Предстои ми инсеминация 11

• 62 423
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Възможно е някой от по-малките фоликули да е нарастнал достатъчно. Така че не е изненадващо, напълно възможно е.

# 166
  • София
Дано да е така, аз все пак продължавам с коремните преси, та, ако може и другите да се спукат.

# 167
Дано. Вероятно те викат след два дни, за да проверят дали са се спукали?

# 168
  • София
Ами не, док каза след 15 дни да си направя тест и да и се обадя. Сега няма да правим повече прегледи.

# 169
  • Пловдив
Моята четвърта инсеминация мина.Вчера в 9ч бих прегнила,днес по обяд като отидох при Владимиров Ф още не се бяха спукали (което се оказа,че си е нормално предвид часовете които са минали от прегнила). Във вторник пак ще отида до клиниката на преглед.Благодаря за подкрепата на момичето което ми се обади след процедурата  Hug  bouquet

Аз и друго искам да кажа - предишните ми инсеминации бяха в Щерев,днес като отидох при Владимиров бях умряла от страх като  знам какво ''ръчкане'' ме чака..нооо изобщо не беше така.Нищо не усетих - абсолютно безболезнено! Там мога да направя още 10 процедури!Професионалиста си е професионалист! Нищо общо с поливането,почистването,ръчкането и стоенето 30 мин с желязо във влагалището!Сега нямам болки нито прокървяване..Разликата от процедурата във двете клиники е огромна!

# 170
Много полезна информация armira . Дано не ми се налага повече, но ако ми се наложи да повторим може да пробвам и аз при Владимиров. А много ли чака за първи преглед при него? Каква е процедурата и ако не е тайна при кой д-р беше в Щерев? Пожелавам ти това да е Великия успешен четвърти път  Peace И да се похвалиш след 2 седмици с  EFP

# 171
  • СОФИЯ
Аз и друго искам да кажа - предишните ми инсеминации бяха в Щерев,днес като отидох при Владимиров бях умряла от страх като  знам какво ''ръчкане'' ме чака..нооо изобщо не беше така.Нищо не усетих - абсолютно безболезнено! Там мога да направя още 10 процедури!Професионалиста си е професионалист! Нищо общо с поливането,почистването,ръчкането и стоенето 30 мин с желязо във влагалището!Сега нямам болки нито прокървяване..Разликата от процедурата във двете клиники е огромна!

armira не е хубаво това което правиш, извинявай мила но за какво "ръчкане" става въпрос  newsm78 newsm78 newsm78 Защо не каза, че не искаш да те "поливат", може и без това да ти направят процедурата няма смисъл  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Минала съм през 5 инсеминации в Щерев и то при 2 различни лекарки и такова ръчкане не е било ooooh! ooooh! ooooh!ooooh! ooooh! ooooh! Въпреки всичко дано да успееш при д-р Владимиров ..... защото недай си боже да не стане, незнам какво ще приказваш.................. Сори за поста ми, но то на нищо не прилича ooooh! Успех   bouquet  bouquet  bouquet

# 172
  • Пловдив
mierin ,това е лично мое мнение и никой не задължавам с него.Просто споделям какво ми се е случило на мен и каква е разликата при мен във процедурите във двете клиники.За три инсеминации не съм казала една лоша дума за Щерев.И сега не го правя.Просто споделям какво е било при мен.И ако при теб е било без болка,при мен не е.Благодаря ти,че ми пожела успех.И не бих си позволила да кажа нещо лошо за Владимиров дори и да не се получи защото видях с очите си разликата във двете клиники.Той е моят доктор и там ще продължа до успех.

mina2222 благодаря ти!

Освен ,че днес е Великден,аз има и друг повод да почерпя -остарявам с още една година!

# 173
Честит Рожден ден armiranewsm59    ura    smile3525

Мноооооого здраве, любов и късмет за теб и всички, които обичаш!!!  newsm67

# 174
  • София
Честит рожден ден, armira и от мен. Аз нямам база за сравнение, защото ми е правена само една инсеминация, но може би въпроса не опира само в коя клиника си, а и при кой доктор. Аз съм в Щерев при Ганева и съм страааашно доволна. Наистина лежах 30 минути с нещо вътре в мен, но ми дадоха списание и изобщо не усетих кога мина времето.Болки никакви не усетих. Но това няма значение. Важен е резултата, дано при всички нас да бъде EFP  Simple Smile

# 175
  • гр. София
Армира, честит рожден ден! Да си жива и здрава и нека това да е била последната ти процедура  Hug

Petkata80, и аз съм при доктор Ганева  Grinning Изключително доволна съм от нея, за мен тя е моят лекар.

Имаме ли чакащи тест момичета?  Grinning

# 176
  • София
Зимна роза, споделям мнението ти за доктор Ганева, определено не бих я сменила. Винаги, когато я видя се успокоявам, такова доверие ми вдъхва... Но, както и да е. А между другото, знам, че не е това темата, но ако някой е пил Дуфастон, може ли да ми каже дали има някакви странни странични ефекти? От три дни го пия и много ми се пика. Чак нощно време ставам.
Иначе, чак след 10 дни трябва да си направя тест, не знам как ще издържа толкова време Sad.

# 177
  • гр. София
Няколко пъти са ми изписвали Дуфастон и никога не съм имала странични ефекти. То си е индивидуално, разбира се.  Peace
Да не пиеш много кафе? То е диуретик.
Десет дни ще минат и заминат по-бързо, отколкото очакваш. Не го мисли, гледай да си спокойна  Grinning

# 178
И аз съм при д-р Ганева  newsm68  има много слънчева усмивка. В сряда ми е 15 ден. Направих един тест в неделя и беше отрицателен, но нищо не е окончателно. Когато бях бременна със сина ми имах 2 отрицателни теста и чак след 1 седмица закъснение имаше положителен резултат. Много искам да зарадвам и д-р Ганева с положителен резултат и да видя слънчевата и усмивка.  Grinning  Grinning  Grinning Стискайте ми палци. При мен времето тече изключително бавно откакто направихме инсеминацията. Нямам търпение. Дано не ме изненада МЦ преди теста  Simple Smile

# 179
  • Пловдив
Днес бях на преглед - от 3 бр Ф - 2 са се спукали и доки видя и жълто тяло Grinning Остава да чакаме!
Благодаря на всички за поздравленията за празника ми!  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт