Трябва на опаковката да има и написано колко Db e
Да не ти пука ,това е решението 

Незнам, нямам засега решение, освен да избирам по-гладки терени
Аз също си мислех за някаква гума да се залепи, но пък май ще е трудоемко и не си струва цялата тази работа. Днес ще я взема в НДк, че си мисля че там ще е приятно за бутане. Нiе сме излизали всичко на всичко 2 пъти с нея и то единия път имаше и сняг и да ти кажа по снега не беше шумничко 

Ако измислиш нещо пиши, аз също ще пиша ако ми дойде идея ...Кали, как беше разходката в Южния? Ние вчера бяхме там м/у 14-16ч и беше много приятно. Обаче да ви кажа Алекс както обожаваше да спи в количката си ,вече не иска.... седи ,спи му се ,но се бори и не заспива. Вчера бутах като луда от 13ч до 16ч и той а да заспи и като тръгне да затваря очите скочи, хвърли си биберона и седне и почне да гледа... накрая го пуснах малко да поиграе на една площадка, много подходяща точно за неговата възраст и после яде и тогава чак заспа. Незнам какво ще го правя , но аз определено разчитам поне следобедния сън да е навън в количката , иначе няма начин да излезем за по-дълго...
Вие къде ходите на разходки и търсите ли вече площадки? Алекс иска да слиза от количката ( това е другата му новост ) и да ходи. Та май безцелно обикаляне вече няма да може да се прави задълго...
Утре мисля да ходим в Зоопарка ,следобед към 14ч ,че да взема и баткото от у-ще. Ако има желаещи да се обадят да се видим ...
Ники,

Lady N, бързо да се оправяш
За отлагането на ваксината - много правилно 

Честита астрономическа пролет
Бързо оздравяване на болните 
Спи по веднъж за цял ден и то най-много час,но за мсетка на това заспива рано към 20:30 ч.
Аз се втрещих. Питам я : Искаш да го съблечем ли? И тя: Да!