ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Диема Фемили - Тема 3

• 95 332
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро !

·٠•Snejka•٠·, Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 121
# 122
Добро утро и прекрасен ден. Hug Hug Hug

# 123
  • plovdiv
Ехх,ве4е и аз запо4нах да гледам само Езел .Срахотен филм !Аз съм още в на4алото -до 14 еп.
Интересно,4е толкова ми беше мъ4но за Омер и си мислех каквото и да се слу4и на другите ше им е малко,но сега се хващам ,4е на моменти ми е жал за Али и дори за Дженгиз и наи-малко за Ейшан Crazy CrazyА пък Сердар така ме дразни,дори гласа и на4ина по които говори не понасям ,ама има нюх ина4е де Twisted Evil

# 124
Ааа, Сердар , не знам как се казва актьора , но аз като гледах сериите по Диема в четвъртък вече с друг поглед, ми стана смешно.

# 125
  • plovdiv
За мен филма е нов.В смисъл -не съм гледала нищо предварително ,не съм 4ела в темите миналата година .Знам 4е е много разли4ен и помня 4е във вси4ки теми на форума се коментираше края му,но сега си е моя първи път и си го изживявям като за първи път  Crazy
Но 4естно малко съжелявам 4е не съм го гледала и преди това

# 126
  • в тристайна гарсониера :)
А защо на никой не му е мъчно за Ейшан, на мен много ми е жал за нея  до момента в който разбра, че Езел е Омер. После нещо взе да ме дразни, но си мисля, че и тя играе някоя игра  newsm78 Ще видим, то в този филм нищо не се знае до края  Simple Smile

# 127
Скрит текст:
Аз пък харесвам повече Бааде с Езел, повече му подхожда! И много ме е яд ,че накрая не останаха заедно , нещата щяха да се развият по друг начин за него , ама на Ейшан та Ейшан !

# 128
Скрит текст:
Аз пък харесвам повече Бааде с Езел, повече му подхожда! И много ме е яд ,че накрая не останаха заедно , нещата щяха да се развият по друг начин за него , ама на Ейшан та Ейшан !
Sick Sick Sick
Не ми се сърди за емотката , ама се обривах когато беше с нея.

На мен много ми е жал за повечето народ във филма само за Дженго не ми е, но имаше периоди в които лееко ми трепваше и за него, но той веднага показваше колко е гаден.

# 129
Скрит текст:
               newsm10     и аз това исках за него

# 130
Че за какво да се сърдя ,всеки си харесва различни герои нали Wink Просто ми беше много симпатична и естествена за разлика от Ейшан  Mr. Green

# 131
Скрит текст:
               newsm10     и аз това исках за него

И аз сега я искам за наш Кузей, ама тя като се е лепнала за брат му ! ooooh!

# 132
gospojata,имат в предвид друга Бааде Peace

# 133
gospojata,имат в предвид друга Бааде Peace

О, извинявам се !  Embarassed Аз нали си чакам чинно епизодите по Диема и не гледам напред, съм объркала явно персонаж с актрисата ! Peace

# 134

Общи условия

Активация на акаунт