Отговори
# 630
Здравейте мами аз се включвам с въпрос към мама  Ива ,защото имам спомен,че тя си беше взела триколка Smart trike candy,пък и други,които имат колелета с много шумящи гуми.Намерили ли си някакво решение за шума от гумите.Аз се чудя дали могат да се лепнат някакви гумички,но ако имате други предложения освен тапи за уши дайте идейки. Hug
Joy Joy  Joy Трябва на опаковката да има и написано колко Db e  Joy Да не ти пука ,това е решението Simple SmileSimple SmileSimple Smile Незнам, нямам засега решение, освен да избирам по-гладки терени Wink Аз също си мислех за някаква гума да се залепи, но пък май ще е трудоемко и не си струва цялата тази работа. Днес ще я взема в НДк, че си мисля че там ще е приятно за бутане. Нiе сме излизали всичко на всичко 2 пъти с нея и то единия път имаше и сняг и да ти кажа по снега не беше шумничко Simple SmileSimple SmileSimple Smile Ако измислиш нещо пиши, аз също ще пиша ако ми дойде идея ...

Кали, как беше разходката в Южния? Ние вчера бяхме там м/у 14-16ч и беше много приятно. Обаче да ви кажа Алекс както обожаваше да спи в количката си ,вече не иска.... седи ,спи му се ,но се бори и не заспива. Вчера бутах като луда от 13ч до 16ч и той а да заспи и като тръгне да затваря очите скочи, хвърли си биберона  и седне и почне да гледа... накрая го пуснах малко да поиграе на една площадка, много подходяща точно за неговата възраст и после яде и тогава чак заспа. Незнам какво ще го правя , но аз определено разчитам поне следобедния сън да е навън в количката , иначе няма начин да излезем за по-дълго...
Вие къде ходите на разходки и търсите ли вече площадки? Алекс иска да слиза от количката ( това е другата му новост ) и да ходи. Та май безцелно обикаляне вече няма да може да се прави задълго...
Утре мисля да ходим в Зоопарка ,следобед към 14ч ,че да взема и баткото от у-ще. Ако има желаещи да се обадят да се видим ...

НикиHug

Lady N, бързо да се оправяш  Hug За отлагането на ваксината - много правилно Simple Smile

# 631
  • София
Здравейте момичета! Времето е наистина супер, доно вече не се разваля повече. По цял ден сме в Южният че ни е наблизо, прибираме се само за да се наспи Влади вкъщи и аз нещо да си свърша, че пак се почна с чистенето и готвенето по нощите. Владито обикновенно заспива по пътя към вкъщи и си спи обедният сън в количката на балкона, така че милият може да се каже че не се прибира почти.
Калинче радвам се че Ая е станала по веселичка по време на расходките, скоро като започне да тича след като се измори предполагам и в количката ще си седи с удоволствие. Hug
Николета, ти си силно момиче и вярвам че в живота ти ще има още много радост и щастие. Пожелавам ти го от все сърце! Hug
*** Lady N *** поддържам те за ваксината. Никога не бих я сложила ако някой вкъщи боледува.
Цвети браво на Гоги, моят момък е още само на па-па и бау-бау. А да, и крещи Каааа на жабите. Далеч сме още от вашите постижения.
Приятни разходки на всички!

# 632
Здравейте,момичета:)

Чудно е навън:)Иве,вчера стигнахме чак след 17.30,че моето момиченце спа за първи път непробудно от 14.30 до 17.00... JoyИ докато стигнахме...и то се стъмни JoyГрабнах я само с една чанта на рамо,без количка,и ди я носих през цялото време.Слизаше по малко да ходи и така:)Но се държа екстра и си поговорихме с моята приятелка.Нейното си седеше в количката,то е на 10 месеца,малко помрънкваше и то ама поносимо...не като мойто зверче по онова време hahaha

Илиянамос, HugНаистина започва да се заседява в количката повече от преди...Чудо!Може да направим някое виждане в Южния парк,щом сте все там...Simple Smileа сигурно и други мами ще се присъединят;)Хубаво нещо си е пролетта!Срещите стават по-лесни.Е,има значение,че и дечицата порастват:)Не знам за вас,но аз постоянно имам чувството,че това не е мойто дете,едно такова веселко,нахилено през все повече време:)Е, нощем си е обичайното,но все пак Joy

Ники,много силно те гушкам! HugМного силен човек си!

На въпроса ти за количката-за секунда не съм съжалила за парите.Лека е,супер маневрена,даже понякога дразнещо как се въртят колелата от всяко камъче...С трите позиции мисля,че е комфортно за бебето.Отделно гледа и напред,и към теб.Струва ми се,че чупене няма.Simple SmileСгъване,разглобяне,промяна на позициите-всичко е за секунда.Дори аз успявам за секунда. hahahaДето съм толкова вързана.При нас лошото беше,че реално не я използвахме:)Но все пак всеки път се благодарях,че я имам като влача в едната ръка Ая,а с лявата ръка бутам количката към вкъщи.Така че горещо я препоръчвам.Единственото й неудобство е,че няма голяма чанта или кош отдолу за повече неща.Но пък с нашите разходки все около нас не съм го усетила чак толкова.Абе,ако знаех,че ще е все на ръце или в кенгуруто,щях да се замисля...Но сега чакам близки приятели да се отбележат с госпожица и им я подарявам с огромна радост.Харесали са я много и ще се радвам да отгледа още поне едно детенце:)А и да се ползва повечко;)

Лейди, HugДано си добре вече!Модна диктаторка имам аз...какво да я правя;)

# 633
Кали голяма душичка си ти, много ти се радвам, малко са в днешно време тези, които подаряват всеки гледа как да изкара лев от теб  Confused благодаря ти много за инфото  Heart Eyes Hug

# 634
Привет на всички  bouquet Честита астрономическа пролет  bouquet  bouquet  bouquet От разходки все по-рядко имам време за форума...прочетох отгоре,отгоре Peace Бързо оздравяване на болните Praynig
Моето момче го мъчат зъби и е адски неспокоен,отказва и да яде ooooh! Спи по веднъж за цял ден и то най-много час,но за мсетка на това заспива рано към 20:30 ч.
Ники Hug Hug подкрепям споделеното за количката от Кали Peace Аз също не съжалявам и за миг в избора си. Преди седмица обаче  се разделихме с нея, колкото и да си я харесвах. Сега взех лятна.
Кали,наистина с всеки изминал ден дечицата ни се променят и порастват Heart Eyes При Ванко и ината расте,но няма как.... много ме е страх  да не го разглезя Crazy
*** Lady N ***  как си?  Hug

# 635
  • София
здравейте,

Ех, Иве, аз утре няма да мога да дойда в зоопарка иначе с най-голямо удоволствие щях да се присъединя. Но утре е рожденият ден на моя племенник, който става на цели девет години и е супер голям и много знае и въобще страшна работа.

Ники,  Hug за мен ти си една много смела и силна млада жена.

Гоги , си хваща буби/буболечки/ и си ги хапва , а когато му кажа да плюе хуква да бяга в противоположна посока за ужас на майка му.

Ние по цял ден сме навън. Моето дете си променя режима от понеделник е на едно спане през деня от 12:30 до 15:00. За съжаление обаче изпуска храненето в 12:30 и сега ще се наложи да променя ходенето за храната от кухнята.

# 636
Честита първа пролет, мацки!

Ех, че хубаво време! Не се спираме изобщо. Ама в буквалният смисъл, защото Сияна все по-малко иска да се вози в количката. И все тича на някъде, направо вечер се влача от умора. Това дете е неизчерпаемо на енергия, да ми е жива и здрава само....

Вчера бяхме на детски рожден ден. Реших да я наглася с едно много сладко сукманче, което досега не е обличала, че и беше голямо. Облякох я аз, а тя като почна да реве и го дърпа нагоре и вика: "Мах"... #CrazyАз се втрещих. Питам я : Искаш да го съблечем ли? И тя: Да!
После и облякох друга рокличка и тя като се ухили, бързо и мина плача. Леле, това дете има претенции от сега какво да облича и какво не.... ooooh!Аз с батко и все казвах, че не му пука, дори и по пижама да излезе му е все тая, ама Сиси ще ми разкаже играта... Mr. Green
Иначе на РД беше много забавно, моята беше най-малката ходеща (имаше и 2 седмично бебче).
Сияна не се спря нито за секунда, катери се по пързалки, стъпала, влиза в басейн с топки с главата напред, така и излиза. Абе щура работа. Аз в края на РД името си неможех да кажа....

