Монодиета - част 6

• 34 254
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро и от мен  Heart Eyes

Диди  , мен ме пиши същите кг.   Embarassed с това плюскане събота и неделя това се получава   Twisted Evil
Днес съм на плодове-ябълки и супа  Peace

# 151
Привет  Hug
И аз не съм мръднала-75 кг съм....ами вчера малко не бях режимна и то си оказа влияние,но от днес пак съм сериозна и съм на зеле  Cry

# 152
  • София
Добро утро дами  Simple Smile
Още не съм ви чела.
Дидка, мен пиши 59.5кг  Sad Ами надявах се на 58, обаче събота гости, сложили ми разни манджи, не съм яла от всичко, ама... и вчера прошка и айде пак готвене, поне хапнах съвсем малко.
Днес съм на яйца, за утре незнам още. Много съм прегрешила признавам  Embarassed, като гледам обаче не съм единствената май за съжаление. Момичета трябва да се стегнем, 8-и март наближава!
Прегръщам ви всички и ви пожелавам много успешна отслбаваща седмица  Hug

# 153
Момичета,добро утро и от мен!  Hug Hug Hug
Набързо да се отчета и да се оплача  Weary
Вчера изкарах ужасен ден-че, не бях моно не бях,но де що хапнах отиде в канала!Нещо ми се е разбрицал стомаха и върнах цялата поръчка.Вечерта хапнах само малко ориз и си легнах с ужасни киселини и болки в корема.Та така както бях стигнала 91.600 в събота,тая сутрин съм 92.100.Това е положението-много,малко-толкова.Днес на извара-около 500гр.Пък ще видя колко ще устискам,че не я долюбвам много тая гняс,ама си знам,че ми се отразява перфектно на килата.
Права си е Дидка,че малко кривване от пътя и 4-5 дни диетуване отиват подяволите!Интересното е,че и да съм много гладна и да ми е трудно,досега не съм имала проблеми със стомаха,когато съм на диета.Лошото идва като взема та хапна нещо като сандвич със сто неща или пържено месо или някаква друга дивотия!Но се надявам точно това да ми помогне и следващия път,когато понеча да хапна нещо нережимно,да си припомня как съм се чувствала предния път,та белким се откажа и се продължа диетката без прегрешения!
Това е засега от мен!Ще ви чета и стискам палци да отчитате страхотни резултати!
 smile3525 newsm51 smile3525

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 10:09 от didkata1

# 154
  • София
Добро утро и от мен. Само бърз запис за отчет  - пишете ме 68кг.

# 155
Добро утро, моногрупа...
Хайде, и аз в кюпа на сърдитите на кантарЯ...Вече се чудя какво става - аз съм повече от стриктна, вчера бях на доматената супа и днес какво...голямо нищо. Точно колкото бях миналия понеделник - 57.5. Допускам, че това не е моят начин за сваляне, въпреки че беше ясно, че от тук нататък ще е трудното, но все пак за цяла седмица да не мръдна нито грам и нито милиметър...Поне да бях криввала, че да знам от какво е... Crossing Arms
Днес пак ще съм на супата, но вече нямам мотивация...  Sad
Хубав ден на всички и успешна седмица! Hug

# 156
marini не се отказвай...много е гадно когато си стриктен и кантарчето не мърда,но със сигурност скоро ще те изненада приятно  Hug

# 157
  • София
марини, не се предавай толкова лесно. В началото е много труно да. И мен първата седмица ми се струваше, че нищо не се получава, но после малко по малко и кантара започна всеки ден да дава малки  минуси. А аз като стана 57 и на мен ще става все по-трудно като останат по-малко килца за сваляне... Продължавай да бъдеш стриктна и скоро усилията ти ще бъдат възнаградени  Hug

# 158
Марини всеки от нас е имал моменти когато му се струва че всичко е напразно, но помисли за следния сценарий:
Ако сега се предадеш след време - месец например ще се замислиш, че ако не беше се отказала сега можеше да си ги свалила тези 3,5 кг които ти остават. Задържането може да се дължи на доста други неща, не само на храненето - задържане на вода, оформяне на мускули и един куп още подобни глупости.
Аз самата доста пъти съм искала да се откажа и ми е липсвала мотивация, но знам че след една две седмици ще се изям от яд, защото до тогава е можело да съм с поне 4-5 кг по малко.
Имаш малко за сваляне - не се отказвай защото може да се окаже, че лятото ще са повече и никак няма да се чувстваш комфортно в тялото си.
Храни се режимно и хич да не ти пука какво показва кантара. Ти си 57 килограма и съм сигурна че изглеждаш повече от прекрасно, но въпреки всичко щом ти пречат тези 3,5 килограма които остават - негативните мисли няма да помогнат за махането им.
Трябва да мислиш положително и в никакъв случай да не се отказваш.
Ако сега се отпуснеш, загубиш мотивация то още дълго време ще се бориш с тези няколко килограма и все ще си на диета, а не е необходимо.
Наложи си да ги разкараш и толкова - колко килограма ще си зависи от теб и от никой друг  Hug Hug Hug Hug

# 159
Момичета, прекрасни сте и въобще не съм си и помисляла да се откажа и да се лиша от приятната ви компания!
Само малко съм разочарована, но както казах...продължавам и се надявам скоро да се погледна с други очи. То е ясно, че тези няколко кг ще са трудни, ама поне малко за стимул да се размърдат вече, чееее....

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 11:19 от marini

# 160
Момичета, прекрасни сте и въобще не съм си и помисляла да се откажа и да се лиша от приятната ви компания!
Само малко съм разочарована, но както казах...продължавам и се надявам скоро да се погледна с други очи. То е ясно, че тези няколко кг ще са трудни, ама поне малко за стимул да се размърдат вече, чееее.... Twisted Evil

Само така  Hug Hug Hug

# 161
И аз да се разпиша. Понаработих се и сега на линия в любимата темичка. Мен ме пишете 68 кила на табличката. Супата не можах да наготвя но днеска ще си карам на плодове и без това постя не ми е голям проблем.
Прощавам на всички  Hug Hug Hug Hug
Е никой да не се отказва, съвсем редно е да нямаме минуси след празник. Аз лично хич не бях стриктна но ще се вземам в ръце.
Дано по бързо свърши февруари, че и на мен ми е един каръшки тоя месец аман..............

# 162
Здравейте момичета, надявам се сте имали хубав празник. Да сте простили и да ви е дадено прошка.
Като гледам никой не се е сетил за мен, но аз да се отчета.
Поздрави за всички да не ви изброявам. Всички до последната Simple Smile
Стягайте се и знам, че до следващото мерене ще сте ок.
Аз съм намаляла на см, сега съм 49,900кг. Дни на гости предполагах, че ще съм качила и не смеех да се меря вчера. Тези дни бях на пилешко със салата и свинско със салата и много люти чушки. , яйца, сирене около 50гр за едно ядене и повече не съм яла. ИЗядох 2 сладки за 3 дни и парче торта. Но и тренирах всеки ден.
Пиех чай и фрешове. Днес ядох салата от цвекло, морков, чушки, ябълка. За обяд т.е. по-късно щак ще е нещо зеленчуково.

# 163
Чикаго днеска се сетих за тебе но бързах да напиша два три реда щото имах работа и това да питам какво става с тебе съвсем съм го отървала. ooooh! ooooh! Браво за постиженията  Peace Peace

# 164
  • Испания и Стара Загора
Здравейте ,момичета,
аз хич не съм моно.Не мога да изкарам и един моно-ден .За това мисля да се върна към Системата-60.Много ми хареса атмосферата тук в темичката,но за съжаление това не е моята диета. Tired

Общи условия

Активация на акаунт