Предстои ми инсеминация 11

• 62 412
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета! Да се "похваля" с много отрицателен тест и първа неуспешна инсеминация. Криво ми е, но събираме сили за опит номер 2.
На всички, които са в очакване, - успех!!

# 121
  • Варна
Fetti, не се разочаровай. Почини си малко било то и психически и давай смело напрад. То тръгнеш ли по този път отказване няма....и съм убедена че всичко е въпрос на време, така че като не от първия ще стане от втория или третия път. Стисткам ти палци и чакам инфо как вървят нещата втория път. Hug

# 122
Здравейте сладуркии Heart Eyes Виждам че някой се е сетил за мен  Blush   bouquet
След последната 4-та неуспешна инсеминация бях  съсипана да пиша каквото и да е,подготвих си документите за фонда и се подготвих за чакам мин 1г,но след като говорх с док. и семейството решихме да минем директно на самофинансиране и сега сме на тежката артилерия Tired Скоро приключвам стимулацията и очаквам да видя какво сме сътворили Mr. Green
При мен инсеминацията не беше успешната процедура,но мнооооого се надявам че за вас ще е!!! Praynig Не се отказвайте момичета и най-вече вярвайте и мислете положитлно  Heart Eyes
Ще наминавам да следя хубавите новини,които съм сигура че предстоят   bouquet
Привет, Molito. И аз минавам по същия път като теб. 4 неуспешни инсета, подадохме документи във фонда, но другия месец ще направим едно инвитро с наши средства. Пожелавам ти мноооого успех с този опит!!!  bouquet

# 123
Здравейте момичета, преди да се представя и да задам въпроса си, искам да пожелая на всички успех и дано съвсем скоро мечтата ни да се сбъдне .

След три години  неуспешни опити и почти всички стандартни изследвания заключението на докторите за нас бе -неизяснен стерилитет. Последваха три стимулации с Puregon и една инсеминация. Предстои ни втора инсеминация със същия медикамент и притеснението ми е, че всеки път при стимулация цикълът ми е скъсен ( 23, 24, максимум 25 дни, при нормален цикъл 28-29 дни). Разговарях с гинеколога, след което той промени малко схемата на стимулиране. Но резултатът отново е скъсен цикъл.

Бих искала да ви попитам, дали не сте се сблъсквали и вие с подобен проблем, и дали можете да ме насочите към отговорана въпросът -на какво може да се дължи това?

Благоря предварително  bouquet

# 124
to_on, стимулация с Пурегон ми звучи сериозно  newsm78 Разкажи малко повече колко фоликула правиш от нея и как ти се отразява. Вие в Бг ли сте или в чужбина?   Чела съм, че Гонадотропините постигат по-ранна овулация от обичайната и може затова да ти се скъсява МЦ. Твоят доктор какво казва като вероятни причини?
dia79, дано още с първото инвитро да постигнете мечтания резултат Praynig
molito_84, и аз очаквам да драснеш два реда какво сте сътворили от стимулацията Wink Стискам палци да са достатъчно на брой качествени яйцеклетки Praynig

# 125
Leisi_bb, благодаря за отговора. Ние живеем във Франция и всички изследвания и процедури сме правили тук. Надявам се да не е така в Българиските клиники, но в тази, която  посещаваме лекарите са винаги изкючително заети и рядко отделят време за разяснения. Често ни се случва да прегледите да са при различни гинеколози,и когато задаваме въпросити за скъсеният цикъл, един от тях сметна, че това не е в реда на нещата и ми изписа Duphaston за втората част от цикъла. Успях да поговоря за това и със специалиста, който води лечението ни, след което той промени схемата на стимулация ( вече започвам да приемам Puregon, не от втория, а от петия ден) но резултатът е отново 25 дни.

Иначе след стимулаця имамне два фоликула, и докторът изглежда винаги много довилен от резултатите. Confused

Извинете ме око питанията ми не са за тази тема, но не открих по-подходяща.

