Отговори
# 75
Малтофера както и почти всички изкуствени варианти на желязо дразнят много стомаха. Така че, ако могат да се избегнат е чудесно. Гошко къде беше зле с коликите, трябваше да му давам и малтофер, направо го разбих и се отказах. По-добре желязо от жълтък. Вариантите на iff2 много ми допаднаха. За магданоза не бях чувала  Peace

# 76
Здравейте момичета!!!

Дано в тази тема съм по-редовна.

За апването -  с 5 яденета сме, като последното е АМ с бисквити преди сън.
Аз ви казах, че сложих МПР. Благодаря на Господ, че поне до сега няма странични реакции, но аз я сложих преди около месец и половина.

# 77
да беее ,лелел почвам да забравям  Tired
ние нямахме колики,и не го е дразнил корема,ама при всеки различно де  Peace
DOBRA да ,магданоза е много добре ,докато бях бремена в сокоизтисквачката си правих сок ,много е гадно  Sick ,но помага а и е полезен,ама като като го омешаш с нещо друго става

ох,да са ми чистити първите 240лв  Sad

# 78
Здравейте момичета,
 аз нещо се позагубих, въпреки че ви чета редовно не ми остава време да пиша Sad
Сега си откраднах няколко минутки, но оправям багаж, че ще ходим малко да разнообразим обстановката на Велинград. Дано да случим с време, че да може да седим повече на вън.

Lady-N , честит рожден ден на патерици. Желая ти много здраве , щастие и много сбъднати мечти Simple Smile

Жозефа, за това как тъпчеш детето и то е станало цели 10 кг немога да не  те разкритикувам. Срамота Wink  Само едно не разбрах как да даваш вечер хем кис. мляко с бисквити ( които явно сама трябва да си произведеш без яйца и мляко) и след това да даваш и АМ за заспиване  newsm78 До тук 2 яданета , през останалата част от деня на Фифо му се полагат още само 2 ... интересно.
 Аз също давам АМ като се събуди сутрин, не винаги го пие ама си го иска. Вечер отказва  АМ и затова му давам кис. мляко с лъжица, до скоро го мъчих да го пие ама не иска + него задължително супичка или някакво зеленчуково пюре, което съм сътворила. През деня яде поне още 3 пъти, понякога 4  Embarassed Ако ме чуе тая докторица ще ме линчува.
Колкото до това ,че не е искала да ви даде документ ако питаш мен не си подходила правилно, само с 40 лв ако искаш да минеш ... тц, тц ,тц...  Mr. Green Май нещата с тия диагнози масово така стават. Ако идеята ти е само отлагане на ваксините най-добре пробвай да омаеш личната и да ви ги впише като сложени, най-чисто е така. Успех  Hug

Като стана въпрос за мляко да ви питам ,че се чудя от известно време , какво давате? ММ скоро му купи Фризо 3 и аз не го погледнах и давах, после прочетох ,че е преходно мляко. Сега му взех пак Нан 3 , което си е АМ, но по мои наблюдения  преходното мляко повече му хареса. та сега се чудя какво да му давам. Вие какво давате АМ или преходно? 

За желязо бях писала преди време ,че в елдата има много и качва хемоглобина. Едно хранене на ден с елда под някаква форма ще помогне много.

Plams, вече са ти казали ама пак ще кажа. Реф. с-сти при възрастните са различни от тези за децата. Това  което моя педиатър ми каза е ,че повечето не влизат в тия граници дадени от лабораториите. Като ориентир ми е казал ,че ако LYM са по-високи ,значи детето е здраво и добре Simple Smile Мисля, че всичко е наред освен хемоглобина, но и той не е твърде нисък за Малтофер. Моя съвет е пробвай с храна  Hug 
Ставам ,че време нямам, ще пиша като се приберем  Hug

# 79
ох,да са ми чистити първите 240лв  Sad
Честито  Joy ,аз моите още си ги чакам!
Днес май няма да излизаме.Времето тук при нас е едно мрачно и студено.Само си показах носа на тераста и се отказах от разходката.

# 80
Айде честити и при мен дойдоха 240 левчета Hug

Ифф,страхотна идея за цвеклото и магданоза.И аз съм пила,но не се бях сетила.Ще пробвам тия дни. PeaceЗа Малтофера сигурно си е до организъм,както с всеки препарат.Но неото беше категорична да си пробваме с храната поне 2-3 месеца още.Не знам дали ще издържа толкова време да не й пусна пак изследвания...А лекарката даже каза Сега чак на 2 годинки,като няма нищо,няма смисъл...Но пустото ми въображение...

Иве,брашното от елда дали има същия ефект?Купих от Пикадили да тествам.То си е за бебета.Има описано как се приготвя каша и може в плодово пюре да се сложи или с настърган плод...Давам два пъти с плодово пюре и го яде.Не знам дали би яла елда несмляна...

И мнооого хубаво изкарване на Велинград! HugАх колко ми е любимо това местенце...и как ми се ходи вече някъде...Simple Smile

Снощи се видях с приятелките цели 2 часа и отгоре:)Бабата беше удържала много добре фронта,Ая си се занимава с нея добре.Друго си е да спреш да мяукаш и мучиш за малко Joy

# 81
Здравейте мили мами.
Следя ви от известно време, но не съм писала.
Имам малка декемврийска принцеса и се надявам да ни приемете във вашата темичка.
Искам да ви питам тези изследвания, за които пишете някакви задължителни ли са? На нас досега не са ни правили никакви.

# 82
Ей, баровки такива! Ще ми харчите по 240лв за цял месец, ще стават гуляи, а нас няма да почерпите  Close бравос!

Кали, не се кахъри за желязото. Ако детето е бледо, болнаво, не расте тогава да се притесняваш. Но Ая си е наред.

Ивче, много весело изкарване с таткото и двамата юнака  Hug Качи снимки да изплакнем око!

# 83
# 84
ние сме на nestle junior 1+ и го въртя на 2,3 кутии nestle junior s med240 mlвечер
тази сутрин хапна домашна юфка,ее добрече е той та да хапна и аз,не бях яла с години  Wink

ИВЕЕ весело изкарване!

# 85
Тея пак е болна-повръщане и висока температура. Изследванията са и добри,та си отглеждаме вирус. Имахме дата за операцията,щяха да ни приемат в неделя,но сега като сме болни операцията се отлага.

# 86
Тея пак е болна-повръщане и висока температура. Изследванията са и добри,та си отглеждаме вирус. Имахме дата за операцията,щяха да ни приемат в неделя,но сега като сме болни операцията се отлага.

ех,Бебешондел,много гадно пак вирус -да не би Явор да ги носи бацилите от детската градина -то него може изобщо да не го хващат ,ама Теа веднаги ги лови ,милата -дано мине бързо сега  Praynig Praynig Praynig

и аз се оглеждам за столче за кола,хич нямам идея  какво да купиме,а и не разполагаме хич с пари най-много до 70лв  newsm78

# 87
Явор не е ходил на градина от 20.01 и с деца не се е виждал от тогава

# 88
Deskata_petrova   welcome

# 89
  • София
mama_Iva , весело изкарване на Велинград!!! После ще кажеш как сте изкарали.

Бебешондел, няма отърване от тея вируси! Жалко, че отлагате операцията, вероятно не можете до безкрай, но какво да се прави. Пожелавам ви да нямате повече поводи за отлагане.

Deskata_petrova, задължителни изследвания има на 6 месеца и 1година.

Днес скипнахме разходката - много духа, въпреки че има слънце. Цялата борба по ледени и полуразтопени тротоари просто не си струва.

Общи условия

Активация на акаунт