zviara, на мен не ми се е случвало в поредни цикли да имам задържани фоликули Peace Първият път имах киста от стимулация. А следващия път просто от чист месец без никакви лекарства бях задържала фоликул Peace Всичко е възможно, но ако се задържат често фоликули, то тогава док. може да диагностицира Луф синдром. Мисля, че имаше проследяване в няколко поредни цикли, за да се постави тази диагноза. Ако на теб не ти се случва попринцип да задържаш фоликули, значи става въпрос по-скоро за инцидентна ситуация. Но от стимулация да се получи киста си е съвсем в реда на нещата за съжаление, защото не винаги всички фоликули се спукват. Понякога остават такива по-малки, които и след овулация продължават да растат и стават кисти Peace

# 136
Leisi_bb, мерси за отговора Simple Smile

Не не ми се е случвало досега (или поне не съм разбирала) да не се пукат фоликулите.
При мен проблема беше, че се оказа празна яйцеклетка и така и не стигнах до инжекцията за спукване и инсеминация, след това вече втори месец кистичката си седи. Дано се спука, че иначе док каза, че ще трябва да ходя на пункция за да я махнат Sad

# 137
zviara, благодаря за инфото. Ще гледам да не се  ентусиазирам за процедура следващия цикъл. Явно организмите ни си имате техни планове... На теб пожелавам това да е последен месец с хапчета и да почвате по Великден.  Praynig

Leisi_bb, захващай се с коремните и дано още днес се спукат!!  Hug А докторът обясни ли ти защо в сряда, а не утре? Аз бих била любопитна да разбера и сигурно нямаше да издържа до сряда, все пак на теория би трябвало всеки момент да се спука...но сигурно си има и научно обяснение.

# 138
  • Пловдив
Leisi_bb , избери си по желание за да не посочваме - newsm75 newsm79 newsm39 jump running

Аз да попитам дали е нормално два дни преди цикъл да има леко зацапване? На някой случвало ли му се е? Най вероятно след няколко дни ще започна първата си инсеминация при Владимиров и се притеснявам..

# 139
Почни да правиш коремни преси, измий прозорците. Въобще помогни им да се спукат Peace

Някой има ли новини от Нединка?

Сигмичка, Нединката я гони параноята и суеверието и за това засега ще си мълчи. А пък вие стискайте палци! Аз също за вас и ви следя много, ама много изкъсо  Hug И никакво отчайване! Hug

# 140
Здравейте, момичета.
Да си кажа аз днес какви ги свърших или всъщност не успях. Фоликулите така и не са се спукали, но пък и те и лигавицата са започнали да лутеинизират Rolling Eyes Та изобщо не се стигна до обсъждане на вариант за ре-инсеминация. Аз всъщност хич и не вярвах, че ще правим такава. Яд ме е много, че след стимулация за 1000лв нещата се скапаха така тотално, но такъв е животът Peace. Като ми дойде МЦ, ще ходя на преглед, за да видим дали не ми е останала поредната киста за спомен ooooh! И да подготвим документите за Фонда. Единствено се надявам този път да извадя едно нормално FSH, за да можем да подадем документите още този месец Praynig
На всички вас, които сега започвате своите инсеминации, искам да ви пожелая много успех с тази процедура. Както и на всички, които чакат мечтания резултат. Аз все още вярвам, че инсеминацията постига резултат в редица случаи. Наистина на мен не успя да помогне ,но то беше заради различни обстоятелства. Обаче за една година в темата съм прочела историите на доста успели момичета, така че има на какво да се надявате  Hug Аз ще ви чета и когато мога ще помагам, все пак съм си ветеран в темата Laughing Стискам ви палци да напълните темата с много положителни емоции и тестове Hug Hug Hug

# 141
Хм, Leisi_bb, очевидно сме били по едно и също време....освен и физически да се разпознаем Simple Smile аз от петък започвам Клостилбегит, живот и здраве по Великден баш ще правим инсеминацията....доста се вълнувам, надявам се всичко да е наред

# 142
Неди, ама аз те проследих  Mr. Green

# 143
Leisi_bb, много се натъжих от последният ти пост:(, защо така нечестно са се объркали нещата...
На теб не ти ли биха инжекция за спукване на фоликулите ? (извинявай ако си писала по - рано за това и съм го пропуснала)
Горе главата, аз вярвам, че рано или късно, някои с повече други с по - малко мъки ще постигнем мечтите си   bouquet
Стискам ти палци след като подадете документите за фонда, да ви одобрят бързичко и да се похвалиш в най скоро време. (чувала съм, че има късметлии, които "действат" още първите 5-6 месеца след подаването на документите). Успех  Hug

# 144
Неди, ама аз те проследих  Mr. Green

Значи всичко знаеш - дори за бродерията, която си имам  Joy Единственото, което мога да добавя, че живея в постоянен страх да не се повтори случката от миналия път, и поради тази причина игнорирам съвсем съзнателно състоянието си. Това включва и мълчание по темата. Което обаче не ми пречи да пия една торба с лекарства за какво ли не, да се паникьосвам при всяко боцване в корема и да тичам в спешното и при най-малкото отклонение на нещата от нормалното.

# 145
  • Пловдив
Да дам отчет и тук Grinning
Започвам първата си инсеминация при др.Владимиров и четвърта по ред.От утре съм на клостилбегит по два пъти на ден.В понеделник пак на преглед.Дано този път клостила не ми тормози главата и очите и всичко да бъде наред.
Стискам палци на всички ви!!!

Leisi_bb,много съжалявам за така стеклите се обстоятелства при теб и много се надявам следващият ти ход бъде с положителен край.Моля те, не ни напускай темата - без теб няма да е същото... Hug Hug Hug

# 146
Утре започвам да пия Клостилбегит, на прегледа вчера ми каза, че имам фоликули и от двете страни, как точно ще ми се отрази лекарството? Възможно ли е и двата фоликула да узреят?

# 147
Молито,Лейси съжалявам момичета , че така са се случили нещата. Мисля, че скоро и аз ще ви последвам.Имам още една инсеминация иии...Наминавайте от време на време да казвате как сте. Hug

# 148
Добро утро момичета, пожелавам ви една слънчева и изпълнена с усмивки седмица!!! Аз съм 4ти ден на Клостилбегит-а и се чувствам адски дискомфортно, като ходеща топка, имам доста напрежение в яйчниците, което предполагам е нормално, но усещането хич не е приятно. Това нормалното състояние ли е според вас?

# 149
  • гр. София
g1983, от хапчетата е. Навремето пиех по други причини Клостилбегит и се чувствах отвратително. Коремът ми беше подут все едно бях глътнала топка, яйчниците си ги чувствах напрегнати, изобщо, гадна работа.
Не се притеснявай, всички тези неприятни усещания са ти от Клостилбегита.

Общи условия

Активация на акаунт