Само да вметна, че в неделята нашият татко трябваше да се грижи от 14ч до вечерта за Сияна. Вечерта седнал да ми казва, колко изтощително било да гледаш Сияна....Аааа, така ли? А пък ме пита защо всяка вечер съм като пребита и не искам нищо да правя....

Кали, дано все по-дълги да стават вашите разходки, да се почувстваш и ти като останалите майки....

Ники, шапка ти свалям за силата на волята ти и на голямото ти сърце.... Hug Hug Hug

Гоги , си хваща буби/буболечки/ и си ги хапва , а когато му кажа да плюе хуква да бяга в противоположна посока за ужас на майка му.

Joy Joy,Цвети, поне като отиде в Тайланд или Камбоджа няма да има проблем с традиционните им ястия....

# 637
Здравейте! Благодаря, че питате, малко по-добре съм. Ям много чесън, дано помогне.
Пуфпаф, като прочетох това за количката се сетих, че времето минава толкова бързо ...
Цвети, каква кухня ... детето си лови храна, нямаш грижи  Grinning Hug
iliyanamos ,   bouquet
mama_Iva , Алекс е пъргавелко, браво на него!  Hug

# 638
поли.т. и нашият татко така все ме пита, ама толкова ли е трудно, какво толкова, еее, аз да имах възможност по цял ден щях да ги гледам и двамата с кеф. Да, ама като се наложи сега в неделя да ги гледа за 3 часа сам, хем аз бях на др. етаж, че имах работа на компютъра, като слезнах при тях беше вече супер изнервен и веднага ми връчи малкия. Ама пусто трудно си признава. Антонио от понеделник пак е на ясла, вчера е плакал, но днес вече-не. Само дето не иска да яде, но се надявам до няколко седмици и с това да се справим. Той и в къщи не яде заради зъби....поздрави от нас и лека нощ.

# 639
Здравейте !
И на мен все по-рядко ми остава време за форума... Така ще е май Simple Smile Относно количките , ние минахме на лятна , доволна съм. Малкия се вози с кеф , като го пусна върви...всичко е ок..само дето се мотаме на всяка градинка, боклук, куче, котка и многооо др.  Grinning

Ники  Hug

На всички останали мами
  Heart Eyes

# 640
  • Бургас
rossy-pm, то май за лични е въпроса, но така и така е скромно присъствието в темата, та да питам - с каква количка сте?

Ники Hug

# 641
  • София
Калинче, за срещите в Южният съм само за Hug Ако ще ходите на там свиркай! Още повече ще се радвам ако още някой реши да дойде, ще се радвам да се видим!
За даването на неща- също мисля че по-добре да ги дадеш на някой познат. Като си тръгвахме от Москва оставих всичко на едни приятели и столчето за хранене и за колата и люлки и колички. Тук много неща са ми подарени от братовчедка ми и ми е много приятно.
И ние минахме на лятна количка, Хаук спорт, засега съм доволна но да видим колко ще ми служи с тея дупки по софийските тротуари Mr. Green
Цвети много ме разсмя с тия буболечки.  Joy
*** Lady N *** да се оправяш по-бързичко и дано малкия остане здравичък. Praynig

# 642
# 643
Здравейте мами Simple Smile
Личи си, че не изпускате хубавото време и това е супер. Искам да ви питам дали имате някакво мнение за Ауди спрей джуниър. От известно време малкия не ми позволява да му изчистя ушите и се замислих дали не е по-добре да пробваме с въпросното спрейче, но ми се иска първо да събера някое мнение.
Лека вечер на всички Simple Smile

# 644
Вио_Летка Не знам до колко е добре да се ползва спрей за уши при малките... на наши познати лекари им се бяха скарали че чистят ушички и набутвали навътре калта. Казали им че ушички на малки деца не се чистят, ушната кал си изтича навън.

Аз нашите все ги забравям но като се сетя, наистина са чисти. Почиствам само външната част.

Днес видях нещо което ме изпълни. Една мама с детенце седна на една пейка и започна да кърми малкото. Таткото беше наблизо. По някое време отиде и седна зад майката (пейката беше без облегалка и тя беше седнала странично за да се скрие от хората), прегърна я и тя се отпусна в ръцете му като продължи да кърми... много беше хубаво, излъчваха много спокойствие, наслада и доверие двамата...

Ники, радвам се че пишеш, страхотно е че си се разходила с твойта приятелка, ти си силна Hug

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 23:15 от Slance_1

Общи условия

Активация на акаунт