Слънчев и усмихнат weekend на всички 1swing

# 126
Съвсем на място са ти питанията Peace Ами доколкото знам и в Бг е същото, време за разяснения все не стига.  Разбира се аз имам впечатления от една клиника, не от всички, но поне в моята клиника  ако не питаш, няма да седне док да обяснява какво става. Иначе на мен винаги са ми изписвали Прогестеронов препарат (Утрогестан или Дуфастон) след стимулирана инсеминация, за да се подкрепи процеса на евентуална импантация. Доколкото знам фоликулите, получени в следствие на стимулация , а не ЕЦ, трябва да бъдат подкрепени така да се каже след процедурата с прогестеронов препарат.
Пожелавам ти успех с инсеминацията  и каквото и да те интересува, питай, затова са тези теми Peace

# 127
Здравейте, момичета! Вчера бях на преглед и видяхме задържан фоликул (30 на 40мм), та този месец ще минем без инсеминация Sad . Докторът ми предписа противозачатъчни Линдинет 30 и каза, че с тях и повечко фитнес ще се справя с кистата. Искам да попитам тези, които са имали задържан фоликул, дали и за колко време са им изчезнали кистите и след колко време са започнали пак опитите при доктора. Благодаря много предварително.

# 128
Здравейте и от мен, възнамерявам в сряда да отидем на преглед и да решим правим ли инсеминация този месец или не, докторът поиска да ме види по време на цикъла-2-5 ден, а аз в момента съм със зверска бъбречна криза и не смея дори 1 хапче да взема....да не взема да объркам нещо, ужасно ми е притеснено...

# 129
Feffi, аз съм имала 2 пъти кисти и двата пъти на следващия цикъл вече ги нямаше Peace И двата пъти бях на двойна доза Марвелон. Така че не се притеснявай, за един цикъл се изчистват обикновено Peace

g1983, бъбречната криза не е шега работа Peace Ти си знаеш, но не смятам, че док ще почне процедура ако си във влошено здравословно състояние. Може и да греша, но по-добре си оправи бъбречните проблеми, пък инсеминация може да се прави и на следващия цикъл.

Да се "похваля" и аз. Направиха ми днес инсеминацията №4 и за първи път фоликулите не се бяха спукали ooooh! А са минали 46 часа след Прегнила. Изобщо не знам на какво да се надявам. Дали има шанс да се спукат днес/утре?

# 130
Почни да правиш коремни преси, измий прозорците. Въобще помогни им да се спукат Peace

Някой има ли новини от Нединка?

# 131
Leisi_bb, благодаря ти много!   bouquet От личен опит не знам, но от това, което съм прочела напоследък, мисля, че е напълно възможно да се спукат, и аз съм чела , че коремни преси, фитнес и качване на стълби помага. Преди моето инсе докторът ми каза 100 коремни преси  ooooh!. Ще правите ли реинсеминация?

# 132
В сряда ни викат да видим какво е станало, но ако тогава не видим минала вече овулация, според мен ще видим лутеинизирали фоликули Confused Аз не вярвам на ре-инсеминацията като вариант, защото тогава ще ми е 17 ден от МЦ и какъв е шанса тогава да има овулация като сега няма и след ЧХГ инжекция. Попринцип Гонадоторпините издърпват овулацията по-рано от обичайното. А при мен не е така, защото днес ми е 15 ден, а обичайно овулацията ми е  12-14 ден. Абе изобщо объркаха се нещата, високи дози Мерионал и накрая толкова незадоволителен резултат+ неспукани фоликули ooooh! Като се прибера от работа ще пробвам с коремните преси Tired

# 133
Здравейте, отдавна не съм писала, сега видях, че и други като мен имат същият проблем... със неспукани фоликули.

Feffi,  пожелавам ти от все сърце при теб да мине всичко за месец с Линдинет Wink и да продължите с процедурите   bouquet
Аз също имам задържан фоликул, но за съжаление вече втори месец съм на същите противозачатъчни и сега чакам по Великден да се видим с док и дано ме зарадва, че почваме със стимулацията. Първият месец, когато пих Линдинет имах почти непрекъснато слаби болки в корема, като преди да ми дойде. Този месец всичко ми е наред. Гледам и аз да ходя на фитнес поне 2 пъти седмично и да правя повечко коремни, пък дано този път има резултат.

Leisi_bb, според теб възможно ли е след изчистване на киста на следващият цикъл отново да е задържи такава ? Мерси!

Успех на

# 134
Така де, развълнувах се нещо и не си дописах изречението Simple Smile

Успех на всички и прегръдки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт