Монодиета - част 6

• 34 253
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Калинчи ,да ти е вкусно мила. Heart Eyesаз днес си взех моркови и това до довечера..а от там нататък не се знае скъпия с какво ще ме изненада.

# 136
Калинка-Малинка браво за моно-фафления ден хи хи
имала си и минус - това е страхотно и сигурно се дължи на това че си е било въглехидратен ден, което си е добре и си е необходимо от време на време за забързване на метаболизма.
Аз за себе си забелязах че помагат тези въглехидратни дни от време на време и наистина ми забързва метаболизма
а относно миш-маша аз преди години при последната диета почти всеки ден на обяд хапвах миш-маш и ефекта беше страхотен
така че смело с този вид хранене  Hug Hug Hug

# 137
Ейййй днес всички сте се изпокрили на масите и никой не ще да пише в темата

днес съм на яйчица - направих си ги бъркани в тефлоновия тиган с мазнинка малко и без сол  Hug Hug Hug доворна съм от храната си днес

# 138
diana_m,аз същото си забърках за утре на обяд,нали съм на работа..
Май само с теб се навъртаме наоколо,другите къде ли лапат разни вкусотии?
Аз вкусните неща си оставям за утре вечер,все пак е празник и ще го уважа ,а и старанието
на половинката ще трябва да уважа...уж за последно Embarassed

# 139
diana_m,аз същото си забърках за утре на обяд,нали съм на работа..
Май само с теб се навъртаме наоколо,другите къде ли лапат разни вкусотии?
Аз вкусните неща си оставям за утре вечер,все пак е празник и ще го уважа ,а и старанието
на половинката ще трябва да уважа...уж за последно Embarassed
ееееееееее нали не беше сигурно че си на работа - явно вече е  ooooh! ooooh! ooooh!
а аз се оплаквам че съм на работа всяка събота  ooooh! ooooh! ooooh!
ти на  newsm78 newsm78 newsm78 какво беше днес мила  newsm78 newsm78 newsm78

# 140
 Добро утро.
diana_m,аз вчера си бях на плодове и моркови,но вечерта хапнах гъбена супа.Аз още не съм преминала на вашето стриктно моно,въртя си някакви дни по 90 дн.Днес ще ми и протеинов ден.
За обяд съм на яйчица,а вечерята каквото ми сготвят,че ще съм пребита от работа.
Вафления ден на Калинка-Малинка ми се стори прекрасен,защото обичам сладко.
 Моля да ми простите,ако някого съм обидила или засегнала. Praynig
 Ще се претегля утре,но не очаквам минуси.
 Целувам ви по списъка и ви пожелавам една прекрасна неделя.

# 141
Завърнах се от село с хиляди хиляди прегрешения. Утре ще ме дострашее да се кача на кнтара. Поне месо не съм яла нали се писах че постя.
Мецанке простено ти е.
Момчета и аз ако някой съм обидила да прощава. Laughing Laughing Laughing
Отивам да къпя детето и май ще се включа понеделника ако не ми стигне времето за по късно. Прегръдки на всички.

# 142
Завърнах се от село с хиляди хиляди прегрешения. Утре ще ме дострашее да се кача на кнтара.

И аз се завърнах с тон по-тежка  Embarassed не мислех , че има още накъде да се разширява тройния ми стомах , ама на факт е - може  #Cussing out  Embarassed вече варя доматената супа  Mr. Green отивам да домакинствам , до после  Hug

# 143
mimi_msm,и на теб е простено,въпреки че няма какво,аз съм стриктна,но до тук...мъжът ми е размирисал вкусно,вкусно...
dani.m73 Hug

# 144
Здравейте момичета,

днес не съм моно но съм доволна от храната си за деня. Нямам търпение за утрешното мерене. Няма да е кой знае какъв резултат, но важното е че килата вървят надолу.

Дани не се кахъри мила нормално е в почивните дни да си хапваме повече, аз винаги уикендите се омазвам почти винаги да не говорим че това дето го постигна през седмицата после го оплесквам събота и неделя и се въртя в един порочен кръг на сваляне и качване. Трудно ми е през почивните дни, но ето че този уикенд издържах - да не повярваш  Hug Hug Hug ще се справиш и ти сигурна съм

В духа на днешния празник искам прошка от всички и ви благодаря, че сте тук и ми помагате да махна излишните килограми  Hug Hug Hug Hug Hug

# 145
Искам прошка от всички момичета. Ако някоя от вас съм обидила, моля да бъда извинена. Не пиша много, но имам много ангажименти и то доста важни. Вчера и днес се издъних с диетата, от утре наново.  Хубава вечер

# 146
Диди, с теб сме, както и ти винаги с нас. Няма повече да ходя при мама чак до Великден. До тогава, трябва да съм 58 килограма. Вчера преди да се натъпча се изтеглих 62 и просто откачих от радост. Нооооо вчера вечерта, днес - обяд и вечер  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511. От утре пак-нямам извинение, не съм в МЦ, няма празник., а и имам големи дертове и нямам апетит. То като не мога да се отърва от грижи, поне за сметка на това да отслабна.

# 147
Момичета, искам ви прошка. Ако съм обидила някоя от вас да знаете, че не е от лоши чувства  Hug
За диетата- извън всички правила съм, но не съм прекалявала с храната, само с пиенето...
Супата може би ще я започна от вторник, защото утре ще водим свекърва ми на операция, сигурно ще ме мотаят сто часа в болницата... Ако огладнея ще ям каквото има там по кафетата.
Целувам ви всичките   love001  love001  love001 newsm51

# 148
 Добро утро,аз първа явно са претеглих,но понеже ми е механичен кантара,трудна работа.Не съм 70 и не съм 71,по средата съм-така,че ако пишете грамове-70,500 ако не - пишете ме пак 71 за да се стряскам,че снощи доста сладичко похапнах.
 Уки,късмет днес,дано всичко мине добре.
 Целувам ви по списъка,за да не изпусна някоя от вас и ви обичам. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesБягам,че тежък ден ме чака.
 Успешно нова седмица и много,много минусчета от мен.

# 149
Добро утро момичета,

хайде днес всички на отчет
на всички ни да е простено ако сме прегрешили една към друга.
Аз днес с моя отчет голяма излагация 111 кг съм
Направо искам да свършва този февруари, че голям невървеж егати ама чесно ви казвам в нищо не ми върви този месец - хората ми казват че щото е високосна годината и имал 29 дни - пффффффффффф писна ми
До 08,03 трябва да съм поне 108 кг че ми писна вече  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ей така като не става както съм си наумила иииии още повече се амбицилам - ще ти се не видят и килата
Днес съм на - незнам на какво ще съм че като гледам как  са се натрупали задачите -  ooooh! ooooh! ooooh!
Хайде всички да се отчитат аз ще отразя резултатите по късничко, че незнам кога ще имам време да ви прочета  Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт